Şimdi Ara

BEN NE İSTİYORUM - EKRAN KARTI YARDIM ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekran kartım yandı gittim ocakta ısıttırdım , 3-4 ay çalıştı şimdi gene gümledi. hd6850

şimdi yeni kart almam lazım

istediğim özellikler : 4 gb hafıza
    1 ghz çekirdek hızı
    min : 256 bit

fakat böyle aradığımda çıkan kartlar 1 milyarı geçiyor
    oysaki bırak 1 milyarı zaten elimde çalışan kart gümlediği için ekstradan bir para vericem ,
    en fazla 2 taksitle 400 tl vereyim diyorum

ne yapabilirim acil çözüm önerilerinizi bekliyorum

not: 29 ekime kadar alamam lazım ,

• bence ikinci elden hd 7870 ama 2gb 256 bit fiyatlarıda 350 400 civarı
  • rizas R kullanıcısına yanıt
    4gb'ta falan bakma hocam önemli olan performans Bence şunu alın:http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-260x-gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP
  • rizas R kullanıcısına yanıt
    265 yada 370 alın işlemci nedir dediğim kartlar tabi 500 tl adam gibi oyun oynatırlar
  • dedigin sekilde ararsan en az 800 lira oyle kart.6850'nin yerine alacaksan 409 liraya 260x onerilmis biraz daha hizli 6850'den 128 bit olmasina ragmen bence onu al taksit yaptir kac yapiyorlarsa.teknoloji gelisti artik 128 bit kartlar da guclu olabiliyor.gtx960 diye bir kart var arastir 4gb olanlari kac lira o kart amd'de 384 bit 280x yerine oneriliyor mesela nvidia isteyenlere.demek ki bit'in pek onemi yok cipset guclu mu o onemli.
  • 1-İkinci el r7 380 (ama tavsiye etmem)
    2-Sıfır r9 270 (daha iyi performans alırsınız) (560 lira falan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChromeDolly -- 27 Ekim 2015; 23:10:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R7 265

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizas

Arkadaşlar ,

Ekran kartım yandı gittim ocakta ısıttırdım , 3-4 ay çalıştı şimdi gene gümledi. hd6850

şimdi yeni kart almam lazım

istediğim özellikler : 4 gb hafıza
    1 ghz çekirdek hızı
    min : 256 bit

fakat böyle aradığımda çıkan kartlar 1 milyarı geçiyor
    oysaki bırak 1 milyarı zaten elimde çalışan kart gümlediği için ekstradan bir para vericem ,
    en fazla 2 taksitle 400 tl vereyim diyorum

ne yapabilirim acil çözüm önerilerinizi bekliyorum

not: 29 ekime kadar alamam lazım ,

Aynı olay benim de oldu. Ama ben fırına sürmedim kartı o ayrı tabii. Geçen oyun oynarken durduk yere bir anda görüntü ve ses gitti. Bir kaç defa bilgisayarı başlattım görüntü alabildim ekrana sonra bir daha gelmedi. Kaç haftadır aynı sorunla uğraşıyorum. Ben bu kartı aldığımdaki fiyatı da hâlâ değişmemiş. Eğer full açık grafiklerle oynamak gibi bir zevkin yoksa ve kasada dahili ekran kartı olarak intel hd 4600 ayarında kart varsa onunla idare et derim. Bu fiyatlarla kart alınmaz bence. Ben şu an onu kullanıyorum.

• Ikinci elden R9 280 bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ilginiz cevaplarınız için çok teşekkürler ,

Bayağı bunaldıktan sonra gittim kafayı sıyırdım ve MSI R9 380 4GB aldım 864 TL bütçemi çok aştım ama uzun süre gitsin ve yüksek ayarlarda çalışsın istedim .

Benim uyuz aopen kasanın önünde fan yoktu kasa içi sıcaklığı yüksek olduğu için belki 6850 de öyle yanmıştır , bu yüzden birde corsair 230T kasa aldım, bi güzel 1100 küsür lira girdi bana :) aopen kasa taş gibi malzemesi falan bu günkü kasalarda yok ama ön tarafında fan yeri yok sadece egzos fan vardı

Fakat bu vatan bilgisayar hakikaten çok bozmuş , tam bu sıralarda tesadüfen bana vatandan 31 ekime kadar 100 tl üzeri alışverişte 20 TL indirim diye sms gelmişti , bende onuda ödeme yaparken kasaya söyledim ama faturayı aceleyle eve gidince kontrol ettim . baktımki indirim yok , insan bozuluyor yani 20 TL de olsa neden böyle bir davranış yapılıyor , ve sonrasında müşteri hizmetlerine ulaşamadım şikayet mesajı yazdım vs şu an hala bu konu devam ediyor, gerçekten rezalet , çok mecbur kalmadıkça vatandan bir şey almayı düşünmüyorum artık , benim kafamda en son sıraya düştü . elemanların konuşmalarıda tuhaf yok o kart iyi değil bunu al vs acayip laflar acaba ellerindeki stoklara göremi yönlendirmeye çalışıyorlar bilmiyorum ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.