Şimdi Ara

Bayram Tatilinde Hangi Gün Yola Çıkmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, soru açık ve net hangi gün yola çıkacaksınız? Ne zaman hangi saat diliminde çıkmak daha mantıklı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Havuzlu orman içerisinde siteye taşındım 3 yıldır bayramlarda hiç bir yere gitmiyorum , ortam güzel olduğundan eşim ve çocukta talepte bulunmuyor , denk gelirse yurt dışı veya tenha yerler özellikle bayram harici zamanlar da

Türkiye de bayram da çoluk çocuk yola çıkmak eziyet oluyor
    Yollarda temiz tuvalet bulmak bile zor artık
    Saçma sapan araba kullananlar vs , sorsan tatil bayram vs ama keyfi kalmıyor , dedeyi görmeye geçen gün gittim , bayramlarda gitmiyorum artık , bayram harici zamanlar da keyifli keyifli gittiğimizden bir şey anlıyoruz en azından

Bodrum Marmaris’in falan haline bakın bayramlarda , öyle bir tatil şekli yok , kendimizi kandırmaya da gerek yok
  • cuma çıkacağım ben inşallah çok kalabalık olmaz

• Çoğu kişi cuma çıkacaktır yola. Çok uzak yere gidecekler belki cumartesi gecesi çıkacaktır.

Edit: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuş Kafası -- 13 Temmuz 2021; 23:30:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuş Kafası

Çoğu kişi cuma çıkacaktır yola. Çok uzak yere gidecekler belki cumartesi gecesi çıkacaktır.

devlet yolları ücretsiz. özel yollar yine paralı çok tercih eden olacağını sanmam

• emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Haberin detayını tekrar okuyunca yanlış anladığımı fark ettim. Yanlış bilgilendirme için özür dilerim.

• Cuma çıkmazdım, cumartesiyi beklerdim, cuma korkunç trafik olacağını düşünüyorum çünkü.

• Kuş Kafası kullanıcısına yanıt
    sizlik bir durum yok çoğu kişi bu tongaya düşecek ve para ödeyecek. haşmetlimiz detayları konuşmada vermiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuş Kafası

Çoğu kişi cuma çıkacaktır yola. Çok uzak yere gidecekler belki cumartesi gecesi çıkacaktır.

Tüm köprü ve yollar ücretsiz mi ? Eminmisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da hangi gun cikarsaniz cikin sizle beraber 2 milyon kisi ayni seyi dusunuyor.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

İstanbul'da hangi gun cikarsaniz cikin sizle beraber 2 milyon kisi ayni seyi dusunuyor.  

istanbulu gezip dolasmak icin mukemmel fırsat aslında

• Havuzlu orman içerisinde siteye taşındım 3 yıldır bayramlarda hiç bir yere gitmiyorum , ortam güzel olduğundan eşim ve çocukta talepte bulunmuyor , denk gelirse yurt dışı veya tenha yerler özellikle bayram harici zamanlar da

Türkiye de bayram da çoluk çocuk yola çıkmak eziyet oluyor
    Yollarda temiz tuvalet bulmak bile zor artık
    Saçma sapan araba kullananlar vs , sorsan tatil bayram vs ama keyfi kalmıyor , dedeyi görmeye geçen gün gittim , bayramlarda gitmiyorum artık , bayram harici zamanlar da keyifli keyifli gittiğimizden bir şey anlıyoruz en azından

Bodrum Marmaris’in falan haline bakın bayramlarda , öyle bir tatil şekli yok , kendimizi kandırmaya da gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 13 Temmuz 2021; 22:34:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cumayı kapatanlar çarşamba akşamından çıkarlar, cuma çalışanlar cuma akşamı. bence perşembe günü öğlen en rahat zaman olur. ama cuma çalışan için kaçış yok trafikten.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Hep bu kafadayım

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Cuma gece cumartesi sabah arası mantıklı olur gibi hocam.

• vulpius1905 kullanıcısına yanıt
    Cumartesi değil de cuma gece cumartesi sabaha doğru bu zaman dilimi arasında trafik olmaz diye düşünüyorum veya az olur.

• Hocam okuduğum haberi yanlış anlamışım, yukarıda yazdım. Kusura bakmayın.

• emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Aslında onları da vermiş ama sanırım beynim benimle dalga geçti. "Osmangazi, Yavuz Sultan Selim Köprüleri ve yap-işlet ile yapılan yollar hariç" diye zikredilmiş haberde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

Tüm köprü ve yollar ücretsiz mi ? Eminmisin

Alıntıları Göster

ÖZEL ŞİRKETLERİN YAPTIĞI YOLLAR VE KÖPRÜLER PARALI. AMA DEVLETİN YAPTIĞI OTOBAN VE KÖPRÜLER ÜCRETSİZ.

• Bu ülkede bayramda yola çıkılmaz.

Yaklaşık 5 milyon araç İstanbul'u terk edecek.

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

Hep bayramlarda gezmişimdir, bayram dışında uğramam hayatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.