|
Bildirim
Atatürk e ve devrimlerine düşman dediğin insanlar, Atatürk ün istikbal göklerdedir sözünün peşinden gidiyorlar.... çamur da çamur
|
Tekerine taş değmesin başarıların devamı gelsin insallah
|
TB2 kara havacılığını değiştiren hava aracı oldu !
TB3 deniz havacılığını değiştirecek hava aracı olacak ! |
Bayraktar çalışıyor
|
Türkiye düşmanı tipler kuduruyor ya bu haberler o zaman daha bi keyifli oluyor. Bayraktar ailesi bu ulkeye en cok hizmet eden ailelerden biridir, iyi ki varlar
|
Hay Maşallah insansız uçak motoruda tamam şimdi sırada insanlı ve insansız uçak motoru inşallah tez zamanda denemeler başlar.
|
onlar paranin pesinden gidiyor. Atatürk'ün sozunun degil.
Yaptiklari ucaklarda tayyipin imzasini gorursun ama Atatürk'ün imzasini goremezsin. Buda senin sozunu çurutuyor. |
zaten istikbal göklerdedir sözü Atatürkün değildir. Atatürke yakıştırılmış bir sözdür.https://www.youtube.com/watch?v=sFeAc8XQcq8
|
Bayraktarları aile olarak sevemiyorum, Atatürke ve devrimlerine düşmanlar. Ama seçimi başkası kazansaydı bu kafa yapısıyla bu yapılanları direkt engellerdi.
Malum bayraktar keklik gibi terörist avlıyor. Beraber gezecek adam bulamazlardı |
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 3 Şubat 2024; 20:19:22 > |
|
|
hayırlı olsun |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 3 Şubat 2024; 22:08:23 > |
Ben KAAN'ı merak ediyorum. Aralık ayında uçacaktı. Şubata geldik bir şey yok ? |
Aksungur, TB3'ten daha iyi ama Akıncı ile kıyaslanamaz. Akıncı 1500 KG'a kadar faydalı yük taşıyabilirken Aksungur 750 KG bandında. Ayrıca Aksungur toplam 340HP ile uçuyorken Akıncı'nın son konfigürasyonu 1500HP (2x750HP) ile uçuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ertelendi. bende heyecan ile ilk uçuşu bekliyorum. aynı heyecanı daha önce Hürkuş ve Hürjet de yaşamıştım. |