< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allen3nme -- 16 Şubat 2020; 16:41:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allen3nme -- 16 Şubat 2020; 16:41:36 > |
Acaba forumda böyle bir konu mu açsak, sürekli araç alınıyor, ekspere gidip araç beğenilmiyor. Alacak kişilere de yararlı olur
|
Bugün dayanamadım bu satıcıyı eşime arattım. Israrla sormamıza rağmen motorun işlemli olduğunu söylemedi. Cliolarda yağ kaçırma kronik problemmiş sizin araçta böyle bir durum var mı diye sorduğumda da kesinlikle yok , aracım tamamen problemsizdir dedi. En son ekspertizde farklı birşey çıkarsa parasını isterim dedi eşim. Satıcı beni ilgilendirmez. ekspertize sokmak istiyorsanız sokun ama ben para filan vermem dedi. Kapattık telefonu.
|
Yazmayı unuttum. Araçta önceden lpg varmış. Lpg sorun yarattığı için söktürmüş. Rica ederim arkadaşlar. :D
|
|
Abartmayın. Expertizle kurtardığınıza dua edin. Şanslısınız. Başlığı görünce bende aracı satın aldıktan sonra mağdur olduğunuzu zannettim.
|
35 KIG 85
35KIG85 |
Valla bu ayrı bir şeydi ama. Aracın ilk sahibi. Araç yolda kalmış. Serviste motor işlem görmüş. Bunu belirtmeniz gerekmiyor muydu bana diyorum. Serviste olduğu için gerek duymadım diyor. Araçta önceden lpg varmış. Motor arızalanmış söktürmüş lpg yi. Bunu da kesinlikle söylemiyor. Telefonda ilk yediğim kazıktan dolayı ısrarla sordum. Bakın başka bir sıkıntı var mı ? Başka bir problem yok emin misiniz diye. Ya bir de utanmadan ekspertize ben mi götür dedim. Götürmeseydiniz diyor. Aklım almıyor gerçekten.
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L30N -- 15 Şubat 2020; 21:29:1 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allen3nme -- 16 Şubat 2020; 0:23:2 > |
|
|
|
|