< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bayram Tatilinde Hangi Gün Yola Çıkmalı?

-
-
cuma çıkacağım ben inşallah çok kalabalık olmaz
-
Çoğu kişi cuma çıkacaktır yola. Çok uzak yere gidecekler belki cumartesi gecesi çıkacaktır.
Edit: Düzeltme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuş Kafası -- 13 Temmuz 2021; 23:30:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kuş Kafası
Çoğu kişi cuma çıkacaktır yola. Çok uzak yere gidecekler belki cumartesi gecesi çıkacaktır.
Edit: Düzeltmedevlet yolları ücretsiz. özel yollar yine paralı çok tercih eden olacağını sanmam
-
Haberin detayını tekrar okuyunca yanlış anladığımı fark ettim. Yanlış bilgilendirme için özür dilerim.
Cuma çıkmazdım, cumartesiyi beklerdim, cuma korkunç trafik olacağını düşünüyorum çünkü.
sizlik bir durum yok çoğu kişi bu tongaya düşecek ve para ödeyecek. haşmetlimiz detayları konuşmada vermiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm köprü ve yollar ücretsiz mi ? Eminmisinquote:
Orijinalden alıntı: Kuş Kafası
Edit: Düzeltme
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul'da hangi gun cikarsaniz cikin sizle beraber 2 milyon kisi ayni seyi dusunuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_İstanbul'da hangi gun cikarsaniz cikin sizle beraber 2 milyon kisi ayni seyi dusunuyor.
istanbulu gezip dolasmak icin mukemmel fırsat aslında
-
Havuzlu orman içerisinde siteye taşındım 3 yıldır bayramlarda hiç bir yere gitmiyorum , ortam güzel olduğundan eşim ve çocukta talepte bulunmuyor , denk gelirse yurt dışı veya tenha yerler özellikle bayram harici zamanlar da
Türkiye de bayram da çoluk çocuk yola çıkmak eziyet oluyor
Yollarda temiz tuvalet bulmak bile zor artık
Saçma sapan araba kullananlar vs , sorsan tatil bayram vs ama keyfi kalmıyor , dedeyi görmeye geçen gün gittim , bayramlarda gitmiyorum artık , bayram harici zamanlar da keyifli keyifli gittiğimizden bir şey anlıyoruz en azından
Bodrum Marmaris’in falan haline bakın bayramlarda , öyle bir tatil şekli yok , kendimizi kandırmaya da gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 13 Temmuz 2021; 22:34:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cumayı kapatanlar çarşamba akşamından çıkarlar, cuma çalışanlar cuma akşamı. bence perşembe günü öğlen en rahat zaman olur. ama cuma çalışan için kaçış yok trafikten.
-
Hep bu kafadayım
Cuma gece cumartesi sabah arası mantıklı olur gibi hocam.
Cumartesi değil de cuma gece cumartesi sabaha doğru bu zaman dilimi arasında trafik olmaz diye düşünüyorum veya az olur.
Hocam okuduğum haberi yanlış anlamışım, yukarıda yazdım. Kusura bakmayın.
Aslında onları da vermiş ama sanırım beynim benimle dalga geçti. "Osmangazi, Yavuz Sultan Selim Köprüleri ve yap-işlet ile yapılan yollar hariç" diye zikredilmiş haberde.
quote:
Orijinalden alıntı: Teslaa89
Tüm köprü ve yollar ücretsiz mi ? Eminmisin
Alıntıları GösterÖZEL ŞİRKETLERİN YAPTIĞI YOLLAR VE KÖPRÜLER PARALI. AMA DEVLETİN YAPTIĞI OTOBAN VE KÖPRÜLER ÜCRETSİZ.
-
Bu ülkede bayramda yola çıkılmaz.
Yaklaşık 5 milyon araç İstanbul'u terk edecek.
-
Hep bayramlarda gezmişimdir, bayram dışında uğramam hayatta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

İstanbul'da hangi gun cikarsaniz cikin sizle beraber 2 milyon kisi ayni seyi dusunuyor. |
Havuzlu orman içerisinde siteye taşındım 3 yıldır bayramlarda hiç bir yere gitmiyorum , ortam güzel olduğundan eşim ve çocukta talepte bulunmuyor , denk gelirse yurt dışı veya tenha yerler özellikle bayram harici zamanlar da
Türkiye de bayram da çoluk çocuk yola çıkmak eziyet oluyor Yollarda temiz tuvalet bulmak bile zor artık Saçma sapan araba kullananlar vs , sorsan tatil bayram vs ama keyfi kalmıyor , dedeyi görmeye geçen gün gittim , bayramlarda gitmiyorum artık , bayram harici zamanlar da keyifli keyifli gittiğimizden bir şey anlıyoruz en azından Bodrum Marmaris’in falan haline bakın bayramlarda , öyle bir tatil şekli yok , kendimizi kandırmaya da gerek yok |
Benzer içerikler
- toyota corolla 1.33 comfort
- en iyi yağ filtresi markası
- opel astra en çok tutulan modeli
- würth enjektör temizleyici
- yarı otomatik baskı balata bittiği nasıl anlaşilir
- kia tasman
- kia fiyat listesi 2025
- fiat scudo 2025
- ford puma 2025
- kia ev3 menzil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X