16 Ocak gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatına 2,34 TL, benzinin litre fiyatına ise 1,56 TL artış yapılacak. ![]() Benzin ve motorine rekor zam geliyor! https://www.ekonomim.com/ekonomi/benzin-ve-motorine-rekor-zam-geliyor-haberi-792822reis 14:00 gibi müjde verecek demişlerdi, acaba bu mu? yanlış mı anladım... gabar'daki petroller borç olarak mı bulundu acaba?.. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 13 Ocak 2025; 14:48:8 > |
Benzin ve motorine rekor zam geliyor! Motorine 2,34 TL, benzine 1,56 TL.

-
-
HEY YAVRUMM HEYY
ALTTA ŞU BAŞLIK GELDİ EKRANA
-
Tvleri açın abd yanıyeee
-
O aile yılı yardımları nerden gelecek sanıyordunuz tabi ki de sizin cebinizden. Türk vatandaşlığına geçmiş suri, afgan, paki, filistinli, lübnanlı üreyecek sizde 3. çocuğa kadar yardım yapacaksınız ne demek öyle ülkenin geleceği parlak görünmüyor ben çocuk yapmam yapmasanızda bakmak zorundasınız.
-
müjde felan hikaye köleler daha fazla vergi versin ve vergi dışında herşeyi konuşsunlar mücadelesiydi işte
-
Akaryakıta sadece 1 ay içinde yüzde 10a yakın zam gelmiş oluyor nerdeyse. Enflasyona etkisi çok negatif olur bunun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tırla taşımacılık bitmeli Türkiye'de. Trenle taşımacılık yapılmalı. %30 ile %50 arası çok daha ekonomik Trenle taşımacılık. Tır boş beleş bir icat trenin karşısında. Enflasyonu arttırıyor tırla taşımacılık yakıt maliyeti arttıkça, bu gelen tırlar ve parçaları da ithal..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: freshwind
Akaryakıta sadece 1 ay içinde yüzde 10a yakın zam gelmiş oluyor nerdeyse. Enflasyona etkisi çok negatif olur bunun.Olsun! Elimizde koskoca TUİK var, enflasyon sepetine akaryakıt girmez, kibrit girer, gene düşük çıkar. Negatifi pozitife çeviren bir kurumumuz dururken.....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X