Şimdi Ara

Bel bölgesindeki son kırıntılar için tavsiyeleriz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 5-6 ayda 85 kilodan 70 kiloya düştüm. Bu süre içerisinde kardiyo ağırlıklı çalıştım ve 15 kilonun yaklaşık 11-12 kilosunu yağ olarak verdim. Bundan sonraki asıl amacım kilomu korumak ve bel bölgemdeki son fazlalıkları yok etmek, bunu yaparken de kas kaybetmemek tabi ki. Bunun için de kardiyo yerine ağırlık çalışmaya başladım. Haftada 2 gün evde 1 gün salonda olmak üzere 1'er saat full body ve 15 dk hiit kardiyo yapıyorum. Günlük ortalama 1800-1900 kalori kadar alıyorum. Dağılımı ise 30% protein - 45% karb. (kompleks) - 25% yağ olarak yaptım. Sizce bu şekilde hedefime ulaşmam mümkün mü? Bir taraftan kalori açığı vererek yağ yakmak diğer taraftan da yeterli miktarda protein alarak yavaş yavaş da olsa kas yapmak mümkün mü? Yoksa aldığım günlük kalori miktarımı bir miktar arttırıp önce kas yapıp sonra tekrar yağ mı yakmam gerekiyor? Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...

• Bel bölgesi derken yanlardan mı bahsediyorsun ? Kalıtımsal olarak bazı insanlarda en zor giden yerler yanlar maalesef , bence ilk programına sabırla devam etmelisin.
  • Aynen hocam. Yanlarda çok az bir fazlalık kaldı amacım onları da yok edebilmek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.