Şimdi Ara

Beklediğimden Fazla Hata Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 kere kontrol ettim beklediğimden fazla hata geldi.Kimyada iptal soruyu dahil ettim 23 net vardı şmidi 20 net geldi.Şikayet etcem

• Benim biyolojiden 2 yanlış fazla gözüküyor. Özellikle biyolojiyi 10 defa kontrol ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de üç testten birer soru hatalı geldi çok şaşırdım iyi hatırlıyordum Cevapları oysa ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: sefdiey

Bende de üç testten birer soru hatalı geldi çok şaşırdım iyi hatırlıyordum Cevapları oysa ki..
    Benim 10 nete yakın kaybım var. Hadi 2-3 tanesini yanlış hatırladım diyelim, 10 tane nasıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefdiey

Bende de üç testten birer soru hatalı geldi çok şaşırdım iyi hatırlıyordum Cevapları oysa ki..
    matematik,geometri,biyoloji beklediğim gibi geldi fizik kimyadan fazla hatam çıktı bunlar bir şey yapmadıysa bende bir şey bilmiom gerekirse ankarayı yakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: umudu olmuyan adam

matematik,geometri,biyoloji beklediğim gibi geldi fizik kimyadan fazla hatam çıktı bunlar bir şey yapmadıysa bende bir şey bilmiom gerekirse ankarayı yakarım

Alıntıları Göster
    fizikten 1 fazladan yanlış var. kimyadan da 2 soru iptal edilmiş güya benim iptal olmamış kontrol ettim. napıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -imagine

fizikten 1 fazladan yanlış var. kimyadan da 2 soru iptal edilmiş güya benim iptal olmamış kontrol ettim. napıcaz

aynen hakkımızı alıcaz biz mal mıyız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir hata yaptım (+18) [Edit]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • matematik 2yanlış fazla kimyadan 1yanlış fazla gösteriyor neyse yinede çok iyi geldi beklediğimden ais de soruların cevaplı halini ygsdeki gibi verecekler mi acaba
  • Kimya da 2 yanlış vardı güya ama 5 yanlış görünüyor iyi kontrol ettim emindim nasıl oldu hiç anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: beyzarda

Kimya da 2 yanlış vardı güya ama 5 yanlış görünüyor iyi kontrol ettim emindim nasıl oldu hiç anlamadım
    normalden çok çok çok fazla yanlışım geldi böyle bişi olması imkansız hele kimyanın tüm cevapları hatırladığım halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: micyok

normalden çok çok çok fazla yanlışım geldi böyle bişi olması imkansız hele kimyanın tüm cevapları hatırladığım halde

Alıntıları Göster
    10 gündür açıklamıyorlar bi b.kluk olcağı belliydi.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bende de toplam 6 tane fazla yanlış var. 1 fizik 5 geo. Optikler yüklenmezse ösym'yi arayıp ricada bulunacağım fakat ne diyeceğimi dahi bilmiyorum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    matematikten 4 yanlık kimyadan 3 yanlış fazla bu nedir
  • quote:

Alıntıları Göster
    İngilizce 1 yanlış fazla gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anaksimenes35

matematikten 4 yanlık kimyadan 3 yanlış fazla bu nedir

Alıntıları Göster
    Matematik 38 doğru 4 yanlış 37 net bekliyodum

30 doğru 10 yanlış 27,5 net geldi

Nasıl olabiliyor böyle bişey ya

OPTİKLER AÇIKLANACAK MI

• İngilizceden kesinlikle emindim. 5 yanlışım vardı ama 6 gözüküyor. İptal edilen soru yanlış mı sayılmış?

• quote:

Orijinalden alıntı: zwartevis

İngilizceden kesinlikle emindim. 5 yanlışım vardı ama 6 gözüküyor. İptal edilen soru yanlış mı sayılmış?
    biyolojiden 1 tane yanlış fazla gözüküyor bende de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamındibi -- 30 Haziran 2015; 18:12:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

İngilizce 1 yanlış fazla gözüküyor.

Alıntıları Göster
    hayatımızla oynamak bu kadar kolay mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamındibi

biyolojiden 1 tane yanlış fazla gözüküyor bende de

Alıntıları Göster
    cevap kağıdı niye gözükmüyor kontrol edemiyorum biyolojiden bende şüpheliyim
  • Hepimizinden üçer beşer net azaltmışlar. Kaç gündür açıklanmamasının sebebi bu.Baya uğraştırıcı olsa gerek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.