Şimdi Ara

Bence Galatasaray'ın en büyük sorunu defans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • defans öyle bir kötü ki bülent korkmaz,ergün pembe,fatih akyel,popescu,emre aşık

şu adamlar gitti gideli defansta çok büyük bir sorun mevcut. yani ben teknik direktör olsam servet denen elemanı yemin ederim ki yedeğe bile almam. bu adam galatasaray da oynayacak kapasite de adam değil. ama boy gücünü iyi kullanıyor ama çok ağır. futbola elverişli bir vücut anatomisi yokki. birde servetin yanına gökhan zan'ı koyuyorlar hey allahım bunlar gerçekten eleştirilere kulak asmıyor mu yoksa bizi gıcık etmek için mi böyle bir şeyler yapıyorlar?

lucas neill gibi tecrübeli ingiltere liginden gelme adamı sen ver yerine yekta,gökhan zan,servet kalsın. gerçekten büyük akıl ister böyle işler.

sabri'ye laf atan arkadaşların futbol bilgisinden şüphe ederim. her maçta genel de sabri sahanın en çok koşan adamıdır. çılgındır delidir ama gerçekten sağ bekte çok iyi işler çıkarır işte oda eboue ile çakıştığı için işler biraz karışıyor. ama sabriyi sağ ileri de oynatılabilir takım iyi oynadığın da göze en çok çarpan oyuncu hep sabri olmuştur.

bu takımın defans sorunu halledildikten sonra gerçekten galatasaray büyük işler yapacaktır.

geçen kadroda elano,keita,dos santos hep faturalar böyle kaliteli oyunculara çıktı. ulan bi kişi de göremedi mi şu defanstaki sorunu. defans oynuyamadıktan sonra bu adamlar napsın ki sen bu adamlara faturayı kesiyorsun? bi kere bu adamlar bi çok kritik maçları kurtarmıştır sen hala bu adamları görüyorsun. hey allahım.

neyse arkadaşlar ben açıkçası bu yıl defanstan hiç ümitli değilim. biz gene bu yıl yıkılırsak defans yüzünden yıkılacaz. bak görün eboue, melo gibi adamları da yakacak bu servet denen futbol yoksunu kütük.

• Biz hala hakan balta, servertten medet umuyoruz, milli takımda adam geçirmeyen balta ve servet nedense geçen sene geçirmediği adam kalmadı bizim maçlarda, bu adamlar bir maç iyi bir maç kötü oynar istikrar yok, iyi oldumu tam iyi kötü olduğundada takımı tam batıran adamlar ve inatla biz bu adamları ilk 11 de kadroya veriyoruz, neilide gönderdik neil gibi 2 tane daha adam olsa defansdaki problemler büyük oranda çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Biz hala hakan balta, servertten medet umuyoruz, milli takımda adam geçirmeyen balta ve servet nedense geçen sene geçirmediği adam kalmadı bizim maçlarda, bu adamlar bir maç iyi bir maç kötü oynar istikrar yok, iyi oldumu tam iyi kötü olduğundada takımı tam batıran adamlar ve inatla biz bu adamları ilk 11 de kadroya veriyoruz, neilide gönderdik neil gibi 2 tane daha adam olsa defansdaki problemler büyük oranda çözülür.

neill dediğimiz adam hem defansif yönü çok iyi hemde defanstan topu dağıtımı çok iyi bir oyuncuydu. o adamı defanstan uzun top yaparak çıkartırken çok az görürsünüz. nede olsa tekniğin beşiği ingiltereden liginden gelmiş bir adam.

şu takıma bu defans gerçekten yakışmıyor.

fenerin açıkçası başarılı olma sebebi defansının çok iyi olmasıydı. adamların defansları sağlam avrupada bile iş yapacak kadroları vardı. ben açıkçası bu yıl bu sorunu görürler diye düşünüyordum ama hala başarısızlık, sorunları görememezlik sonuna kadar devam ediyor. ruhla muhla ilgisi yok bunun arkadaşlar adam kötü oynadıktan sonra istediği kadar ruh olsun bişey yapamaz.

fener kakaladı bize serveti yıllardır belimizi doğrultamadık..

• takımda atak yapabilecek oyuncu yok ki defansta duvar değil ya elbet kaçırcak üstelik iki stoperinde ağırsa.. servet bence iyi de yanında daha atletik biri gerek daha hızlı daha dikkatli ancak gel gelelim ki Fatih hoca gökan zan'a garip bi yakınlığı var milli takımdaykende gökhan ve serveti oynatırdı sakatlanana kadarda gökhanla başlar gibi bi his var içimde ama ben nedense serveti seviyorum ara ara ileri çıkışlarını o kalıbıyla yıkılmayışını falan ben F.T olsam genç takımdan bi stoper alıp denerdim ama yanında da serveti koyardım yalan sölemeyim

ve song lu tomas lı defansımızda çok güzeldi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

takımda atak yapabilecek oyuncu yok ki defansta duvar değil ya elbet kaçırcak üstelik iki stoperinde ağırsa.. servet bence iyi de yanında daha atletik biri gerek daha hızlı daha dikkatli ancak gel gelelim ki Fatih hoca gökan zan'a garip bi yakınlığı var milli takımdaykende gökhan ve serveti oynatırdı sakatlanana kadarda gökhanla başlar gibi bi his var içimde ama ben nedense serveti seviyorum ara ara ileri çıkışlarını o kalıbıyla yıkılmayışını falan ben F.T olsam genç takımdan bi stoper alıp denerdim ama yanında da serveti koyardım yalan sölemeyim

ve song lu tomas lı defansımızda çok güzeldi bence

Unutmadan ekleyeyim birde Gökhan Zanımız var defansta.

Gökhan Zan
    Servet Çetin
    Hakan Balta

Defansımızda bu adamlar oldukça biz daha çok gol yeriz, bize ağır adam lazım değil ligdeki yaş ortalaması düşük birçok klüp genç oyunculardan oluşuyor haliyle bu oyuncular hızlı, adamlar 4 kişi ceza sahasına girerken servet koşana kadar ooooooo, yalama oluruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.