Şimdi Ara

Beyaz ışıklı ufo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birkaç hafta önce bir rüya gördüm, rüyamda odamın penceresinden gökyüzüne bakıyorum ve acaip ilginç şeyler oluyor. Havada beyaz ışıklı nesneler çok hızlı bir şekilde hareket ediyordu ve sonrasını hatırlamıyorum...
    Ertesi gün gece dolunay var ve ben odamın penceresinden izliyorum ayı. Sonra havada birden ortaya beyaz ışıklı nesne çıktı (herhangi bir yerden gelmedi), 1 sn ye durdu durmadı hemen hareket etti ve ortadan kayboldu.
    Işığı çok kuvvetli bir beyazdı... Sizce rüya aracılığı ile benimle iletişim kurmuş olabilirler mi?
    Çoğu kişi ciddiye almayıp dalga geçebilir ama önemsiyorum böyle şeyleri lütfen dalga geçecek varsa baştan söyleyeyim bu konuya cevap vermesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bonzai virali.
  • Meteordur o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Hayır meteor değil, defalarca meteor geçişi gördüm. Rahatlıkla ayırtedebilirim meteoru. Ayrıca meteor duraksama yapıp viraj yapmaz değil mi?

• Bilincaltinin yansimasi. Seninle iletisim kurmak isteseler bunu ruyada neden gerceklestirsinler ki

• Bu konuyu açtığın ve bundan herkese bahsettiğin için artık seçilmiş kişi olmaktan çıkarıldın.
  • uydu. uyduların gözle görülebilir olduğunu çoğu kişi bilmez.

aslında uydu görünmez ama yansıttığı güneş ışığı görülebilir. hem de çok net görülebilir. ben çok defa gördüm. biliyorsunuz uydular enerjilerini dev güneş panelleri ile güneş ışığını elektriğe çevirerek elde ederler. bu paneller ışığı ayna gibi yansıtır ve şiddetli güneş ışığını dünyaya yönlendirebilirler. diyeceksiniz ki gece vakti ne güneş ışığından bahsediyon? gece olması çok da öneli değil, uydu dediğin şey çok yüksekte olduğu için senin göremediğin güneşi o görebilir:

Beyaz ışıklı ufo

burada görüldüğü gibi ileriden gelen güneş ışığı uydu paneli tarafından dünya üzerinde o anda geceyi yaşamakta olan bir yere yansıtılabilir. bu da o bölgede bulunan kişilerce yıldız gibi bir görüntü sunacaktır ancak yıldıza benze bu noktacık bir uydu olduğu için hareketli olabilir. şöyle:

https://store.donanimhaber.com/99/33/13/9933132d5bc63e5a1cce86aa5257b6a6.gif

gif animasyonunda ışık ciddi anlamda şişip-büyüyüp sonra küçülmüş, ancak gerçekte ışıın belirginleşmesi ve sonra belirginliğinin kaybolmaya başlaması bu akdar net anlaşılmıyor. yani ılık bi anda gelip, sonra çabucak kaybolmuş gibi görünebiliyor. ben de çok gördüm bunları. bunun nedeni açının değişmesi olabilir. yani belli bir açıya kadar güneş ışığı yansıması halen bulunduğumuz yere ulaşırken, panelin belli bir açısından sonra artık bize ulaşamazsa biz de o ışığı kaybolmuş olarak görebiliriz.

sizin gördüğünüz neydi bilmiyorum ancak diyeceğim o ki bu uydu yansımaları azımsanmayacak ölçüde gözlenlenen şeyler. ben köye gittiğimde çok görürürm. bazen 3 adet ilerliyorlar ve sonra bi anda yok oluyorlar mesela. birçok insan bunu ufo zanneder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 24 Kasım 2014; 0:22:09 >

• ufo gören masum köylü
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Bir yıldız ışığı gibi değil, ışık bir yıldıza göre çok büyüktü. Yani gökyüzüne baktığımızda gördüğümüz en büyük yıldızdan en az 10 kat daha büyüktü. Ve çok yakınımdaydı.
    Verdiğin bilgiler için de teşekkür ederim.

• Bilmiyorum, bende bu yüzden foruma yazdım zaten.
    Bana rüyayı gördüğüm gecenin ertesi gecesi aynı odadan ve pencereden o ışığı görmüş olmam ilginç geldi...

• Nasıl yani? Biraz açar mısın?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.