|
Bildirim
|
Seni anlıyorum. Bir nevi deney olan bursa yolculuğunuzu gözlemyeyerek virüs ile ilgili bir çıkarımda bulunmuşsun. Normalde virüs bulaşma şansı yüksek bir eylemi belli önlemler alarak bulaş olmadan tamamladığın için önlem alınırsa virüs bulaşmıyor çıkarımını yapıp daha sonra yani virüs bulaşıyorsa önlem alınmıyordur sonucuna varmışsın.
Tek katmanlı bir deney tek katmanlı akıl yürütme tek katmanlı sonuç. Kendi vardığın sonucu çürütmeye çalışmamışsın bile. Çocukların seviyesinde bir akıl yürütme olmuş. Mesela aklına ilk gelebilecek karşı argüman türkiyede pozitif vaka oranı %1in altında. Ya önlem aldığım için değilde bana hiç pozitif vaka denk gelmediği için bulaşma gerçekleşmediyse ? Mesela ben senin önerini daha kesin bir kanıtla çürüteyim hemen. Eğer önlem alınınca virüs bulaşmıyorsa neden doktorlara hemşirelere bulaşıyor ? Bir de onlar bizim gibi cerrahi maske değil n95 maske takıp full vücut giysisi gözlük vs. takıyorlar. Bizim ülkede düşünme ne yazık ki basit düzeylerde kalıyor çünkü okullarda öğretenler ancak bu kadar öğretebilecek kalitede. Hatta okula giden sivri öğrenciyi köreltiyorlar. |
HAKLI
|
Kanser olurasn 6 ay,1-2-3-5 sene yaşama ihtimalin de var ve kimseye bulaştırmıyorsun.
Covid olursan 15-20 gün içinde ölebilirsin belki sevdiklerine bulaştırırsın sevdiklerin senin yüzünden ölebilir aradaki fark bu |
Toplu taşıma kullandınız mı ?
şunu belirteyim vaka sayısı sizin gibi şehir değiştirenler yüzünden yükseldi.. bu gün ben 1.700 yeni vaka bekliyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nezihh -- 15 Haziran 2020; 14:12:32 > |
|
|
|
|
|