Şimdi Ara

Belimdeki kırık spor yapmama engelmi :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015 ağustosda trafik kazası geçirdim belimde kırık+fıtık çıkmıştı 2 ay önce felan son kontrolümde doktor sadece ufak tefek kırıklar kalmış onun içinde ameliyat olmana gerek yok dedi zayıflaman gerekiyo dedi bende spora başlıcam ama belimdeki kırıklar etki edermi eğilince ağrı oluyo ama korse takınca ağrı kalmıyo.
    boy:185
    kilo:120
    ama kimse 120 olduğuma inanmıyo sanırım kalıba vermiş biraz [simage] ztn ağırlık değilde genelde koşu+bisiklet tarzı hızlı zayıflamaya yönelik yapıcam vücutta su oranı yüksek bende galiba seri kilo veriyorum(daha öncede spora gitmiştim hocam öyle demişti). Animal cuts tarzı yağ yakıcıda kullanmak istiyorum sakıncası olurmu sizce?

• Doktora sporda yapacağın hareketleri resimlerle göster, bildir.Yanlış bir hareket yaparsan bile bile yaraya tuz basmış olursun..

Ardından duruma göre sporunu yaparsın.İnsan, sağlıklı besinlerle ve düzenli dinlenmeyle iyileşmesi mümkün olan rahatsızlıkları giderebilir.Biz sadece insanız unutmayalım, o bölge daha çok zarar görürse kırılan yerin gerçeğini özlersin..Allah bir kere veriyor, dikkat et kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 3 Haziran 2016; 4:20:19 >
  • HyXoN H kullanıcısına yanıt
    senin için yüzme en iyi spor gibi geldi. Bele en az yükü o bindiriyor çünkü.
  • aylar sonra gelen edit :) şuan kilo 2 haneliye düştü 25 kilo gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.