Şimdi Ara

Belalı kiracım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 Ay kadar öncesinde yatırım amaçlı kredi kullanıp binbir zorluklar ile aldığım evimi galerici birine kiraya verdim. Evi tutarken 2 aylık peşin kira bedeli ödedi ve kendi aranızda kira kontratı düzenledik, onun haricinde senet sepet tahliye tahütnamesi vs. yok. Bu arkadaş 4 aydır ne aidat ne sıcak su masrafı birşey ödememiş. 2 aydırda kiramı ödemiyor. Dolayisi ile bu beni ekonomik anlamda çok sarsıyor, çok büyük sıkıntı içerisindeyim.

Kiracım şu anda ceza evinde (cezası belli değil) ortağı ev duracak kiranı alacaksın diyor, aylardır oyalama ile geçiyor. Evde şuan kalan yok eşiyle ayrı yaşıyormuş. Evi tahliye etmiyorlar kira-aidat ödenmiyor. Ben kendi evimin günü gelmemiş aidatını aylar önce öderken bu durum canımı çok sıkıyor. Çok çaresizim heriflerde her pislik var, düzenli olarak her sene ceza evine giriyorlarmış.

Kafamda deli sorular ?
    1)Avukata başvursam işlem süreci nasıl olur kaç aydan tahliye edebilirim?
    2)Evi çilingire açtirsam eşyalarını kamyona yükleyip işyerine göndersem, cezam ne olur?
    3)Evi satmayı bile düşünüyorum emlakçıya haber gönderdim müşteri çıkarsa sat diye evi göstermeden biraz zor ama?

Karşımda gerçekten mağdur bir insan evladı olsa mantıklı bir açıklama yapılsa 2 3 ayında değilim anlayış gösteririm. Ama keriz yerine konulup malıma çökülmesi canımı sıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• icra dairesinde takip başlat 2-3 ayda tahliye edersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KİRA ÖDEMEDEN KAÇAN KİRACI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.