superonline kullanıyorum hızım bu sabah kendiliğinden 100 mb e yükseldi superonline ın müşteri hizmetlerini aradığımda tarifem
de bi değişiklik olmadığını 10 mb olarak gözüktüğünü söylediler bursadayım hızında artış olan başka kimse varmı?
Bi ara banada olmustu sordugumda bolgenizde calisma yapildigindan dolayi bi kacgun boyle olabilir denilmisti ne guzel 1.0 mb le dosya upluyodum torent sitesine
100 mb mi
4 mb olsa göbek atıyorum evde
hocam upload da 50 mb e vuruyo hayır adamlara sordum hızınız 10 mb gözüküyo diyo başka bişey demiyo sakata gelmeyelim sonra dayamasınlar kol gibi faturayı
speed testten aldığım sonuç bu
şuan internet hızım 0.25 :D ttnet sagolsun 12 kere aradm 5 kere mail attım düzeltemediler bi
quote:
Orijinalden alıntı: furuki90
OHA DEHŞET-İ-Ü-VAHŞETÜ-BİLLAH
ver kendini seed e sonra kafan rahat eder
quote:
Orijinalden alıntı: i Am Not Dead
şuan internet hızım 0.25 :D ttnet sagolsun 12 kere aradm 5 kere mail attım düzeltemediler bi
Nedense çok güldüm. Küfür etmeden küfür etmişsin.
quote:
adamın upload hızı benim download hızımın 70 katı.
quote:
Böyle bir hızı yakalasam hemen gider 2 tb hard disk alır bir günde doldururdum
ttnet de yükselme diye bişey olmaz olursa düşme olur onuda geri düzeltmezler :D ah ah bize denk gelmezki böyle şuan facede resimleri açmam 40 saniyemi falan alıyo düşünün gerisini
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme