Şimdi Ara

Belhanda Kim Abi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belhanda'dan Bir Hagi Sneijder beklemiyorduk. En azından bir Culio olaydın be Adem?

gerçi Culio bunun gibi 4 milyonada oynamıyordu garibim 500 bin euro falan alıyordu.

Sahi bu Faslı apaçi kimde bizden bir Drogba parası alıyor ne bok yapmıştda bu zamana kadar biz buna eşek yüküyle para veriyoruz?

Yazın bu çöpü sırf Snejder nefreti için övüyolardı lan baştada mutlak sıfır trolü.

Tudor'un sistemine uymayan oyuncular Podolski Bruma Sneijder uyanlarsa Belhanda Yasin.

• 10 yılı aşkın süredir üyeyim foruma önceden de derdim eski tadı tuzu yok, eski kaliteli insanlar yok diye ama bu yönetimi savunan, Belhanda’yı savunan, bu kadar yanlışı bir arada savunan, bunlara tepki koymayan, cahil taraftar sayısı inanılmaz derecede arttı. Bundan 2-3 sene önce böyle olsa bu kadar desteğe, harcanan paraya rağmen ligde fark atmayı geçtim lider bile olamayan takımın taraftarı hem forumu hem Florya’yı yıkardı.

Adam utanmadan sıkılmadan Sneijder’in sol ayağı etmeyecek futbolcuyu hala savunuyor. Gerçi kendisi Burak Yılmaz ve Umut Bulut hayranıydı o ayrı mesele. Bu taraftar ki bence en büyük hatalardan biriydi bu, zamanında Mancini’yi göndermiş taraftar. Şimdiye Tudor’un çoktan istifa etmesi gerekirdi. Forumdaki taraftar yapısıyla genel taraftar yapısı birebir örtüşüyor. Gerçekten ses çıkarmayan hadi onu da geçtim savunan insanları anlayamıyorum
  • Bruma ve Sneijder Tudor için gönderildi ya.. bu nasıl bir iş bilmemezliktir? Rivayı sat Paraları Belhanda'ya dök.. pazarlamacı da tudor..
  • Belhanda hep böyleydi, bu yaşa kadar yapamadığı o sıçramayı burada yapmasını beklemek biraz hayalcilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon başında diyorduk çöp bu adam Sneijder 10 basar diye bize saldırıyordu bazıları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

Sezon başında diyorduk çöp bu adam Sneijder 10 basar diye bize saldırıyordu bazıları.

futbol dahisi Galatasaray taraftarlarıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

Sezon başında diyorduk çöp bu adam Sneijder 10 basar diye bize saldırıyordu bazıları.

Onların hepsi ya terimci tayfa yada sucukcular.
  • Belhanda iyi oyuncu bugunde iyi oynadi. Size 90 dakika gobegini kasiyip 40 sutu auta gonderen Sneijder verelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pres yapıyor len
    golden önceki 3.pası verdi len
  • Belhanda Tudor'un sahaya yansıması.
  • Hep Sneijder'in yerine gelmiş olmasının bu arkadaşın dezavantajı olduğunu düşünürdüm. Avantajmış. Sneijder'in yerine gelmiş olması, aydınlanmış, "etikete bakmayan" tayfadan destek almasını sağladı.

Duran topları iyi kullanıyor, akan oyunda ise tam bir gevşek. Büyük maç kazandıramayacak oyuncu tipi tam olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noel Gallagher -- 17 Aralık 2017; 18:35:36 >
  • konuya sneijder düşmanlarını bekliyorum. görün defansa yardım eden belhanda'nızı.

• 3 sene önce alacaktık ama galiba başkanları sorunlu çıkmıştı satmamıştı .
    Gerçekten almayı istiyorduk , o haberlerden sonra yazın satılma durumu çıkınca hemen yapışıp aldınız .
    Hayırlı olsun.
    Bizde patlayacaktı ama siz aldınız sizde patladı, teşekkürler .

Belhanda Kim Abi?
  • Yok yav sinirden kuduracam aklıma geldikce bunun kadar düz 10 numara varmı lan başka? Etliye sütlüye karışmayan topu alıp dribbling yapmayan şutu olmayan pas yeteneği olmayan dümdüz oyuncu bu faslı.

Tam tudora layık sadece koşuyor arap atı gibi.

• Bilerek penaltı kaçıran şikecinin birisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Belhanda iyi oyuncu bugunde iyi oynadi. Size 90 dakika gobegini kasiyip 40 sutu auta gonderen Sneijder verelim.

Utan be. Senin futbol bilgini yiyim ben.

Acta biraz istatistik oku. Adam ne yapmış Galatasaray'da. Kaç süt atmış kaleyi bulan. Kaç asist yapmış. Giderayak bile 15 asistle gitti adam.

İnsanda biraz utanma olur ama konu yılmaz olunca pek birşey beklememek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

pres yapıyor len
    golden önceki 3.pası verdi len

Asist kralı abi yaaaa

Key paslara bah hele

Herif ağır gamsız...Donk'a sövenlerin buna methiyeler düzmesi çok komik geliyor

Ayrıca sneijder'i mücadele etmiyor diye silen tudor'un bu uyuşuğu aldırması ayrı aptallık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fadeout -- 17 Aralık 2017; 19:11:19 >
  • İyi de benim anlamadığım şu; Belhanda GS'ye gelmeden önce de aynı karaktere sahipti, GS'den önce de bu adamın vasat olduğu biliniyordu bu adam Fener'in almak istediği dönem haricinde iyi değildi ki. Bir tek o dönem biraz parlamıştı diye hatırlıyorum. Nice'de de, diğer kiralık gittiği takımlarda da karaktersizliği ve kötü futbolu vardı bana göre.

Sezon başı çok iyi hatırlıyorum forumun çoğunluğu ölüp bitiyordu bu adama almayı çok istiyordu ve hatta ilk lig maçında da 1-2 şık hareket yapınca millet baya havalanmıştı.

Ne değişti soruyorum? Almasaydı yönetiminiz, bile bile lades demek sizinki. Bu vasat transferlerde sizin taraftarınız da yönetim kadar suçlu. Tudor'u sizin taraftar çok istedi sosyal medyadan ve oradan buradan baskı yapıldı. Belhanda'ya da dediğim gibi epey methiyeler dizildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 17 Aralık 2017; 19:21:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Belhanda iyi oyuncu bugunde iyi oynadi. Size 90 dakika gobegini kasiyip 40 sutu auta gonderen Sneijder verelim.

Utan be. Senin futbol bilgini yiyim ben.

Acta biraz istatistik oku. Adam ne yapmış Galatasaray'da. Kaç süt atmış kaleyi bulan. Kaç asist yapmış. Giderayak bile 15 asistle gitti adam.

İnsanda biraz utanma olur ama konu yılmaz olunca pek birşey beklememek lazım.

Giderayak 15 asistle gitti ne demek? Fransa yolundayken 15 asist mi yaptı? 5 milyon aldığı sezonda 15 asist yaptı.

Giderayak diyerek kelime oyunu yaptığın sezonu zaten en verimli sezonu takımdaki. Onda da takımı ilk 3'e dahi sokamamış.

5 sezonda 120 milyon lira almış adam. İlk sezonları hariç yatarak top oynamış 3-4 şutla göz boyamış.

Hakkını verelim Türk insanını iyi çözmüş, sahada yapamadıklarını üçlülerle yapıp bir iki sezon daha beleşten milyon dolarlar kapmış.

Arkadaşları 1 aydır yaz kampındayken bu tosun oğlan Ibiza'da açtığı bardan dönmüş taraftar bunu havalimanında karşılamış. Vay be hayata bak.

Yamuk ayaklı Sabri yarım sezon boyunca kadro dışıyken kadro dışı olmaktan çıktığı yarım sezonda bu tosun oğlanın yaptığı asist sayısını geçmişti. Bunları da konuşalım istersen.

• 10 yılı aşkın süredir üyeyim foruma önceden de derdim eski tadı tuzu yok, eski kaliteli insanlar yok diye ama bu yönetimi savunan, Belhanda’yı savunan, bu kadar yanlışı bir arada savunan, bunlara tepki koymayan, cahil taraftar sayısı inanılmaz derecede arttı. Bundan 2-3 sene önce böyle olsa bu kadar desteğe, harcanan paraya rağmen ligde fark atmayı geçtim lider bile olamayan takımın taraftarı hem forumu hem Florya’yı yıkardı.

Adam utanmadan sıkılmadan Sneijder’in sol ayağı etmeyecek futbolcuyu hala savunuyor. Gerçi kendisi Burak Yılmaz ve Umut Bulut hayranıydı o ayrı mesele. Bu taraftar ki bence en büyük hatalardan biriydi bu, zamanında Mancini’yi göndermiş taraftar. Şimdiye Tudor’un çoktan istifa etmesi gerekirdi. Forumdaki taraftar yapısıyla genel taraftar yapısı birebir örtüşüyor. Gerçekten ses çıkarmayan hadi onu da geçtim savunan insanları anlayamıyorum

• Giuliano mu bumu iyi şimdi daha alışamadı takıma uymadı gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.