Bildirim
Benzin satış fiyatı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu bizim niye aklımıza gelmemişti.müthiş fikir -
Tamam -
ben de sanıyordum ki 52 $ olan petrolun varili 26 $ düştü. ondan dolayı indirdiler fiyatları.
meğersem biz yakıt almadığımız içinmiş. -
yok buna inandıramazsınız...quote:
Orijinalden alıntı: erka1907
ben de sanıyordum ki 52 $ olan petrolun varili 26 $ düştü. ondan dolayı indirdiler fiyatları.
meğersem biz yakıt almadığımız içinmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
petrol fiyatı düştü de ondan düşüyor. Yoksa indirim imkansız. Şimdi petrol fiyatı tekrar artmaya başladı. Zamlar yakında yansır pompaya. 15 kuruş 20 kuruş falan gelir önümüzdeki günlerde. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Serdar K. -- 4 Mayıs 2021; 10:19:27 > -
Benzine, bu gece 15 kuruş yeni bir zam bekleniyor. Bu zamla birlikte benzin, motorine göre daha pahalı hale gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trump kardeş kavgasını bitirdi. Benzin de mazot da aynı kuyudan çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hatta biraz geniş perspektiften bakınca,quote:
Orijinalden alıntı: erka1907
meğersem biz yakıt almadığımız içinmiş.
01.06.2008 varili 140 usd (yaklaşık)
06.04.2020 varili 32 usd (yaklaşık) -
Perspektifi biraz daha genişletelim...quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
Hatta biraz geniş perspektiften bakınca,
01.06.2008 varili 140 usd (yaklaşık)
06.04.2020 varili 32 usd (yaklaşık)
Alıntıları Göster
01.06.2008
Dolar: 1.23TL
Brent: 140$ (yani o gün petrolün varili 172TL)
Mazot: 3.30TL/litre
06.04.2020
Dolar: 6.77TL
Brent: 32$ (yani bugün petrolün varili 217TL)
Mazot: 5.32TL/litre (İstanbul)
Demek ki, o tarihten bu tarihe petrolün varil fiyatı 172TL'den 217TL'ye yükselmiş, yani %26 artmış. O zaman 3.30TL/litre olan mazot fiyatı %26 artışla bugün 4.16TL/litre olması gerekmez mi!
Hayırlı işler demekten başka bir şey diyemem. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentcandan -- 6 Nisan 2020; 20:39:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
"Trump kardeş kavgasını bitirdi" Kavga eden Trump değil, Suudi Arabistan ve Rusya hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum
Trump kardeş kavgasını bitirdi. Benzin de mazot da aynı kuyudan çıkıyor. -
Trump kavganın tarafı değil. Anlaşma sağlandı.quote:
Orijinalden alıntı: tefennili
"Trump kardeş kavgasını bitirdi" Kavga eden Trump değil, Suudi Arabistan ve Rusya hocam.
Alıntıları Göster
Forumdaki benzin mazot tartışması da duruldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
meğersem biz yakıt almadığımız içinmiş. |
petrol fiyatı düştü de ondan düşüyor. Yoksa indirim imkansız. Şimdi petrol fiyatı tekrar artmaya başladı. Zamlar yakında yansır pompaya. 15 kuruş 20 kuruş falan gelir önümüzdeki günlerde.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X