Şimdi Ara

Bayram da ne yapıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ufkumuz açılsın azcık, anlatsanıza bayram da neler yapacaksınız. Hangi bütçeye neler planladınız?

Selamlar.

• memlekete gidip: 1- yeğeni okşayacam bol bol, 2- hava elverişli olursa denize gidecez, 3- eski arkadaşlarla takılacaz herzamanki gibi, 4- köydeki eve gidip huzur buluyom ayağına bahçede mal mal takılırım bir-iki gün, 5- bol bol kavurma-pilav yeyip kilo alırım, 6- şehirde aylak aylak gezer dolanırım, 7- evde kardeşimle laklak. bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

memlekete gidip: 1- yeğeni okşayacam bol bol, 2- hava elverişli olursa denize gidecez, 3- eski arkadaşlarla takılacaz herzamanki gibi, 4- köydeki eve gidip huzur buluyom ayağına bahçede mal mal takılırım bir-iki gün, 5- bol bol kavurma-pilav yeyip kilo alırım, 6- şehirde aylak aylak gezer dolanırım, 7- evde kardeşimle laklak. bu kadar.
    İstiklal marşı
    Kapanış
  • SuKurgusu kullanıcısına yanıt
    ben sanırım televizyon kanallarının istiklal marşıyla açıldığı ve gece kapandığı zamanı görmedim. 1992'de sanırım televizyon almıştık, o zamanlar Star TV vardı. sinema kuşağı vardı, geceleri alaca karanlık kuağı vardı.
  • Hürjet uçuşlarını izleyeceğim.

Türk Havacılık Uzay Sanayii (@TUSAS_TR) on Xtwitter
    Sahnede ⭐️ var! Dahası 19 Mayıs’ta Samsun’da. ✈️ #HÜRJET
    https://twitter.com/TUSAS_TR/status/1791025356859650445

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptikForm -- 16 Mayıs 2024; 21:35:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

ben sanırım televizyon kanallarının istiklal marşıyla açıldığı ve gece kapandığı zamanı görmedim. 1992'de sanırım televizyon almıştık, o zamanlar Star TV vardı. sinema kuşağı vardı, geceleri alaca karanlık kuağı vardı.
    Ben senin plana son eklemek için dedim hocam.
  • Evde otururum muhtemelen.
  • SuKurgusu kullanıcısına yanıt
    aynen, okulun ders programı gibi yazmışım planı madde madde cuma günü öğle arasından sonra beden dersi ve bayrak töreniyle hafta biter
  • Kardeş tam 1 ay sonra inşallah 16 Haziran Pazar günü idrak edeceğimiz mübarek Kurban bayramında ben yine İstanbul'da olacağım, ilk gün etlerle uğraşırız daha belli değil ama ikinci günüde büyük ihtimalle ailemle gezerim

• Akrabalarımla karşılaşmamak için mücadele vericem umarım başarılı olurum.
  • Ben bu linkten Türkçe çalışacağım, sana da tavsiye ederim.

journo
    De, da ayrı mı, bitişik mi yazılır: Bitmeyen hataları anlamak için yeni deney
    https://journo.com.tr/de-da-ayri-bitisik-nasil-yazilir
  • İstanbulda olurum umarim herkes köyüne döner
  • kurban kesmekte zor artık
  • kartepe'ye çıkıcam arkadaşlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gainzzz34 -- 18 Mayıs 2024; 21:39:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.