Şimdi Ara

Ben Bu Kopmalardan Sıkıldım Birisi Yardım Etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdşlardan 1-2 hafta öncede konu actmştm ama dünden beri internet bağlantım sık sık kopuyor 8 mbps sınırsız olandan kullanıyorum yani artık bana gına geldi 3-4 defa ttneti aradım arıza kaydı olşturuyorlar birdaha kopmaz diyorlar ama devam ediyor 5 dk msnde arkdşımla sohbet edemiyorum bi siteye girip doğru düzgün yazamıyorum Nedir bunun çözümü Valla sinir oldum nedesem Bilmiyorumki.
    Değerlerim gayet normal ve güzel oldğunu söylüyorlar ama kopmanın sebebini çözemiyorlar durdk yere bağlantım 3-5 dkda bir gidip duruyor.
    Napmalıyım Önerisi Olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

Arkdşlardan 1-2 hafta öncede konu actmştm ama dünden beri internet bağlantım sık sık kopuyor 8 mbps sınırsız olandan kullanıyorum yani artık bana gına geldi 3-4 defa ttneti aradım arıza kaydı olşturuyorlar birdaha kopmaz diyorlar ama devam ediyor 5 dk msnde arkdşımla sohbet edemiyorum bi siteye girip doğru düzgün yazamıyorum Nedir bunun çözümü Valla sinir oldum nedesem Bilmiyorumki.
    Değerlerim gayet normal ve güzel oldğunu söylüyorlar ama kopmanın sebebini çözemiyorlar durdk yere bağlantım 3-5 dkda bir gidip duruyor.
    Napmalıyım Önerisi Olan?

eger hattın sağlam oldugu bilgisi verildi ise ilk etapta farklı bir modem ile kontrol faydalı olabilir.
    modem arızası yok ise ev içindeki kablo baglantıları, telefon prizleri ya da bina içi tesisat (müstakil ev değilse) son olasılık bina girişlerinde olan dagıtım kutusu gözden geçirilebilir. bir elektrikçiden destek almak faydalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

Arkdşlardan 1-2 hafta öncede konu actmştm ama dünden beri internet bağlantım sık sık kopuyor 8 mbps sınırsız olandan kullanıyorum yani artık bana gına geldi 3-4 defa ttneti aradım arıza kaydı olşturuyorlar birdaha kopmaz diyorlar ama devam ediyor 5 dk msnde arkdşımla sohbet edemiyorum bi siteye girip doğru düzgün yazamıyorum Nedir bunun çözümü Valla sinir oldum nedesem Bilmiyorumki.
    Napmalıyım Önerisi Olan?

eger hattın sağlam oldugu bilgisi verildi ise ilk etapta farklı bir modem ile kontrol faydalı olabilir.
    modem arızası yok ise ev içindeki kablo baglantıları, telefon prizleri ya da bina içi tesisat (müstakil ev değilse) son olasılık bina girişlerinde olan dagıtım kutusu gözden geçirilebilir. bir elektrikçiden destek almak faydalıdır.

Hocam durduk yere böyle oldu hiç ellemedik biz birşeyi apartmanda fiber bağladılar ondan sonra bu kopmalar olmaya başladı Halen aynı sorunu yaşıyorum ve ilgilenende yok 3-4 defa günde arıyorum Bıktım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.