Şimdi Ara

Bazı oyunların kasma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle konuyu doğru bölüme mi açtım bilmiyorum, şimdiden özür dilerim.

Herkese iyi günler.

Arkadaşlar bilgisayarımın teknik özellikleri; (Fotoğraf olarak da paylaşacağım.

8 GB Ram Bellek
    Amd Phenom  (tm) II X4 965 Processor 3.40 GHZ
    2 TB Seagate HDD 7200 RPM
    NVİDİA GeForce 9800 GT 1 GB 256 Bit Grafik Kartı (Zotac)
    Windows 10 Enterprise

Bu sistem ile GTA V'yi orta grafiklerin biraz üzerinde hiç sorunsuz oynuyorum. Fakat bazı oyunlar var ki (güçlü bir sistem istemeyen oyunlar) oynanmayacak derecede kasıyor.

Mesela Beamng Drive'nin sistem gereksinimleri;

İşletim Sistemi: Windows 7 ve üzeri
    İşlemci: Desktop Intel i3
    Bellek: 4 GB RAM
    Ekran Kartı: GTX 550 TI
    Boyut: 3.35 GB

Oyunun sistem gereksinimleri bu olmasına rağmen oyunun grafik ayarlarını en düşüğe alıyorum, hatta çözünürlüğü 640x480 yapıyorum. Oyun oynanmayacak derecede kasıyor.

Gerçekten benim sistemim bu oyuna yetmiyor mu yoksa bu anormallik mi var? Eğer bunun gibi oyunların kasması normal değil ise neler yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finanmaz -- 1 Mart 2018; 18:13:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zamanında euro track haulin vardı. İyi bir amd sistemimle onu oynamaya çalışıyordum. 10 fps bile vermiyordu crysis oynatan sistem. Aklıma öyle bir durum geldi. Bence oyun senin sistemini tam desteklemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesTroYeR00x

Zamanında euro track haulin vardı. İyi bir amd sistemimle onu oynamaya çalışıyordum. 10 fps bile vermiyordu crysis oynatan sistem. Aklıma öyle bir durum geldi. Bence oyun senin sistemini tam desteklemiyor.

Teşekkür ederim ilgilendiğin için. Yani benim sistemimde normal şartlarda bu oyunu sorunsuz oynayabilmem gerekiyor değil mi?
  • finanmaz F kullanıcısına yanıt
    Tabi ki =) Yayıncısı çok sağlam olmayan oyunlarda olabiliyor böyle saçmalıklar. Belki oyuna yama çıkmıştır yada çıkar sorun düzelir. Öyle bir yama var mı diye google amcaya sorabilirsin misal yada güncelleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesTroYeR00x

Tabi ki =) Yayıncısı çok sağlam olmayan oyunlarda olabiliyor böyle saçmalıklar. Belki oyuna yama çıkmıştır yada çıkar sorun düzelir. Öyle bir yama var mı diye google amcaya sorabilirsin misal yada güncelleme.

Oyun erken erişimmiş. Ondan olabilir mi ki?

• finanmaz F kullanıcısına yanıt
    Ondandır o zaman optimizasyon problemi vardır. Yeni güncellemelerle çözerler problemi
  • DesTroYeR00x kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bekleyeceğiz o zaman.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.