< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allen3nme -- 16 Şubat 2020; 16:41:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allen3nme -- 16 Şubat 2020; 16:41:36 > |
Acaba forumda böyle bir konu mu açsak, sürekli araç alınıyor, ekspere gidip araç beğenilmiyor. Alacak kişilere de yararlı olur
|
Bugün dayanamadım bu satıcıyı eşime arattım. Israrla sormamıza rağmen motorun işlemli olduğunu söylemedi. Cliolarda yağ kaçırma kronik problemmiş sizin araçta böyle bir durum var mı diye sorduğumda da kesinlikle yok , aracım tamamen problemsizdir dedi. En son ekspertizde farklı birşey çıkarsa parasını isterim dedi eşim. Satıcı beni ilgilendirmez. ekspertize sokmak istiyorsanız sokun ama ben para filan vermem dedi. Kapattık telefonu.
|
Yazmayı unuttum. Araçta önceden lpg varmış. Lpg sorun yarattığı için söktürmüş. Rica ederim arkadaşlar. :D
![]() |
Yapmaya çalıştığım biraz da bu açıkcası. Mesala daha önce böyle bir konu olsa ben boşu boşuna 400 tl ekspertiz parası vermemiş olacaktım. Böyle bir bölüm oluşturulsa güzel olur ama belki siteler arası bir ihlal mi olur bu durum bilemiyorum.
|
Abartmayın. Expertizle kurtardığınıza dua edin. Şanslısınız. Başlığı görünce bende aracı satın aldıktan sonra mağdur olduğunuzu zannettim.
|
Valla bu ayrı bir şeydi ama. Aracın ilk sahibi. Araç yolda kalmış. Serviste motor işlem görmüş. Bunu belirtmeniz gerekmiyor muydu bana diyorum. Serviste olduğu için gerek duymadım diyor. Araçta önceden lpg varmış. Motor arızalanmış söktürmüş lpg yi. Bunu da kesinlikle söylemiyor. Telefonda ilk yediğim kazıktan dolayı ısrarla sordum. Bakın başka bir sıkıntı var mı ? Başka bir problem yok emin misiniz diye. Ya bir de utanmadan ekspertize ben mi götür dedim. Götürmeseydiniz diyor. Aklım almıyor gerçekten.
|
35 KIG 85
35KIG85 |
O kadar çok sordum ki başka bir problem var mı diye. hatta daha önce yaşadığım sorunu anlattım. Aynı şeyler başımıza gelmesin dedim. Hayır hayır dedi aracımda hiçbir sorun yok. Problemsiz bir araçtır dedi. Açıkcası ekspertizi formaliteden yapıyorum diye düşünüyordum. Oradaki usta bana bunun motoru ile oynamışlar diyene kadar. İşin ilginci usta bunu dediği anda aaa evet yağ kaçağı yüzünden serviste işlem görmüştü dedi
![]() ![]() |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L30N -- 15 Şubat 2020; 21:29:1 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allen3nme -- 16 Şubat 2020; 0:23:2 > |
|
|