Şimdi Ara

BELLEK:4GB(KULLANILABİLİR BELLEK 2,39)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SANIRSAM O GERİYE KLAN BELLEK SİSTEME VERİRMİŞ O SİSTEME VERİLEN BELLEİĞžİ NASIL UYGULAMALARA AKTARIRM

BELLEK:4GB(KULLANILABİLİR BELLEK 2,39) BELLEK:4GB(KULLANILABİLİR BELLEK 2,39)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UMUT ÖNEY -- 25 Aralık 2014; 22:26:41 >

• UMUT ÖNEY U kullanıcısına yanıt
    32Bit işletim sistemi kullanıyorsunuz. 64 bit'e geçtiğinizde sıkıntı kalmayacağını sanıyorum :)
  • UMUT ÖNEY U kullanıcısına yanıt
    32 bit işletim sistemi 3 gb değerine kadar ram görür. Yani şu durumda 4 gb ramin tamamını görmez. Fakat yine de 2.39 gb az bir değer bildiğim ve gördüğüm kadarıyla 4 gb ram takılı laptopta 32 bit kullanılabilir olarak 3 gb yazıyordu yani 3 gb olarak görmesi lazım fakat bu nasıl sağlanır bilmiyorum. Bir diğer seçenek 64 bit kurun rami tamamen görsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bilgisayarimda 6 gb ram vardi. 32 bit bunu 3 unu goruyordu. 64 bit yap tavsiyelerine kulak astim ama malesef 64 bit yaptigimda degisen birsey olmadigini gordum. Sonra yine 32 bite devam

• 64bitle formatlamadiginiz surece o rami 4 gb goremezsiniz. 32bit dede degisir o ram miktari kiminde 3 gb kiminde 2.66 gb

• giges1997 kullanıcısına yanıt
    Bu sizin raminiz ile ilgili bir sorun gibi çünkü normal şartlarda 32 bit 3 gb dan fazla görmez fakat 64 bit ile 4, 8, 16, 32,64 gb Gibi değerleri görür.

• eyw beyler okul bitsin denerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.