Şimdi Ara

Beyleer PS3 update etti ve cd calismiyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ps3'e son version olan 2.70 version yukledim ps3 uzerinden(otomatik).Sonra oyunlarimi alete taktigimda oynatmadigini gordum cdleri gormuyor yani goruyor orda cd'yi taktigimda mavi isik yaniyor ama oyun alete islenmiyor oyunu gormuyor sdce mavi isik yaniyor okadar.. nolur yardim edin ne yapmam lazim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neccoo -- 15 Nisan 2009; 19:37:44 >

• restore system settings, yap.Formatı dene.

Şu ayarları kurcala bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

restore system settings, yap.Formatı dene.

Şu ayarları kurcala bakalım
    Format Dene Gene Olmassa..
    Blu-ray Lensi ni Değiştirmen Gerekecek ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kucuk

Ya lenste birsey olmasi imkansiz cunku oyunu cok guzel oynadim sonra version uyarisi cikti versionu yukledim ve bir baktim cdleri calistirmiyor:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: neccoo

quote:

Ya lenste birsey olmasi imkansiz cunku oyunu cok guzel oynadim sonra version uyarisi cikti versionu yukledim ve bir baktim cdleri calistirmiyor:S

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: neccoo

quote:

İmkansız Deil Hocam...
    Oyun Oynadıktan Sonra 1 Restarttan Sonra Bile Bu Hatayı Alanlar Var..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Yeni update mi geldi ve böyle oldu? Eğer böyle birşey varsa yüklemem ben update
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

İstisnalar kaideyi bozmaz.1000 de 1 görülen birşey ki o da kesin değil.Sebebi henüz belli değil (update tmm ama ayrıntısı).update yapmazsan zaten ps3 ün nimetlerinden faydalanamıyorsun (online oyun,ps store gibi )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

Alıntıları Göster
    quote:

Yok canım ne alakası var..Daha az önce yaptım ben güncellemeyi sorun yok ki bunu milyonlarla insan yaptı yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadirizm_TR

quote:

Yok canım ne alakası var..Daha az önce yaptım ben güncellemeyi sorun yok ki bunu milyonlarla insan yaptı yani..

Alıntıları Göster
    Valla napicam bilmiyorum:S Suan arkadasimizin dedigi gibi full format yaptim 3,5sa sure verdi bekliyorum bakalim nolcak?Baska bu isi bilen tecrubeli arkadaslar varsa yardimci olabilirlermi?

• quote:

Valla napicam bilmiyorum:S Suan arkadasimizin dedigi gibi full format yaptim 3,5sa sure verdi bekliyorum bakalim nolcak?Baska bu isi bilen tecrubeli arkadaslar varsa yardimci olabilirlermi?

Alıntıları Göster
    Sorunun updatedekrar updaten olduğunu dusunuyosan tekrar update etmeyi dene istersen? Playstation UK den son versiyonu indir, USBde PS3\UPDATE kalsorune koy update dosyasını, tekrar update et. Eğer sorun yazılımsalsa çözülecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalavera

Sorunun updatedekrar updaten olduğunu dusunuyosan tekrar update etmeyi dene istersen? Playstation UK den son versiyonu indir, USBde PS3\UPDATE kalsorune koy update dosyasını, tekrar update et. Eğer sorun yazılımsalsa çözülecektir..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum ama benim makina versiyondan sonra sadece Fifa2009'da sorun vermeye başladı ilk önce paslar yerini felan bulmuyordu ondan sonra donmalara başladı ve ne zaman taksam Fifa2009 u hep donuyor makina hatta dualshock3 bile fifada takılmaya başladı ben versiyona suç bulmaya başladım yada fifa 2009 blurayı bozuk anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum ama benim makina versiyondan sonra sadece Fifa2009'da sorun vermeye başladı ilk önce paslar yerini felan bulmuyordu ondan sonra donmalara başladı ve ne zaman taksam Fifa2009 u hep donuyor makina hatta dualshock3 bile fifada takılmaya başladı ben versiyona suç bulmaya başladım yada fifa 2009 blurayı bozuk anlayamadım

Alıntıları Göster
    gecmis olsun kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

gecmis olsun kardesim

Alıntıları Göster
    ps3ün kabusu eyer garanti dolmuşsa duvarlar üzerine gelmeye başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

gecmis olsun kardesim

Alıntıları Göster
    Genç bir lens durup dururken lens bozulmaz. Update yenile. Yazılımsaldır büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

Genç bir lens durup dururken lens bozulmaz. Update yenile. Yazılımsaldır büyük ihtimal.

Alıntıları Göster
    Yazılımsal bi sorun gibi duruyor..formattan sonra gelişmeleri yazarsan bizde durumdan haberdar oluruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhysioTurko

Yazılımsal bi sorun gibi duruyor..formattan sonra gelişmeleri yazarsan bizde durumdan haberdar oluruz..

Alıntıları Göster

bugün akşama doğru 725 tl ye 80 gb. aldım (spot) devil may cry 4 cd sini taktım bi update yaptı sonra 10-15 dk. kadar dmc4 ü yükledi sonra oyuna girdim.baktım herşey ok adama parasını verdim eve geldim metal gear solid 4 cd sini taktım yine bi update yaptı sonra restart yaptı ve hiçbişey yokmuş gibi ana menüde kaldı makina -oyunu çıkartıp tekrar takıyorum ama orda cd koyduğuma dair ikon bile çıkmıyor-
    yani oyun cd sini takıyorum 2-3 sn. bi sessizlik sonra yine sanki oyun cd si takmamışım gibi oluyor.
    komple formata 5 saat istiyor mebur deneyecem artık.

acaba benim bilmediğim birşeymi var? oyunu başlatması gerekmiyormu diski takınca ?

• quote:

Orijinalden alıntı: x12tr

bugün akşama doğru 725 tl ye 80 gb. aldım (spot) devil may cry 4 cd sini taktım bi update yaptı sonra 10-15 dk. kadar dmc4 ü yükledi sonra oyuna girdim.baktım herşey ok adama parasını verdim eve geldim metal gear solid 4 cd sini taktım yine bi update yaptı sonra restart yaptı ve hiçbişey yokmuş gibi ana menüde kaldı makina -oyunu çıkartıp tekrar takıyorum ama orda cd koyduğuma dair ikon bile çıkmıyor-
    yani oyun cd sini takıyorum 2-3 sn. bi sessizlik sonra yine sanki oyun cd si takmamışım gibi oluyor.

acaba benim bilmediğim birşeymi var? oyunu başlatması gerekmiyormu diski takınca ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: x12tr

Sizle ilgisi yok.Cdye otomatik giriş seçenegini kapadınız desem gene ikon çıkmıyor demissiniz.Umarım formattan sonra hallolur.Valla üzücü olaylar bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orjinalden alıntı: x12tr

Sizle ilgisi yok.Cdye otomatik giriş seçenegini kapadınız desem gene ikon çıkmıyor demissiniz.Umarım formattan sonra hallolur.Valla üzücü olaylar bunlar.

Alıntıları Göster
    hocam öncelikle geçmiş olsun umarım düzelir makinan... okurken korktum valla bende çok yakın
    bi zamanda ps3 alıcamda.. bu herkesin başına gelen bişeymi? bu arada madem konu açılmışken sorim;
    ps3 ü aldık ewe geldik tv ile bağlantısını kurduk sonra direk açıp oynicakmıyız
    yoksa bi ayarmı yapıcaz, updatemi yapıcaz, yada başka bişe vs..? acemice yanlış bişe yapıp sonra burda sizide
    uğraştırmamak için hata yapmadan önce sormak istedim....

• quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

hocam öncelikle geçmiş olsun umarım düzelir makinan... okurken korktum valla bende çok yakın
    bi zamanda ps3 alıcamda.. bu herkesin başına gelen bişeymi? bu arada madem konu açılmışken sorim;
    yoksa bi ayarmı yapıcaz, updatemi yapıcaz, yada başka bişe vs..? acemice yanlış bişe yapıp sonra burda sizide

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: diavoloo

Bende ps3 ü yeni aldım sayılır.Yeni dediğim 2-3 ay oluyor.Ntsc/j 80gb eski model.Hiçbisorunla karşılaşmadım şimdiye kadar.Updateni yap oyununu oynamaya başla.Ama arada böyle şanssızlıklar oluyor işte.Herkesin başına gelen bişey değil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orjinalden alıntı: diavoloo

Bende ps3 ü yeni aldım sayılır.Yeni dediğim 2-3 ay oluyor.Ntsc/j 80gb eski model.Hiçbisorunla karşılaşmadım şimdiye kadar.Updateni yap oyununu oynamaya başla.Ama arada böyle şanssızlıklar oluyor işte.Herkesin başına gelen bişey değil yani.

Alıntıları Göster
    saolun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.