Şimdi Ara

belleği kullanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teknosadan exigo bellek aldım ancak win 98 de çalışmıyor. acemiyim yardımcı olabilecek var mı

• http://www.exigo-tech.com/ adresinde sadece Exigo Silverblade USB Pendrive modeli için Wİndows 98 sürücüsü verilmiş, adresten indirip kurmayı dene, işe yarayabilir.
  • ben de teknosadan exigo aldım. inanmayacaksınız ama içinde bir tane exe uzantılı program kurulumu vardı. ve bilgisayarıma virüs bulaştırdı. ben de cihazı formatladım ve windowsu da sistem geri yükleme yaptım. şu an istediğim gibi çalışıyor. (virüs adı bittorrent.exe internette araştırabilirsiniz)
  • kardeşim çalıştıramazsın..kapasite meselesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: 55ihsan55

(virüs adı bittorrent.exe internette araştırabilirsiniz)

O paylaşım programı.
  • ilahi sende, bittorent paylaşım programıdır.
    quote:

ben de teknosadan exigo aldım. inanmayacaksınız ama içinde bir tane exe uzantılı program kurulumu vardı. ve bilgisayarıma virüs bulaştırdı. ben de cihazı formatladım ve windowsu da sistem geri yükleme yaptım. şu an istediğim gibi çalışıyor. (virüs adı bittorrent.exe internette araştırabilirsiniz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rosenrot

ilahi sende, bittorent paylaşım programıdır.
    quote:

ben de teknosadan exigo aldım. inanmayacaksınız ama içinde bir tane exe uzantılı program kurulumu vardı. ve bilgisayarıma virüs bulaştırdı. ben de cihazı formatladım ve windowsu da sistem geri yükleme yaptım. şu an istediğim gibi çalışıyor. (virüs adı bittorrent.exe internette araştırabilirsiniz)

paylaşım programı olduğunu ben de biliyorum. ama bilgisayarıma hiç kurmamama rağmen flash belleği takınca autorun özelliği çıkıyor ve içinde bittorrent.exe ve bittorrent.exe.log dosyaları oluşuyor. belleği formatladıysam da yine ortaya çıktı bu sorun. şimdi belleği çift tıklayarak değil sağ tıklayıp aç'a basarak açıyorum ve içinde o dosyalar sürekli duruyor, silsem de geri geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xp USB Belleği Tanımıyor..
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi olayı çözdüm. bu flash bellekte bittorrent.exe diye bir program var ve virüslü bir program bu. onu da buldum. adı: Win32/Rjump-E. internetten araştırdım. bir solucan çeşidi. nasıl temizleneceğini bir türlü bulamadım. arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • quote:

şimdi olayı çözdüm. bu flash bellekte bittorrent.exe diye bir program var ve virüslü bir program bu. onu da buldum. adı: Win32/Rjump-E. internetten araştırdım. bir solucan çeşidi. nasıl temizleneceğini bir türlü bulamadım. arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Aynı problem bendede var. Bir arkadaşın laptopundan dosya almıştım ondan sonra oluştu. Bende flash belleği sağ tıklayıp açabiliyorum artık. McAfee yüklü sistemimde ve solucan uyarısı veriyor. Nasıl temizleyebiliriz bunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.