Şimdi Ara

Belhanda-Fernando Oynar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acaba türkiye liginde bu ikili nasıl olur?
    Gomis
    Henry-Feghouli-Rodrigues
    Fernando-Belhanda

Orta saha transferi yapamazsak bu taktik elbet denenir kampta,hazırlık maçlarında.Ndiaye yada başka bi 8 numara gelir tabikide işler değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmperorMan -- 9 Temmuz 2018; 16:43:57 >

• Feghouliyi iki kere yazmışsın, belhanda olacaktı :))

edit: clde oynuyorsak üst düzey bir orta saha lazım, belhanda ile olacak iş değil diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MağaraAdam -- 9 Temmuz 2018; 16:32:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

Feghouliyi iki kere yazmışsın, belhanda olacaktı :))

edit: clde oynuyorsak üst düzey bir orta saha lazım, belhanda ile olacak iş değil diye düşünüyorum
    Hocam telefonun azızlıgıne ugramısım :) Fernandonun yanında belhanda olucak.Keşke onu satıp çok üst düzey bi 8 numara alabilsek ama nerde.Elımızde kı buysa ona destek cıkıcaz.
  • hayır bu adamın 8 no ile uzaktan yakından alakası yok stili uygun değil forvet arkası oynarken bile kaptırdığı toplar kale ağzında tehlike yaratıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

hayır bu adamın 8 no ile uzaktan yakından alakası yok stili uygun değil forvet arkası oynarken bile kaptırdığı toplar kale ağzında tehlike yaratıyor
    Aynen 8 numara dediğin 2011-2012 sezonundaki Selçuk gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vasat seviciler damlamamış henüz.
  • belhanda faul almayı bilse bi de top kaybı yapmayı azaltsa muazzam 8 olur hoca 8 oynatmayı düşünüyorsa bunları öğretmesi şart en büyük eksiklerinden biri bunlar belhanda'nın bu arada feguli 10 no da çok ii oynar oynamaması için hiçbir sebep yok kanattan daha ii performans gösterir beklentim çok yüksek bu sene feguli'den baya da zayıflamış tatil de salmamaış kendini terim kampı ile 13-14 sneıjder peformansı bekliyorum feguli'den sneıjder'de devre arası kampsız sakat falan gelmişti terim kampını yiyince en ii sezonlarından birini geçirmişti aynısıı feguli'den bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ilk hazırlık maçında bu taktiği deneyeceğini düşünüyorum.Bu konuda özellik feghoulinin performansı belirleyici olur.Eğer 10 numara pozisyonunda etkili olursa gerekir Belhandayı bile keser hoca.
  • 8 numara dediğin zaman sırtı dönük savunma yapabilen, topa hükmeden(yüksek pas tekniği), tempoyu ayarlayabilen biri denir. Savunması bir 6 kadar olmasada 10 numaradan çok daha iyi olmalıdır. Top kaybı yapma lüksü yoktur; merkez ortasahan baskı yediği anda savunmadan topu çıkarabilecek biri olmalıdır. Geçen sene başlarında takımlar Fernandoya özel önlem alınca topa sahip olamadığımız için çoğu takım merkezde daha fark yarattılar bize göre. Şu mevcut kadroda 8 numara için olur diyeceğimiz hiçkimse yok; Belhanda konusu gayet açık. Hoca o bölgede 34 yaşındaki Selçuğu bile denedi; Donk-Fernando gibi Çift 6 numaralar ile oynadı ama Belhandayı denemedi bile. Bu sene de deneyeceğini sanmıyorum. Üstteki kriterlere uyuyor mu diye sorarsanız onlarada uymuyor benim fikrime göre.

Alacağımız Ndiaye de 8 numara için uygun bir oyuncu değil. Geçmiş yıllarda Dzemaili vardı, onuda merkez ikiliye yazamıyordun fakat 3'lü ortasahada puzzle'ın parçası gibiydi. Belhanda ve Ndiayede stil olarak benzemesede onlarda merkez ikiliye yazılacak isimler değil, o bölgeye çok daha başka bir oyuncu lazım bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vianadesantana -- 9 Temmuz 2018; 21:28:43 >

• Belhanda'dan bizim takıma 10 numara da 8 numara da olmaz.
  • Belhanda bu sezon fernando yokken de ndiaye yokken de donk yokken de oynadı... tek başına bile oynar.
  • Aslında oynamasına çok rahat oynarda diğer takım oyuncuları buna uygun değil.

Bknz. F.T. bi dönem bi kanatta Engini diğer kanatta E.Çolağı oynatıyordu. Bu ikiside kanat forvet değil daha çok iç kanat oyuncusu gibi (yada hamitte örnek olabilir buna.) Bu tarz oyuncuların varsa ortada Fernando-Belhanda oynasa bile ortasaha çökmez. Ama bi tarafta atıyorum Rodri diğerinde Onyekuru varsa çöker.
  • Belhanda beklentilerimizi karşılayacak ne 8 numara ne 10 numara, fakat elimizde 10 numara olarak ne alternatif var ne as o sebeple mecburuz. O kadar mecburuz ki Feghouli'yi sezon içinde 10 numarada denedik.

Lig maçlarında sırıtmaz diyemem, orta alanı iki yönlü oynayabilir gibi geliyor fakat o tarz bir adam değil...Fernando sezon ortasında ciğerlerini kaybeder.
  • Feghouli orda oynamaz. Belhanda orda oynar. 10 numara alınırsa;

Gomis
    Garry-Transfer-Feghouli
    Fernando-Belhanda

şeklinde bir diziliş olabilir.
  • adam önündeki adama pas atamıyor 8 numara oynayacak öylemi
  • Adamlar kabul edemiyor belhanda dan 10 numara olacağını 8 de olup olmayacağı meçhul olduğundan hep bu konular

Adam bir de lig maçlarında diyor sanki lig maçlarındaki gümbür gümbür oynuyoruz da kazanıyoruz, rakiplere fark atıyormuş gibi

Lig takımlarının hepsi taktik olarak yükseldi

Belhanda orda oynar oynamasına ama nasıl oynat

Fizik olarak güçlü olursa oynar neden oynamasın ama fizik olarak güçlense saten ilerde etkili oynar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 23 Temmuz 2018; 22:45:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terim'in torununu kaçırsan bu taktikle oynatamazsın. Adamın tarzına ters. Zaten bu taktikle kışın Erzurum deplasmanında içimizden geçerler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.