Bildirim
BEKO Led/Lcd Tv Alacaklar Uyarı (Önemli)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
FAT32 Formatlarsınız sorun biter. sırf bunun için tv almaktan vazgeçilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: burockch
Arkadaşlar bir hata ettim.Beko 3D Led Tv aldım.Harici hdd var bende 500 gb.NTFS formatlı malesef beko tv ntfs formatlı hddyi calıstırmıyor.Sizi bu konuda uyarmak istiyorum almak bu özelliği kullanacak olanlar bir kere daha düşünsün derim.
Çalışmamasının başka bir sebebi olabilir mi?çünkü ben ntfs formatlı flash belleğimi bu tv de çalıştırmıştım. -
quote:
Arkadaşlar bir hata ettim.Beko 3D Led Tv aldım.Harici hdd var bende 500 gb.NTFS formatlı malesef beko tv ntfs formatlı hddyi calıstırmıyor.Sizi bu konuda uyarmak istiyorum almak bu özelliği kullanacak olanlar bir kere daha düşünsün derim.
Flash bellekte, hard diskte ayrıca bilgisayardan DLNA bağlantı yaparak film seyrediliyor sorun yok 3d olsun sorunsuz seyrediliyor -
bir de tvnin 2 usb portu var, biri usb hdd için yani yüksek akım destekli, diğer portla flash bellek çalışır ama usb hdd çalışmayabilir. deneyin bi. -
quote:
Orijinalden alıntı: ruzgarm
quote:
Flash bellekte, hard diskte ayrıca bilgisayardan DLNA bağlantı yaparak film seyrediliyor sorun yok 3d olsun sorunsuz seyrediliyor
dlna bağlantı yaptın mı hangi programı kullandın bizde fayadalanalım... -
DLNA için özel bir programa ihtiyaç yok.windows içinde bileşen ekleyerek gerekli kurulum yapılıyor, windows media player içinden de paylaşımı onaylıyorsunuz. -
Yazmış, gitmiş.
Boşuna yormayın kendinizi. -
quote:
Hocam 3d led tv alacaksan beko alınır mı be biraz daha para briktirip samsung alsaydın keşke -
samsung ve lg ayarında bir tv olduğun u söyleyebilirim teknosa da samsung 3 d standları oluyor gittim izledim evde beko 3d var bana daha iyiymiş gibi geldi o demoların farklı tekniklerle hazırlanıp izleyiciyi bance yanılttıklarını düşünüyorum 117 ekran beko aldım o segmentte bir samsung veya lg en 2 katı para önyargıları kırıp araştırmak gerekli diye düşünüyorum ama belirttiğim gibi özel görüşümdür -
Hard disk konusuna açıklık getirmek adına bir bilgi vereyim;
Arçelik tvnin kullanım kılavuzunda yazdığına göre ac girişi olmayan taşınabilir harddiskler desteklenmiyor. Harddiskin elektrikten güç alması gerekli yani 3,5'' lik harddiskler destekleniyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X