< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AF CoRSe -- 30 Nisan 2021; 6:7:56 > |
Bedelli Askerlik 28 Gün Detaylı Neler Yapiliyor
-
-
Devamını bekliyoruz hocam eline sağlık. Aşılar opsiyonel mi?
-
hocam önemli soru tel nasil soktun?
edit: he en basta yazmissin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 11 Nisan 2021; 14:31:2 > -
Zorunlu sanki sormadim birsey olmuyor bi 2 gun agriyor ama hafif.Tetanoz agritiyor zaten digerinde sorun yok yaptirin gitsin bence.quote:
Orijinalden alıntı: Shadow`Devamını bekliyoruz hocam eline sağlık. Aşılar opsiyonel mi?
-
Arkadaş fazla verelim kışlaya gelmeyelim uğraştığımız işe bak.
-
Hocam nerede yapıyorsunuz askerliği? Duş alma ve tuvaletlerin temizlik durumu hakkında bilgi verir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1Abrams -- 13 Nisan 2021; 23:3:19 > -
Onu ciktiktan sonra yazarim.Dus alma haftada 2 gun normalde fakat her gun sabah 5-7 gidip alabilirsiniz sabah tabi donarsiniz o ayri.Tuvalet temizligi eh iste sonucta bizler temizliyoruz cok birsey beklemeyin genel olarak kogus vs temizligin T si yokquote:
Orijinalden alıntı: M1AbramsHocam nerede yapıyorsunuz askerliği? Duş alma ve tuvaletlerin temizlik durumu hakkında bilgi verir misiniz?
-
hocam telefonu nasıl soktunuz içeri detaylı anlatır mısınız? bir de bedelli askerlik de gün olarak bi netlik yok bazıları 18 gün bazıları 25 gün diyor izinler düşülünce net bir bilgi verebilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperior -- 14 Nisan 2021; 20:33:9 > -
28 gün.quote:
Orijinalden alıntı: Hyperiorhocam telefonu nasıl soktunuz içeri detaylı anlatır mısınız? bir de bedelli askerlik de gün olarak bi netlik yok bazıları 18 gün bazıları 25 gün diyor izinler düşülünce net bir bilgi verebilir misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: AF CoRSe
28 gün.
Alıntıları Gösterne zaman girdiniz ne zaman çıkıyorsunuz net bi tarih söylediler mi
-
Net tarih yok 28 gun 30 nisan %99quote:
Orijinalden alıntı: Hyperiorne zaman girdiniz ne zaman çıkıyorsunuz net bi tarih söylediler mi
Alıntıları Göster -
Yarin yada bu hafta arama olacakmis bakalim -
Takip ediyoruz hocam konuyu. Teşekkürler -
Arama oldu mu olmadi mi anlamadim dolaplari acik birakin dediler egitime giderken oldu ise boyle oldu ust aramasi zaten olacagini dusunmuyorum. -
Cikis tarihi 1 Mayis saat 12 gibi dediler. -
Şimdiden geçmiş olsun hayırlı tezkereler.
Askeriyeye girince alt veya üst çıplak şekilde sağlık kontrolü yapıldı mı ? -
Hocam koğusta kaç kişisiniz? covid ten dolayi koğuştaki askerlerin sayısı azaltılacak , yan ranzalar boş kalicak diye bir söylenti vardı doğru mudur
-
23.gün telefonu mu kaptırdın -
Bilmiyorum o konuyu full burasi 60 kisiyiz kogusta.Ilk celp diye belki bu kadar doludurquote:
Orijinalden alıntı: burakko9Hocam koğusta kaç kişisiniz? covid ten dolayi koğuştaki askerlerin sayısı azaltılacak , yan ranzalar boş kalicak diye bir söylenti vardı doğru mudur
-
Benzer içerikler
- terhis yol parası ne zaman yatar
- askerlik durumunuz bedelli askerlik tercihi yapmaya uygun değildir
- manisa merkez 1. komando eğitim tugayı yorumları
- bedelli askerlik terhis tarihi
- askerde yeşil iç çamaşırı zorunlu mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X