anonim.sd < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 6 Eylül 2022; 18:12:13 > |
Bazı Kızlar Şeytan mı? Resmen Tufaya Düştüm
-
-
Tehlikeli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
karşındaki kız aslında gayet saf ve toy bi kız. sen kızın neden böyle davrandığını çözemediğin için hızlı gelişen olayları yorumlayamamışsın.
1- ilk başta kız sana yakınlaşmaya başlıyo ve sen bunu kızın sana gösterdiği bi ilgi olarak yorumlayıp karşılık veriyosun, burda hatan yok, evet gerçekten de kızın yakınlaşması sana ilgisinin göstergesidir.
2- "işte zamanla bu samimiyet artınca bende artık tutulmaya başladım, daha samimi davranmaya başladım, duygularımı belli edecek cinsten. bu sefer kız soğuk yapmaya başladı"
kız senden karşılık bekliyodu ama bu karşılık senin erkeklik enerjini göstermen şeklinde olmalıydı, yani kıza espiriler yapman, kızın sana söylediği ters şeyler olursa kahkahayla gülüp geçmen hatta kızı sinirlendirecek ters espiriler yapman, kızla dışarı çıkmanız gezip tozmanız, ve tüm bu süreçte sen hep en rahat takılan kişi olmalıydın, bunu yaparsan kız yanında bir erkek olduğunu otomatik olarak algılayıp senin yanında iken kendisini rahat hissederdi ve sana ilgi duymaya başlardı. sen ise tersini yapıp kızla samimileşme ve duygusal tavır sergilemeye başlamışsın, ve kız da hemen soğumuş.
3- "o soğuk yapınca bende soğuk yaptım tabi dibime geliyor bu sefer, artık iyice açıldım yani baya baya sevdiğimi ima edecek şeyler söylemeye başladım, bir anda uzaklaştı ilgisizleşmeler falan,"
bi üstte söylediğim gibi, kızın senden beklentisi "açılman" ve "sevgini ona sözlü olarak anlatman" gibi şeyler değil. kızın tek istediği: senin yanında iken rahat hissetmek. bunu da yukarıda söylediğim gibi biri olarak yapabilirsin. kıza açılman falan kızı gerer.
4- " bu sefer o çocuğu benden kıskanıyor musun, niye kıskanıyorsun falan filan demeye başladı,"
dediğim gibi kız saf ve toy birisi. kız kendi içgüdülerini sansürlemeden yaşıyor. kıskanılmak istenmesi de bir kızlık içgüdüsü ve karşındaki kız saf olduğu için bu içgüdüsünü sana doğrudan-açıkça söylüyor. kızın bnu yapması kötü değil çünkü karşında serpilip akıllanmış bir kız olsaydı kızkanılmak istendiğinde bunu sana doğrudan sormazdı, bunun yerine seni gerecek şekilde diğer tarafa yanaşan işaretler verir ve senin tepkinin nasıl olacağını beklerdi.
yaşadığın olayın özeti şu:
sen bir erkek olarak kızlara nasıl onların güzel fizikleri aracılığıyla cinsel çekim hissediyorsan, kız da senin "davranışların" aracılığıyla sana çekim hissedecek. karşındaki kız diğer herhangi bir kız gibi sana yaklaşım sergilemiş ve senin vereceğin cevapları beklemiş. bu cevaplar: duygusallaşmamak (kız seni sinirlendirmek isterse dahi buna sinirlenerek değil gülüp karşı takılma yaparak cevap vermek), kızla samimi olmaya çalışmamak (açılmak gibi saçmalıklara girmemek), karar alıcı olmak (kızı çıkıp gezdirebiliyor olmak, kıza canın nereye gitmek istiyo diye sormak yerine hadi şuraya gidelim diyebiliyor olmak), eğlenceli-spontane olmak ve dolayısıyla kızı rahat hissettirmek idi.
sürecin sana ilginç gelmiş olmasının nedeni ise: kız toy olduğu için seri şekilde tüm içgüdüsünü ortaya dökmüş ve sen de bu kadar hızlı şekilde gerçekleşen olayları yorumlayamamışsın, dolayısıyla kızın asıl amacının farklı olduğu gibi "kız şeytan mı" tarzı gereksiz kuşkulara kapılmışsın.
tabii ki kızın ilişki yaşanması gereken çok düzgün-değerli bir şahsiyet olduğunu iddia etmiyorum. sadece şeytani planlar kurmadığını sana söylemek isterim. bu kız ilerde serpildikçe asıl kişiliği şekillenecektir. ortaya ilişki materyali denen bi kız da çıkabilir, eğlen-geç profilinde bi kız da çıkabilir. ama şuan için söylemek gerekirse, kız henüz ne yapacağını kendi de kestiremiyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 28 Ağustos 2022; 9:37:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
öncelikle konuyu okuyup ciddiye alıp detaylı şekilde yorumladığın için çok teşekkür ederim, ellerine aklına sağlık dostum. Yorumun doğru noktaları barındırıyor , çok fazla gezdik öyle söyleyeyim baya hemde, inan bana kendi başıma gelin güvey olmadım daha önceden başıma geldiği için bu tarz konularda çok dikkatliyim, ama böylesine ilk defa denk geldim.
Bir çok kez bana karşı ilgi duyduğunu ve benimle iyi olduğunu hissettirdi, bende o kapıları böylesine fazlaca açarken girmemezlik etmedim,
ve şu konuda kesinlikle haklısın, rahat ve özgüveni yüksek tavırlara devam etmeliydim, duygusal bağımı gösterip kırgınlıklarımı belli etmemeliydim, kız bu noktada benden soğumuş olabilir, bir nevi yaprağın dökülesi var sonbahar bahane.
bu yorumun en kritik ve can alıcı doğru kısmı ise, bence 12 ' den vurulmuş bir kısım,
karşımdaki kız saf ve toy biri, oda ne yapacağını kestiremiyor daha, kesinlike olay şeytani gibi görünse de dediğin gibi katılıyorum şeytani biri falan değil,
iç güdüsel davrandı, bazı davranışlarımdan soğuyunca ve işler de ciddiye bindiğini görünce ne yapacağını şaşırdı afalladı, işte benim suçum yok imasını yaratacak gibi bazı kaçış yollarının içine girdi sanırım
-
aslında kız işlerin ciddiye binmesini istemiyor gibi düşünmemek gerek.
işleri ciddiye bindirme "yöntemi" doğru yapıldığında kız karşılık verir.
burda Türk erkeğinin yaptığı iki hata var:
1- önce tanışıp kaynaşalım, sonra da işleri ikinci aşamaya ilerletecem diye düşünmek bir hatadır.
2- diğer hata ise, ikinci aşamaya geçme işini "sözlü beyan" ile yapma girişimidir. yani "kıza açılmak" denilen eylem.
olası gereken ise:
1- "kızla tanışıp kaynaşmak" diye bir "ön süreç" olmamalıdır. ilk buluşmadan itibaren yani tanışmanın hemen ardından cinsel gerilimi kademeli şekilde arttırarak hissettirmek zorundasın erkek olarak.
2- kızla aranda cinsel gerilimi başlatmak "açılmak" denilen sözlü bildirge eylemleriyle olmaz, kıza fiziksel olarak yakınlaşarak ve yakınlaşmanın dozajını fırsat buldukça arttırarak olur.
yani ilk buluşmalardan itibaren hem bir arkadaş gibi onu rahat hissettirmeli, hem de ilk günden fırsatları kollayıp kademe-kademe sevgili gibi yakınlaşmalısın. ilk buluşmadan karşı karşıya değil yan yana oturursun (böyle oturabileceğin masanın olduğu bi cafe'ye götüreceksin bilinçli olarak, 90 derece yan dönük sandalye olan yere gidin ve kendi sandalyeni çapraz çevirip yakın otur mesela, telefondan birşey gösterme bahanesiyle omuz omuza verebileceğin yakınlıkta olmalı) baktın ilk 10 dakka kız olumlu tepki veriyo, kız sana telefondan bişey gösterirken ona dokunacak şekilde saldalyeyi yanaştırırsın, baktın gene tepki vermiyo, 5 dakka sonra vitesi arttırıp sen telefondan birşey gösterecem diye ona yanaş yani tensel temas olsun. gene rahatsız gibi görünmüyosa (ki sana ilgisi olan bir kız için bütün bunlar rahatsız edici değil, tam tersine rahatlatıcı hareketler olacaktır) kız tepki vermedikçe bu vitesleri seri şekilde arttırıp, en geç 2-3 buluşmada kızın omzuna kolunu atacak, sarılarak oturacak duruma gelmeniz gerekiyo. ilk buluşmalar arkadaş gibi cinsel gerilim yaratılmadan sadece gülüp eğlenerek geçerse, sonra kızı değiştirmek çooook zor olur. nasıl başlarsa öyle gider.
kız eğer ilk buluşmada yan-yana yakın şekilde değil de karşı-karşıya (resmi şekilde) oturulması gerektiğini zorlarsa,
ya da, sohbet esnasında telefondan bişey gösterme bahanesiyle yakınlaşmana kibarca olumsuz tepki verirse,
bi sonraki yakınlaşma denemende de "çok acelecisin önce bi birbirimizi tanıyalım" gibi muhabbetlere bağlamaya kalkarsa,
bu durumda o iş olmamıştır. belki kızın ilgisi yok, belki sen işi beceremedin. ama sonuç değişmez, ilk baştan sana mesafe koyan bir kız ile sonradan düzgün sevgili olamazsın.
sen: "işlerin ciddiye bindiğini görünce kız ne yapacağını şaşırdı-afalladı" demişsin. aslında kızın afallamasının nedeni şu: sen kıza açıldığında kızı "cevap vermeye" yani "karar vermeye" zorlamış oluyosun. yani, kız ya olumlu cevap verecek (ve artık sevigli olacaksınız) ya da olumsuz cevap verecek (ve ayrılacaksınız) yani her iki durumda da "kızın kararı ile" bir kırınım gerçekleşmiş olacak. ama kızlar karar vermekten tiksinirler. kız işlerin ciddiye binmesini istemiyor DEĞİL. kız işlerin ciddiye binmesini ama "kendiliğinden" ciddiye binmesini istiyor. kızlar isterler ki erkeğin durdurulamaz ilerletişi ile ilişki başlasın-gelişsin, kız da: "ay nolduk biz böyle yaa, ben ne olduğunu anlamadan ne kadar sevgili oluverdik böyle yaa" desin, kız eşşek gibi de isteyerek girdiği bi ilişkide bile sözlü olarak bunları söylemek ister ama bunları söylerken bile içinden memnun olacak aslında. tam istediği tarz bir ilişki kurmuş olacak, ama bunu açıktan söylemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 28 Ağustos 2022; 11:47:45 >
-
sdfsfsdf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 6 Eylül 2022; 18:12:44 > -
kızlar ilişkinin nasıl erkek tarafından önüne geçilemez bir çaba ile başlatılıp-geliştirilmesini istiyolarsa, ilişki biterken de erkeğin birşeyi bahane edilerek bitsin isterler.
böylece kız ne ilişkinin başlangıcında, ne de bitişinde bi karar almamış olacaktır. ilişki başlarken-gelişirken erkek ilerletmiş olacak, ilişki biterken de erkeğin bi yanlışından dolayı falan bitmiş olacaktır. kıza hiçbir sorumluluk kalmamış olacak.
senin son çıkışının ardından kız ilişkinin ilerlemeyeceğini düşünmüş olmalı ki, klasik bir kız davranışı olarak sana birşeyler söylemiş, yani her ayrılan kız gibi bi gerekçe öne sürmüş. bir erkeğin burda yapması gereken detaylara takılmamak ve lafı uzatmamak. çünkü sunulan gerekçenin ne olduğu aslında tamamen önemsiz, kızın söylediğinin tercümesi şu: "bu şekilde ilerlemiyo, ya başka yöntemle başka şey dene, ya da bitir-git, sunulan gerekçeye takılma". bu durumdaki bir kız ile konuşmanın bi faydası olmaz. bir erkek ilişkiyi başlatıp geliştirirken taarruz eden bir ordu gibi kararlı olmalı, ama ilişkinin bitirildiğini anlayınca da arkasını dönüp gitmesini bilmeli. bunu yapınca kızın saygısını tekrar kazanırsın. sen kıza: "yok yanlış anladın, ben aslında arkadaş gibi sevmiştim" falan diyecek olursan, bu durumda ayrılık eyleminde kıza da sorumluluk paylaştırmış oluyosun. kız bunu istemez. ve bu sorumluluk paylaşımını kabul etmeyeceği için sana: "ya bırak şimdi, sevdin işte" demeye getirmiş.
aslında bunu kibarca söylemiş ki kızın yaşının büyük olmamasından dolayı kız böyle kibar davranıyor. eğer 18 değil de 30 yaşlarındaki hiç evlenmemiş bi kızdan ayrılıyor olsaydın, bunu söylediğinde kız sana çok rencide edici bir karşılık verebilirdi. çünkü o yaşa gelene kadar kız belli terk edilmeler (hayal kırıklıkları) yaşamış olabilirdi, ya da yaşın ilerlemesi ile paniğe kapılmaya başlıyor olabilirdi. kızlar panik-sinir durumlarında kontrolü çabuk kaybedip çirkinleşebiliyolar. zira senin kıza: "arkadaş olarak sevdim sadece" deyişin açık bir yalan ve kız da bunun yalan olduğunu adı gibi biliyo. 30'lu yaştaki bi kız bu yalana çok daha fazla sinirlenebilir, ama 18 yaşındaki bir kız çok daha rahat olacaktır.
-
anladım hocam teşekkür ederim aslinda aramizda bisiler oldugunu o reddetti bu yuzden asiri sinirlendim ve soka ugradim guvenimide kaybettim ne dusundugu su saatten sonra umrumda deil cunku sevgiye inanan biriyim sevmis olsa zaten havada ucusan yaprak bahane olur
ortada bitmis bisi var dedigin gibi bi nevi
o olayda sorumluluk almadi sucu bana yikmaya calisti
bende almadim sen yanlis anlamissina getirdim konuyu kapadik boyle biri bana kalirsa ne istedigini bilmeyen biri karsimda olgun biri olsa zaten olayi bu noktaya getirmezdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tr de her yerde böyle olaylar olduğunu düşünüyorum, kararsız kızdan yarar gelmezdi, yola devam
-
Bir keresinde, öyle derin bakan bir kızla tanışmıştım. Bi kafede çalışıyordu ama derin derin bakıyordu ve trip atıyordu inceden. Daha sonra bende yaklaştım ama arkadaş olarak görüyorum dedi sonunda. Yani bu işler belli olmuyor. Bazen sevgili gibi ilgi gösterip sonra soguyabiliyorlar.
Maşallah hocam kızları yalayıp yutmuşsunuz.
Haklı olduğu noktalar var ama çoğunda yanılıyor. Bazı kızlar gerçekten erkeklerle oynamayi seviyor. Hele o yaşta bir kız 24 yaşındaki adamı kendine aşık etmiş kızlar arasında havasını atiyordur. Bir samimi davranıyor bir geri çekiyor bir nevi eğlence gibi yani. Üzgünüm ama konu sahibi haklı kız onu tufaya düşürmeye çalışmış. Çok iyi niyetli düşünüyorsunuz bazı şeyleri siz. Ben de kızım ha ben kızım diye bu beni kızlar konusunda uzman yapar mı yapmaz ama 10 senedir yurtta kızlarla yaşıyorum az çok bir şeyler gördük konu sahibi haklı kız saf toy falan değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlişkiler yorucudur, ne kadar kafaya takarsanız o kadar yorar. Duygusallığınızı çok belli etmeyin kızlara, sonra üstünüze oynayıp üzerler sizi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X