teknosadan exigo bellek aldım ancak win 98 de çalışmıyor. acemiyim yardımcı olabilecek var mı
http://www.exigo-tech.com/ adresinde sadece Exigo Silverblade USB Pendrive modeli için Wİndows 98 sürücüsü verilmiş, adresten indirip kurmayı dene, işe yarayabilir.
ben de teknosadan exigo aldım. inanmayacaksınız ama içinde bir tane exe uzantılı program kurulumu vardı. ve bilgisayarıma virüs bulaştırdı. ben de cihazı formatladım ve windowsu da sistem geri yükleme yaptım. şu an istediğim gibi çalışıyor. (virüs adı bittorrent.exe internette araştırabilirsiniz)
kardeşim çalıştıramazsın..kapasite meselesi
quote:
Orjinalden alıntı: 55ihsan55
(virüs adı bittorrent.exe internette araştırabilirsiniz)
O paylaşım programı.
ilahi sende, bittorent paylaşım programıdır.
quote:
ben de teknosadan exigo aldım. inanmayacaksınız ama içinde bir tane exe uzantılı program kurulumu vardı. ve bilgisayarıma virüs bulaştırdı. ben de cihazı formatladım ve windowsu da sistem geri yükleme yaptım. şu an istediğim gibi çalışıyor. (virüs adı bittorrent.exe internette araştırabilirsiniz)
quote:
Orjinalden alıntı: Rosenrot
ilahi sende, bittorent paylaşım programıdır.
quote:
paylaşım programı olduğunu ben de biliyorum. ama bilgisayarıma hiç kurmamama rağmen flash belleği takınca autorun özelliği çıkıyor ve içinde bittorrent.exe ve bittorrent.exe.log dosyaları oluşuyor. belleği formatladıysam da yine ortaya çıktı bu sorun. şimdi belleği çift tıklayarak değil sağ tıklayıp aç'a basarak açıyorum ve içinde o dosyalar sürekli duruyor, silsem de geri geliyor.
şimdi olayı çözdüm. bu flash bellekte bittorrent.exe diye bir program var ve virüslü bir program bu. onu da buldum. adı: Win32/Rjump-E. internetten araştırdım. bir solucan çeşidi. nasıl temizleneceğini bir türlü bulamadım. arkadaşlardan yardım bekliyorum.
quote:
şimdi olayı çözdüm. bu flash bellekte bittorrent.exe diye bir program var ve virüslü bir program bu. onu da buldum. adı: Win32/Rjump-E. internetten araştırdım. bir solucan çeşidi. nasıl temizleneceğini bir türlü bulamadım. arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Aynı problem bendede var. Bir arkadaşın laptopundan dosya almıştım ondan sonra oluştu. Bende flash belleği sağ tıklayıp açabiliyorum artık. McAfee yüklü sistemimde ve solucan uyarısı veriyor. Nasıl temizleyebiliriz bunu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme