ya beyler bugün ben format atıcaktım sonra bazı dosyaları d ye geçiriyordum o sırada da müzik dinliyordum ve bilgisayar dediki SENSİZ YAŞAYABİLEMİREM[dinlediğim müzik]taşınamıyordedi prog kapa dedi sonra bende kapadım kopyalamayıda kapadım birde baqtım tüm şarkılar gitmiş şimdi ben o şarkıları nasıl geri alıcam yani windows u dün e geri çevirebilirmiyim çok acill!!!
işletim sistemi olarak xp kullanıyosan,sistem geri yükleme yapabilirsin.bi dene
ben xp kullanıyorum ben de öyle yapacağımda nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim
başlat->programlar->donatılar->sistem araçlar->sistem geri yükleme
burdan bilgisyarımı önce bir zaman geri yükle seçeneğini seçip ileri direyeceksi.bir takvim çıkacak olay meydana gelmeden önceki bir tarihi seçip ileri diyeceksin.(koyu yazılı tarihleri seçebilirsin.ve çok eski bir tarih seçme)
şimdi ben bu resimde birşey seçemezmiyim tarih denedim ama olmadı
hayır.aralığa bakman lazım.denetleme noktası oluşturulmamış hiç.
SİSTEMİN GERİ YÜKLEME NOKTASI OLUŞTURMAMIŞ BURDAN ZOR AMA AÇILIŞTA F8 BAS GELEN EKRANDA EN SON ÇALIŞAN SİSTEMİMİ GERİ YÜKLE DİE BİR SEÇENEK OLMASI LAIZIM ONU BİRDENE ÇÖZÜM OLUR UMARIM
benim başıma çok geldi bu olay sende de aynısı olmuştur, dosyalarının yarısı C de kaldı yarısı D de kalmıştır. kontrol et dosyalar silinmemiştir.
beyler hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok saolun sorunu halletim geri dönüşüm kutusunda war dı anı dosya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme