Şimdi Ara

BEN İNSAN DEĞİLMİYİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER ARACIMA SIRALI SİSTEM LPG TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM İTALYAN ROMANO NUN FİYATI 1600 YTL VOLTRAN İSE 1200 YTL SİZCE ARADAKİ FARKLAR NELERDİR. romanonun 1.5 motor lu bir araçtakm de 12 kurş yaktığını söylüyolar HANGİSİ TERCİH EDİLMELİ ................... buna bari cevap yazın bişey yazıyoz ya s.. leyen yok yada biri çıkıp 100 sayfalık lpg topiğine bk diyo bu sorunun cevabını nerdenbulim o kadar yazının içinde

• arkadaşım bu soruyu aynen lpg topicinde sorsaydın keşke.
    quote:

Orjinalden alıntı: ugurgencel

BEYLER ARACIMA SIRALI SİSTEM LPG TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM İTALYAN ROMANO NUN FİYATI 1600 YTL VOLTRAN İSE 1200 YTL SİZCE ARADAKİ FARKLAR NELERDİR. romanonun 1.5 motor lu bir araçtakm de 12 kurş yaktığını söylüyolar HANGİSİ TERCİH EDİLMELİ ................... buna bari cevap yazın bişey yazıyoz ya s.. leyen yok yada biri çıkıp 100 sayfalık lpg topiğine bk diyo bu sorunun cevabını nerdenbulim o kadar yazının içinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: _goLdEnSkuLL___

arkadaşım bu soruyu aynen lpg topicinde sorsaydın keşke.
    quote:

Orjinalden alıntı: ugurgencel

BEYLER ARACIMA SIRALI SİSTEM LPG TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM İTALYAN ROMANO NUN FİYATI 1600 YTL VOLTRAN İSE 1200 YTL SİZCE ARADAKİ FARKLAR NELERDİR. romanonun 1.5 motor lu bir araçtakm de 12 kurş yaktığını söylüyolar HANGİSİ TERCİH EDİLMELİ ................... buna bari cevap yazın bişey yazıyoz ya s.. leyen yok yada biri çıkıp 100 sayfalık lpg topiğine bk diyo bu sorunun cevabını nerdenbulim o kadar yazının içinde

bu cvbı birazdan emre ya da serkes verip kitlicek bu topiği bakın görün
    şaka bi yana orda çok bilgili dostlarım var orda yardım alabilirsin

• değerli ugurgencel arkadaşım.

birincisi üst topikleri incelediysen kısayollarda lpg topiği var.ve o topikte seninki gibi sorulara cevaplar veriliyor veya verildi..

ikincisi yine üst konularda söylediğimiz gibi başlıkları konuyla alakalı açalım.

üçüncüsü soru sorduğun insanlara karşı üslubun hoş değil.

dördüncüsü arama kısmını da kullanalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre. -- 26 Mayıs 2006; 23:11:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.