Şimdi Ara

Beko inverter mı, Arçelik plasma (neo plasma) mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meraba. 1.5 sene önce Beko inverter klima almıştım. Memnun kalarak da kullandım. Yazın soğutması çok iyi. Ama kışın ısıtması iyi diyemem. Hem gürültülü, çatır çutur, hem de iyi ısıttığını söyleyemem. Kaçlık olduğunu hatırlamıyorum ama alırken odaya bakıp ona Uygun olanını almıştım.
    Şimdi ev değiştirdim, evde 2 tane arçelik neo plasma var, bir tane (salonda) arçelik plasma.
    Sorum şu: beko inverter, bunlardan az elektrik tüketir mi? Değiştirmeye değecek kadar Az tüketir mi? Kiracıyım sonuçta, değmeyecekse bunları kullanayım, inşaat çıkarmayım diyorum. Evi yerleştirdik, duvarlar da bakımlı boyalı, hiç uğraşmayım diyorum. Ama Ciddi olarak beko daha ekonomik mi?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arçelik de, beko da aynı firma ama hangi modeli nereye yaptırdığını bilemeyiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.H.R.17

ikisdide aynı ürün al birini vur ötekine soruya bak sonrada ülke neden böyle diye karar ver.:)))))

Biraz detay bilgi
    klima model btu evin yalıtımı il kullanılan m2 bu ipuçları senin için bir şey ifade etmiyorsa yapacağımız önereceğimiz bilgi yok dir

• quote:

Orijinalden alıntı: alikaplan18

quote:

Orijinalden alıntı: B.H.R.17

ikisdide aynı ürün al birini vur ötekine soruya bak sonrada ülke neden böyle diye karar ver.:)))))

Biraz detay bilgi
    klima model btu evin yalıtımı il kullanılan m2 bu ipuçları senin için bir şey ifade etmiyorsa yapacağımız önereceğimiz bilgi yok dir

Edeb - adab.
    Bunlar ne biliyormusun hiç sanmıyorum sen nesin kimsin be adam.
    Bana nesinki sen diye hitap ediyorsun izan yoksunu.
    Sen nesin neyin bilgisi var sende ukala.
    Bir daha alıntı yapıpta benim mesajımı dahi kirletme.
  • arkadaşlar sanki mars gezegeni mi daha kızıl, venüs mü daha cancanlı diye soru sordum.
    Gayet net bi soru sordum:
    Beko inverter ve Arçelik Neo Plasma.
    Bu iki klimadan hangisi daha ekonomik olur? arçelik neoplasma hazır kurulu, eğer beko inverter farkedilir derece daha ekonomikse onu taktıracağım. dalga geçilecek nesi var bu sorunun? Param olsa gider en iyisini alırım. Ama seçeneklerim bunlar. Birinden birini kullanacağım.

• arkadaşlar beko ve arçeliğin kumandası tıpa tıp aynı zaten, mesele aynı mal olup olmadıkları değil.
    benim esas sorduğum ve hala cevabını alamadığım:
    "inverter mı daha ekonomik neo plasma mı",
    İnverter daha ekonomikse de ne kadar fark ettirir.
    Bu kadar basit bir soru için nerdeyse 3. Dünya savaşı çıkacak:))
    Ben genelde Otomobil sayfasında yazıyorum, orda da arabayla 40 yılda bir işi olanların soruları oluyor, mesela tsi ile tdi ne demek, farkı ne? Diye. Kimse de Aşağılamıyor, cevabını veriyor.

• Inverter uzun süreli kullanimda ekonomik oluyor kisin tek avantajı -15 derecede çalışması. Eger evinde takılı kliman varsa kalsın diğerini taktirmak (eski borular yipranmissa) assagi yukarı 300 tlye malolur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik mi Beko mu
    2 yıl önce açıldı
    ARÇELİK KLİMALAR NASIL?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

arkadaşlar beko ve arçeliğin kumandası tıpa tıp aynı zaten, mesele aynı mal olup olmadıkları değil.
    Ben genelde Otomobil sayfasında yazıyorum, orda da arabayla 40 yılda bir işi olanların soruları oluyor, mesela tsi ile tdi ne demek, farkı ne? Diye. Kimse de Aşağılamıyor, cevabını veriyor.

İnverter klimanin odayi belli bir sicaklikta tutmak icin calisma sekli yani klima hava koşullarına gore elektrik tüketimini artirmasi veya azaltmasi ornek klima oda sicakligini 25 derecede tuttu klima enerji tüketimini azaltir veya kendini kapatir NEO PLASMA ise havada ki mikroplari yok etmek için hava temizleme ikisi birbirinden farkli

• quote:

Orijinalden alıntı: sabanoz

quote:

arkadaşlar beko ve arçeliğin kumandası tıpa tıp aynı zaten, mesele aynı mal olup olmadıkları değil.

İnverter klimanin odayi belli bir sicaklikta tutmak icin calisma sekli yani klima hava koşullarına gore elektrik tüketimini artirmasi veya azaltmasi ornek klima oda sicakligini 25 derecede tuttu klima enerji tüketimini azaltir veya kendini kapatir NEO PLASMA ise havada ki mikroplari yok etmek için hava temizleme ikisi birbirinden farkli

hocam uzmanına sordum, inverter olmayanlar eski teknoloji, kesinlikle bariz tüketim, sessizlik farkı olduğunu söyledi, bir tanesini değiştirdim bendeki inverterla. 2 tane de plasma var.kendim evim olsa, param çok olsa hepsini inverter yapardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KizilYildiz★

Inverter uzun süreli kullanimda ekonomik oluyor kisin tek avantajı -15 derecede çalışması. Eger evinde takılı kliman varsa kalsın diğerini taktirmak (eski borular yipranmissa) assagi yukarı 300 tlye malolur.

yetkili servis 280 istedi, bi arkadaş, tanıdığı ustaya söyledi, 100 e hallettim. Ki 300 de olsa değermiş, tüketimi bilmem ama sessizlik farkı çok fazla. Dizel arabayla benzinli araba gibi:)

• quote:

quote:

Inverter uzun süreli kullanimda ekonomik oluyor kisin tek avantajı -15 derecede çalışması. Eger evinde takılı kliman varsa kalsın diğerini taktirmak (eski borular yipranmissa) assagi yukarı 300 tlye malolur.

yetkili servis 280 istedi, bi arkadaş, tanıdığı ustaya söyledi, 100 e hallettim. Ki 300 de olsa değermiş, tüketimi bilmem ama sessizlik farkı çok fazla. Dizel arabayla benzinli araba gibi:)

Hayırlı olsun o zaman

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun o zaman

Sağolun hocam. ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.