Şimdi Ara

bayiden araba alırken

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şipariş ettiğimiz araba bayiye geldi. işlemler için notere gitmemiz istendi. aranızda işlemler için notere giden varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aztower -- 17 Şubat 2014; 13:05:36 >

• aztower A kullanıcısına yanıt
    Noterle hiçbir işiniz, alakanız yoktur. Sadece sizin adınıza plaka vb. işlemlerin yürütülmesini istiyorsanız vekalet verirsiniz. Kendiniz gidip imza atacaksanız gerek yoktur. Yada eski aracınızı takas yoluyla bayiye bıraktıysanız yine satış vb. işlemler için bayi vekalet ister. Bu iki durum hariç sıfır araç alırken noterle işiniz olmaz.

İyi günler dilerim...
  • merhaba sıfır bır golf 7 veya baska bır arac aracın vergısı ve sıgortası fazla oluyomus bun ıcın bır bılgı verırmısınız ben sıfır bır golf dusunuyorum yardımcı olursanız sevınırım bırde sıfır manuel benzınlı golfun fıyatını yazabılırmısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ben golf 7 alacam sıfır golfun vergısı ve sagortası fazla cıkıyormus ban bununla ılgılı bır bılgı verırmısınız bırde golf7 trendlıne 1.6 benzınlı manuel vıtes arac hakkında bır fıyat verırmısınız?

• merhaba ben golf 7 alacam sıfır golfun vergısı ve sagortası fazla cıkıyormus ban bununla ılgılı bır bılgı verırmısınız bırde golf7 trendlıne 1.6 benzınlı manuel vıtes arac hakkında bır fıyat verırmısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: brmn_cgty

merhaba ben golf 7 alacam sıfır golfun vergısı ve sagortası fazla cıkıyormus ban bununla ılgılı bır bılgı verırmısınız bırde golf7 trendlıne 1.6 benzınlı manuel vıtes arac hakkında bır fıyat verırmısınız?

MTV ödemeleri araç yaşına ve motor hacmine göre alınmaktadır. Ayrıca yukarıda yazdığınız gibi bir araç yoktur. 1.6 benzinli motor son olarak golf 6 modelinde kullanılmıştır. Golf 7 kasada benzinli motorlar 1.2 veya 1.4 hacmindedir.

1.2 baz model 54.000 TL. den başlar ve yıllık vergisi 537 TL. dir. 1.4 baz model de 61.000 TL. den başlar ve yıllık vergisi 859 TL. dir.

İyi günler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayiden sıfır araç alırken
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki bu golf 6 nın sıfırı var mı? cevaplarınız için çok teşekkürler... ii günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brmn_cgty

peki bu golf 6 nın sıfırı var mı? cevaplarınız için çok teşekkürler... ii günler..

Yok....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.