Şimdi Ara

Bazen Diyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aileni bırak, arkadaşlarını bırak, kadınını bırak, mevcut işini bırak, her şeyi geride bırak.

Paranı bul, insanlarla çok samimi olma, işini yap, kafanda olan projeleri yap ve kurtul toplumun saçmalıklarından.

Müzik yok, baş ağrıtan dertler yok, sessiz bir orman kasabasına taşın 2 katlı müstakil bir evinde hayatını huzurlu olarak yaşa.

Mutsuzum ve bunun sebebi toplumun çökmesi, mutsuzum çünkü çöken bir ekonomi, mutsuzum çünkü arkadaşlarım bana uzak, mutsuzum çünkü işim beni yoruyor, ailem yoruyor.

Yoruyor beni bu hayat. Hayatsız gibi bir döngü içindeyim.

Haftanın 5 günü çalış, hafta sonu ailem gitsin gezmeye bana angarya bıraksınlar birde ilişkim olan kadınla geziyorum.

Peki nerede benim matematiğe, felsefeye, yazılıma, bilime ayıracağım zaman ve enerji? Yok olup gidiyor.

Maaş al yatırım yap iyi günleri bekle dur.

Nereye kadar?? Ben düşünmek, gelişmek ve kendi hedeflerimi gerçekleştirmenin peşindeyim ama yok olmuyor.

Haftanın 7 günü sorunlu insanların sorunlarını, streslerini, dertlerini dinlemekten yoruldum.

Kardeşim, sevdiğim kadın, iş yerinde olan sorunlar, ailem vs...

Yeter be ben ne zaman güleceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE02EECCB -- 21 Eylül 2024; 11:38:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Saylor gene btc almış piyasa düşer mi acaba

• Mutsuz olmanın sebebi sensin

• Bazen bende öyle düşünüyorum hayat akıyor geçiyor ama olumsuz düşünmek birşey çözmüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zero senin sonun şu gibi

• Hiç üzülme ama senden bi cacık olmaz. Hıyar olsan cacığa doğranmazsın. Daha kendine saygın ve güvenin yok; ne söz vermişsen hepsinden cayıp tükürdüğünü dondurma gibi yaladın. Yalayacağını da önceden söyledik burda ha, uyardık da, yapmam etmem derken, bi bakmışsın ki sessiz sedasız işi çoktan bitirmişsin: forumu da kızı da bırakıyorum dedikten sonra sessizce foruma geri dönüp kızla da barışıp bir de foto çekip burda yayınlıyosun utanmadan... Kendi kendini kandırıyorsun....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    YALWARIRIM YARDIM EDİN.

• forumu da kızı da bırakıp kendinden özür dileyerek kendi kendinin gönlünü alarak, "yıkılmadım ayaktayım ve kendi verdiğim sözümün eriyim; işte ispatı, kız da yok forum da yok" diyerek ilk adımı atmak. Bu sana itici güç vererek diğerlerinin önünü açar.. Kızı rahatlıkla bırakabilirsin çünkü zaten 1-2 ay içinde ikinizden biri yine diğerini terkedecektir, aha buraya da yazıyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 21 Eylül 2024; 22:54:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.