|
Bildirim
|
10 yılı aşkın süredir üyeyim foruma önceden de derdim eski tadı tuzu yok, eski kaliteli insanlar yok diye ama bu yönetimi savunan, Belhanda’yı savunan, bu kadar yanlışı bir arada savunan, bunlara tepki koymayan, cahil taraftar sayısı inanılmaz derecede arttı. Bundan 2-3 sene önce böyle olsa bu kadar desteğe, harcanan paraya rağmen ligde fark atmayı geçtim lider bile olamayan takımın taraftarı hem forumu hem Florya’yı yıkardı.
Adam utanmadan sıkılmadan Sneijder’in sol ayağı etmeyecek futbolcuyu hala savunuyor. Gerçi kendisi Burak Yılmaz ve Umut Bulut hayranıydı o ayrı mesele. Bu taraftar ki bence en büyük hatalardan biriydi bu, zamanında Mancini’yi göndermiş taraftar. Şimdiye Tudor’un çoktan istifa etmesi gerekirdi. Forumdaki taraftar yapısıyla genel taraftar yapısı birebir örtüşüyor. Gerçekten ses çıkarmayan hadi onu da geçtim savunan insanları anlayamıyorum |
Belhanda hep böyleydi, bu yaşa kadar yapamadığı o sıçramayı burada yapmasını beklemek biraz hayalcilik.
|
Sezon başında diyorduk çöp bu adam Sneijder 10 basar diye bize saldırıyordu bazıları.
|
pres yapıyor len
golden önceki 3.pası verdi len |
Utan be. Senin futbol bilgini yiyim ben.
Acta biraz istatistik oku. Adam ne yapmış Galatasaray'da. Kaç süt atmış kaleyi bulan. Kaç asist yapmış. Giderayak bile 15 asistle gitti adam. İnsanda biraz utanma olur ama konu yılmaz olunca pek birşey beklememek lazım. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noel Gallagher -- 17 Aralık 2017; 18:35:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fadeout -- 17 Aralık 2017; 19:11:19 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 17 Aralık 2017; 19:21:17 > |
|