Şimdi Ara

Bayiler çok sahtekar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28 eylül pazartesi tarihinde yaptığım aveadan vodafona geçiş başvurumu vodafone bayisi 1 ekim perşembe sisteme girmiş. Halbuki başvururken sordum aynı gün girileceğini söyledi. Ben paketimin biteceği güne göre ayarlayarak başvurumu yapmıştım ve şu anda bayinin yüzünden mağdur oldum. Haram olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eCHoTeCH E kullanıcısına yanıt
    Büyük geçmiş olsun :(

• quote:

Orijinalden alıntı: eCHoTeCH

28 eylül pazartesi tarihinde yaptığım aveadan vodafona geçiş başvurumu vodafone bayisi 1 ekim perşembe sisteme girmiş. Halbuki başvururken sordum aynı gün girileceğini söyledi. Ben paketimin biteceği güne göre ayarlayarak başvurumu yapmıştım ve şu anda bayinin yüzünden mağdur oldum. Haram olsun.

şikayet edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nefendim kullanıcısına yanıt
    şikayet etsem bile geri dönüşü mümkün olan bir durum yok ki. taşıma talebim yine 1 ekim tarihine göre işlem görecek. adamın yüzüne bakmadan iş yapıyorlar sanki zorla yapıyorlarmış gibi. gerçekten insanların çoğu insanlıktan anlamıyor.
  • Keske o gun arasaydin temasilciyi giris yapildimi ogrenseydin

Bana da oyle oldu giris yapmamislar bende gittim baska bayiden 2. Basvuruda bulundum

• Hocam faturaliysa faturasız geçin hemen fatura kesilmediyse tabi

• Muhtemelen Ekim ayı kotası tamamlanmış, o yüzden sizi Kasım ayı kotasına atmak için öyle yapmışlar. Yaparlar, herşey beklenir telefonculardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

28 eylül pazartesi tarihinde yaptığım aveadan vodafona geçiş başvurumu vodafone bayisi 1 ekim perşembe sisteme girmiş. Halbuki başvururken sordum aynı gün girileceğini söyledi. Ben paketimin biteceği güne göre ayarlayarak başvurumu yapmıştım ve şu anda bayinin yüzünden mağdur oldum. Haram olsun.

Birşey olmaz abartma

• işini gününde yapmamasına tepki göstermenin neresi abartı?? 1 ekimde taşınsın istesem o gün başvururdum değil mi? enteresan!
  • quote:

işini gününde yapmamasına tepki göstermenin neresi abartı?? 1 ekimde taşınsın istesem o gün başvururdum değil mi? enteresan!

Hayırlısı be gülüm:D

• işe yarar bir fikrin varsa konuş yoksa başka konularda gezin
  • Ben forumda surekli yaziyorum vodafone a ay sonlari tasima basvurusu yapmayin diye tabi fatura kesimi son gun olanlarda boyle sorun oluyor cunku bayii hedef tamamlamak icin bir sonraki aya atarak +1 den basliyor tamamen uyaniklik,benzer durum benimde basima geldi baktim hic islem yok hemen mail attim musteri hizmetlerine falanca tarihe kadar islemim tamamlanmazsa,fazladan 1 fatura daha odemek zorunda kalacagim ve sorumlusu vodafone dur dedim,1 gun sonra baktim ki numara tasimam iptal edilmis,aradim sordum evrak formu okunmuyormus,dedim ki formu ben doldurdum nasil okunmaz falan aciklama yapamadilar :) tabi durumu hemen attigim mailden anladim,sonrasinda red ekibini cagirdim adrese gayet guzel 5 gunde tasidim.

• +1
    salı günü başvuruda bulundum ama bayi perşembe işlemleri yaptı.
    perşembe günü vodafone u aradım taşıma talebiniz yok dediler.
  • quote:

Bu durumdan dolayı sonraki faturayı da ödemek zorunda kaldınız mı

• quote:

Orijinalden alıntı: marmarali_55

quote:

Bu durumdan dolayı sonraki faturayı da ödemek zorunda kaldınız mı

Hattım faturasızdı fakat hem nişanlım hem ben bayinin yüzünden paketimiz olmadan 3-4 gün geçirdik. taşıma olacak diye eski operatördeyken lirada yüklemedik.
  • Paket ne arar la bazarda:D

• Bu bayiler hep gevşekten alıyorlar işi başında durucan en iyisi senin yanında giricek sisteme.

• quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

Bu bayiler hep gevşekten alıyorlar işi başında durucan en iyisi senin yanında giricek sisteme.

Taşıdığım kadarıyla Türkcell öyle yapıyor sisteme giriyor hemen 4 günde taşındı benimde 3 günde taşınan bile vardı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.