< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 21 Eylül 2024; 11:38:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bazen Diyorum
-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saylor gene btc almış piyasa düşer mi acaba
Mutsuz olmanın sebebi sensin
-
Bazen bende öyle düşünüyorum hayat akıyor geçiyor ama olumsuz düşünmek birşey çözmüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zero senin sonun şu gibi
-
Hiç üzülme ama senden bi cacık olmaz. Hıyar olsan cacığa doğranmazsın. Daha kendine saygın ve güvenin yok; ne söz vermişsen hepsinden cayıp tükürdüğünü dondurma gibi yaladın. Yalayacağını da önceden söyledik burda ha, uyardık da, yapmam etmem derken, bi bakmışsın ki sessiz sedasız işi çoktan bitirmişsin: forumu da kızı da bırakıyorum dedikten sonra sessizce foruma geri dönüp kızla da barışıp bir de foto çekip burda yayınlıyosun utanmadan... Kendi kendini kandırıyorsun....
-
YALWARIRIM YARDIM EDİN.
forumu da kızı da bırakıp kendinden özür dileyerek kendi kendinin gönlünü alarak, "yıkılmadım ayaktayım ve kendi verdiğim sözümün eriyim; işte ispatı, kız da yok forum da yok" diyerek ilk adımı atmak. Bu sana itici güç vererek diğerlerinin önünü açar.. Kızı rahatlıkla bırakabilirsin çünkü zaten 1-2 ay içinde ikinizden biri yine diğerini terkedecektir, aha buraya da yazıyorum.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 21 Eylül 2024; 22:54:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X