Çıkmış, fikirleriniz? https://www.barisayhanyayinlari.com/urun/dortgenler-bitirme-kampi-kitap-8-dergi-ve-video "Dörtgenler Bitirme Kampı (8 Fasikül+8 Dergi ve Video) Bu proje ile öğrencilerimizin, 8 ders üzerinden dörtgenler konusunun tamamını eksiksiz olarak bitirmesi hedeflenmektedir. Detaylı konu anlatımı ve soru çözümü her bir konunun ayrı ayrı yer aldığı 16 şar sayfalık 8 fasikül üzerinden yapılmaktadır. Bu fasiküllere ek olarak hazırlanan ve 8 farklı dergiden oluşan çalışma testleri ise dörtgenler konusuna ait temel ve orta düzey soruları içermektedir. Dörtgenler Kampındaki çalışma testlerinin bulunduğu her dergide 8'er sorudan oluşan 5 test ve 8 derginin tamamında 320 soru bulunmaktadır. Bu ürünü satın alan öğrencilerimize, - Her biri 16 Sayfalık 8 Fasikül (A4 / 4 Renk / Tel Dikiş) - 12'şer Sayfalık 8 Adet Çalışma Testleri Dergisi (A4 / 4 Renk / Tel dikiş) gönderilecektir. Dörtgenler Kampı Konu Anlatım Fasikülleri ve Çalışma Testlerine ait dergi içerikleri aşağıdaki gibidir: 1) Çokgenler ve Genel Özellikleri 16 Sayfalık Konu Anlatım Fasikülü+12 Sayfalık Çalışma Testi 2) Dörtgenlerin Genel Özellikleri ve Deltoid 16 Sayfalık Konu Anlatım Fasikülü+12 Sayfalık Çalışma Testi 3) Yamuk - I 16 Sayfalık Konu Anlatım Fasikülü+12 Sayfalık Çalışma Testi 4) Yamuk - II 16 Sayfalık Konu Anlatım Fasikülü+12 Sayfalık Çalışma Testi 5) Paralelkenar 16 Sayfalık Konu Anlatım Fasikülü+12 Sayfalık Çalışma Testi 6) Eşkenar Dörtgen 16 Sayfalık Konu Anlatım Fasikülü+12 Sayfalık Çalışma Testi 7) Dikdörtgen 16 Sayfalık Konu Anlatım Fasikülü+12 Sayfalık Çalışma Testi 8) Kare 16 Sayfalık Konu Anlatım Fasikülü+12 Sayfalık Çalışma" < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 6 Ocak 2021; 21:42:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Behzat rasuli 195,90 tl dörtgenler bitirme kampı ÇIKTI
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
behzatı iyice hırs bürüdü ha geo kampıda geldi yakında fizik kimya biyo suda cıkarsa şaşırmam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A8BF0E576
Bu mesaj silindi.Kk'den daha başarılı olup olmadığı da tartışma konusu. Behzat ayt'de iyiydi ama Mikail orada da bence kendisini egale etti. Elinde bir tek lti var şu an. Mikail lti yi çıkarınca bence orada da geriye düsecek. Tyt'de Mikail zaten br'yi bu sene açık ara geçti. Fonksiyon Mikail coook açık ara daha iyi. Parabol, polinom bunlar miko da çok daha iyi ve daha ucuz. Br fosfor kardeşlerin ekmeğini yiyor. Kitapları çop değil tabii ki. Hakkıyla çözen yine çok iyi neyler yapar daha ucuz ve hatta bedava daha iyi alternatifleri var. İnsanlar para verince daha kıymet veriyordur belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 6 Ocak 2021; 21:40:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben pahalı buldum. Kenan kara gibi çok iyi ücretsiz bir alternatifimiz varken. 8.16 = 128 sayfa 200 tl istiyorlar kaf serisi +400 sayfa ve bütün seneyi hallettiriyor 250 tl. Orantısızlık var bence biraz. Fiyat düşük olsa sürümden daha çok kazanırdı.
boun'dan sonra şunlara danışmanlık yap. anlamıyorlar pazarlama işinden.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ray Allen 20
Ben pahalı buldum. Kenan kara gibi çok iyi ücretsiz bir alternatifimiz varken. 8.16 = 128 sayfa 200 tl istiyorlar kaf serisi +400 sayfa ve bütün seneyi hallettiriyor 250 tl. Orantısızlık var bence biraz. Fiyat düşük olsa sürümden daha çok kazanırdı.Her sayfada 4 soru olsa 502 soru yapıyor galiba. 502 soru 200 lira.
1000’e yakın soru var. Üçgenler kampını almıştım bence güzel ama ücretsiz alternatif var iken tercih edilmesi elzem değil. İspatıyla anlatması hoş olmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-ABC9EC10B1000’e yakın soru var. Üçgenler kampını almıştım bence güzel ama ücretsiz alternatif var iken tercih edilmesi elzem değil. İspatıyla anlatması hoş olmuş.
Hocam üçgenler kampı belki o kadardır.
Bu 512+320=832 imiş hesapladım. Hocam 2000 sayfalık soru bankası 60 lira. Soru sayısı yarı yarıya 30 lira konu anlatımı da 70 lira olsa maksimum 100 liralık iş. Evrenin sırrını da vermiyor konu anlatımında. Birey b bin soru bankasını çözen hoca br kadar kalitelidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 6 Ocak 2021; 22:2:9 >
Cok cok pahali makulu 80-100 TL olmasi gerekiyordu kaf serisine bakarak olmadi behzat hocam yakin zamanda guncellersiniz insallah -
Kenan kara geometri
-
Fiyat dengesiz olmuş ama anlatım kaliteli. Dediğiniz gibi kainatın sırrını anlatmıyor ama tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum (üçgenler kampı için konuşuyorum)
-
tabi olum adam ............................................. dolayısıyla 10₺ oluyor hamzacim diyor fosforcular: wow.
-
Üçgenler kampını ben satın almıştım. Buna ek içerikler olarak her hafta 2 adet soru fasikülleri canlı yayınlar vs üçgenler kampında aldığı parayı haketti. Ama Dörtgenler kampını fiyatından dolayı almadım. 195 tl'nin içinde 4 kargo parası eksilirse fiyat 149.90 olur. Set tamamlanırsa belki alırım.
-
Geometriyi geometride uzmanlaşan matematikten dinleyeceksin.
Dershanelerde neden geometrici ayrı oluyor . O alanda uzmanlaşması lazım.
Kenan kara 300 -400 lira ya satsaydı videolarını yine satın alıp Kenandan dinlerdim. -
Ücretsiz olsaydı Kenan Kara ya alternatif olurdu. -
Tibette keşişler yaşamın sırrını bedava anlatıyorlar .d -
Kaf eski nesil mi kalıyor ?Kafta bir suru test var derece testinde de zor sorular vardır.Mikail plusta da bu kadar soru var mı?Derecelendiriyor mu?Neden mikail i daha iyi buluyorsunuz merak ettim.
Uzun zamandır bu sınavların içinde olan biri olarak söylüyorum piyasanın en iyisi Kenan karadır
Bir konuyu 200 TL ye anlatan ticaretçilere paranızı kaptırmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
behzatı iyice hırs bürüdü ha geo kampıda geldi yakında fizik kimya biyo suda cıkarsa şaşırmam |
Benzer içerikler
- sigortalı olunca yeşil pasaport iptal olur mu 2024
- açi yayınları ödev takip dergisi cevapları
- eskiden lise kaç yıldı
- akademisyen olmak zor mu
- en zor deneme yayınları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X