Şimdi Ara

Beyler dükkan açmak istiyorum kararsızım dükkanın fotoları var fikir lütfen (ciddi )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
3.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aşagıda fotoğrafı olan yer mülk
    mahalle içi tam köşe başı yaklaşık olarak 40-45 m2 arası

bakkal dışında açabileceğim dükkan fikri istiyorum mekan gördğünüz gibi hafif eğri ve yamuk
    ne tür bir iş yeri açmalıyım tabanı ve duvarları tamir edilip vitrin yapılacak fikir ve önerileriniz için şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Beyler dükkan açmak istiyorum kararsızım dükkanın fotoları var fikir lütfen (ciddi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80liYıllar -- 22 Ocak 2015; 18:38:27 >

• Dukkan kira mı sizin mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masterofbasyon. -- 22 Ocak 2015; 17:48:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcannavcii

Dukkan kira mı sizin mi

mülk dostum
  • Bu dükkan pasaj içinde veya kapalı bi yerde sanırım ? Çevrede ne mevcut hangi tür dükkanlar var yol geçiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

Bu dükkan pasaj içinde veya kapalı bi yerde sanırım ? Çevrede ne mevcut hangi tür dükkanlar var yol geçiyor mu?

malesef açık mahalle içi ve tam köşe başı cami yakını
  • Kırtasiye ya da sandviç dükkanı olabilir.

• kırtasiye derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kahvaltılık malzeme dükkanı açın iyi gider ,köylü kadınlardan yspsnlsrdan alın satın orda dolap felan atın hafifde lüks görünümlü olsun dükkan yeter

• Tuhafiye veya Kırtasiye-Kitap evi olabilir

Edit: karma bir dükkan olabilir dostum şimdi aklıma geldi kırtasiye-kitap,,kısmen tuhafiye ve elektronik malzemeler satabilirsiniz ve bence çalışır

şöyle düşünün kadınlar ip,yün iğne vs almaya gelebilir çocuklar gençler kırtasiye malzemesi alabilir ve uzaktan kumanda led lambalar piller kontrol kalemi vs gibi herkese herzaman lazım olacak şeyleri satabilirisiniz yalnız gerekli her şey olsun

ürünler şunlar olabilir:
    Uzaktan kumanda çeşitleri,Piller,Lambalar, Basit elektrik malzemeleri
    Ucuz elektronik malzemeler (radyo,mp3 player,hoperlör vs)
    iğne iplik vs
    tesbih , misk kokuları , takke vs. (dini kitaplar dahil edilebilir)
    defter kitap kalem vb. kırtasiye malzemeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfatih1905 -- 22 Ocak 2015; 20:24:10 >

• Kacakn sigara satis merkezi tesbih sat vb

• quote:

Orijinalden alıntı: drfree1

Kacakn sigara satis merkezi tesbih sat vb

o lmaz be hacı devlete vergimizi rüşvetimizi vereceğiz kaçak işlere bulaşmayacağız ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: 80liYıllar

quote:

Orijinalden alıntı: drfree1

Kacakn sigara satis merkezi tesbih sat vb

o lmaz be hacı devlete vergimizi rüşvetimizi vereceğiz kaçak işlere bulaşmayacağız ,

Iddaa bayisi lokmsn hekim ?

Kuruyemişci ?

Toptancı ?

Telefoncu?

Sex shop ? (Tutar belki)

• Rahat is istiyosan parfum makyaj malzemesi ic. Camasiri fslsn satan yerler. Bos. Kalmaz.. Yoldan gecende girer bakar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle saçma bir soru olurmu ya? Dükkanım bu ne açayım....

Önce nerede yaşadığını söyle?
    Şehir merkezimi, merkez ilçemi yoksa, merkezden uzakta bir kasabamı nerede bu dükkan?
    Yaşadığın yerde yaş potansiyeli nedir? Öğrencimi, gençmi, orta yaşlımı ihtiyarmı hangi grup ağırlıkta?
    Aynı sokak yada cadde üzerinde hangi sektöre ait dükkanlar var?
    Şimdiye kadar bir işletmen oldumu ?
    Hangi sektörlerde tecrübelisin?

Bu sorulara cevap alayım, senin sektörünü ben söyleyeceğim.
  • Aslında biraz da mahallenin konumuna, oturan insanların gelir durumlarına, genç nüfusa vs. bağlı bence. Biraz sıkışık düzen olmakla birlikte birkaç playstation, yamuk yere de tezgah konur orada da tost, sıcak-soğuk sandviç falan yapılır. Küçük bir oda var sanırım tuvalet yapılır belki orası da.

Yakınlarda üniversite veya okul varsa kırtasiye de iyi fikir.

Çiğköfte de olabilir.
  • subway tarzı ekmek arası (sandwich) satan bi yerde açabilirsin. Fiyatı ucuz tut biraz sürümden kazan
  • pes cafe olur mu ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.