|
BDDK’dan sıfır ve yenilenmiş telefonlara taksit düzenlemesi
-
-
Hem yarara hem zarara çalışılıyor ☺️ -
Apple TR gelirleri artacak demek -
Simdi 16 pro max 3 taksitle aliniyor mu ? Ona gore alalim -
12 taksit olayı 30 bin olmalı 20 altı telefonların çoğu pek işe yaramaz çöp oluyor genelde... Adamlar bizim arabadan tut telefona kadar giriş seviyesinin üstüne çıkmamızı istemiyorlar -
Alakası? -
Zaten amaçta o. Bu adamlar şöyle düşnüyor. Fakirse bu şekilde destek olalım bizi ilah bilsinler. Zenginse önce onu fakirleştirelim, sonra da zaten fakir olduğu için bizi ilah bilecek… -
Akşamaca ne yapsakta vatandaşı öpsek diye düşünüyorlar 😂 -
Simdi taksit oluyormu yürürlük tarihi nedir -
Alırsın ama almamanı tavsiye ederim. Misal , 80 bin liraya pro 16 aldın. Kredi çeksen 92-93 bin liraya ödersin. Yani 12-13 bin lira kredi faizi ödersin. 3 taksit alırsan da hemen gemen aynı olıyor. 80 bin 90 bine çıkıyor. 12 taksit ödesen daha iyi -
Şunu yaşamamızın en büyük sebebi zamanında bu forumda dahil her yerde asgari ücretli her sene telefon mu değiştirir edebiyatı yapan özellikle memur tayfası yüzündendir onlar gibilerin yaptığı kulis sayesinde artık kimse bırakın senelik telefon almayı bozulan telefonunu bile değiştiremiyor yani kısaca ne yaptıysanız kendiniz yaptınız.
-
12 bin tl den 20 bin tl ye 12 taksit imkanı bence iyi olmuş. evet 20 bin tl altı düzgün mal yok gibi bişi. ama olduğu kadarıyla diyip devam edicez. samsung a55 falan var sanırım.
zaten orta seviye telefon sayısı da epey azaldı denebilir. -
20000 lira altındaki cihazlarda bireysel kredi kartlarına 3 taksit imkanı sunulmalı.
-
kaçak tele teşvik resmen -
12 taksit yok ki 3 ay yaziyo yanlis miyim -
İkinci el telefon satan alan sistemden ne alınır nede satılır.Diye düşünüyorum. -
Nereden nereye. 100 tane koruma ile gezip milletten geçinenler -
Ölümün binbir türlü halini gösterdiler. Şimdi de sıtmaya razı olun diyorlar. Üstelik b.k gibi telefonlara 12 taksit imkanı ile... -
"Her sene telefon değişmez" demeyi alım gücüyle sınırlamışsın ama kullanım ihtiyacı, tüketimden kaçınma, çevresel duyarlılık gibi türlü sebepler de olabiliyor. Herkesi kendi dünyandan görme.
"Her sene telefon değişmez" dedim diye de ülke kötüye gitmez. Hatta bunu herkes dese en fazla telefon sektörü küçülür. Ülkenin ekonomik bozukluğunu göstergesi de bu değildir.
Ve son olarak @alex59 yanlış anlama, daha önceden de çok yakaladım, hep böyle tek boyutlu bakış açısından çok talihsiz genellemeler yapıyorsun. Bırak ülke meselelerini, kendi ikili ilişkilerinde bile zorlanırsın.
-
Dünyada böyle bir saçmalığın olduğu tek ülkeyiz, diğer yandan ABD'de iPhone 16 Pro peşin fiyatına 24 taksitle ayda 42 dolara veriliyor. Çocuk harçlığı ile son model iPhone Pro alabiliyor adamlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 5 Aralık 2024; 22:2:20 >
Zaten amaçta o. Bu adamlar şöyle düşnüyor. Fakirse bu şekilde destek olalım bizi ilah bilsinler. Zenginse önce onu fakirleştirelim, sonra da zaten fakir olduğu için bizi ilah bilecek…
|
12 taksit olayı 30 bin olmalı 20 altı telefonların çoğu pek işe yaramaz çöp oluyor genelde... Adamlar bizim arabadan tut telefona kadar giriş seviyesinin üstüne çıkmamızı istemiyorlar
|
Şunu yaşamamızın en büyük sebebi zamanında bu forumda dahil her yerde asgari ücretli her sene telefon mu değiştirir edebiyatı yapan özellikle memur tayfası yüzündendir onlar gibilerin yaptığı kulis sayesinde artık kimse bırakın senelik telefon almayı bozulan telefonunu bile değiştiremiyor yani kısaca ne yaptıysanız kendiniz yaptınız. |
Ölümün binbir türlü halini gösterdiler. Şimdi de sıtmaya razı olun diyorlar. Üstelik b.k gibi telefonlara 12 taksit imkanı ile...
|
Şaka gibi karar. Kredi kartım var, telefon alamıyorum ama banka bana 3 taksitli kredi kitleyince taksitle telefon alabiliyorum.
|
Dünyada böyle bir saçmalığın olduğu tek ülkeyiz, diğer yandan ABD'de iPhone 16 Pro peşin fiyatına 24 taksitle ayda 42 dolara veriliyor. Çocuk harçlığı ile son model iPhone Pro alabiliyor adamlar... |
Japonyada 36 ay faizsiz taksit. Ülkenin düştüğü bu duruma rağmen hala akpyi savunanlar var ya gerçekten akılalmaz bir durum. |
Zenginlikten kastın nedir bilmiyorum da mevcut hükümet zengini özellikle de yandaş zengini sever. Hükümet servetin yanındadır yani. En çok ezilen ve yok edilen orta gelirlidir. Fakirleşip ezilen fakirlikte eşitlenen orta gelirli. |
vatandaş düşmanı hükümet
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X