Şimdi Ara

Bel kısmına nasıl hacim kazandırılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bendeki bel kız beli gibi yanlardan içe doğru çökük genetik bozukluk değil anatomik olarak öyle t shirt filan giyince cok belli oluyo çok hacimsiz duruyo bel nasıl hacimlendirilir yada yapılabilirmi böyle bişey bilgisi olan yardım etsin lütfen bıktım kız gibi olmaktan artık erkek gibi görünmem lazım :/

• Boyun kaç, kilon kaç?
  • 174 boy kilo:55,5 :/
  • Of Gollum gibisin ya, en az 10 kilo alman lazım git bir paket makarna ye şimdi, şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbforce1 -- 17 Temmuz 2014; 2:05:12 >
  • aynen gollum gbiyim :D makarnayı dendim işe yarıyor 5 günde bi kilo falan aldırıyoda hazmetmesi çok zor -,
  • Deadlift

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Deadlift

deadliftle ilgilide bi konum var haklısın deadlifte yararlı haftada bir veya iki gün porgramıma deadlift eklicem planım bu dünki çalışmamda yaotım 40 kg le :D :D haftada iki gün yetermi sizce ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TWolF kullanıcısına yanıt
    Yeterli Deadlift zaten çok ağır bir hareket ve çok uzun sürüyor deadliftten sonra toparlamak ciddi ağırlıklarda. O yüzden haftada 2 ideal

Ayrıca düşük ağırlık yüksek tekrar değil yüksek ağırlık düşük tekrar şeklinde çalışmak daha verimli oluyor. 5/3/1 yada 3x5 şeklinde çalışabilirsin.
  • 10-8-6 yapıyodum ama senn dediğinide denicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.