Şimdi Ara

Beyler kızla konuşamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle merhaba. Ben dershaneye gidiyorum. Sınıfta bi kız var sene başlarında kitaplardan falan bir muhabbetimiz olmuştu. Bende o zamanlar Kinyas ve Kayra vardı. Kitabı incelemişti. O gün ben de kitabın sonlarındaydım. Ertesi gün onun da aldığını görmüştüm. Kızın yanına gidip "Boş yere almışsın yaa çok kötü bir kitap tam ergenlik başka bir şey değil. İsteseydin ben sana verirdim kendi kitabımı okuman için." dedim. Kız da "Senden istemeye çekindim." falan dedi. Ardından benim okuduğum kitaplara falan baktı. Ödünç istedikleri oldu. Verdim okudu geri getirdi. En son Otomatik Portakal'ı vermiştim. Onu da geri getirdikten sonra bir daha hiç konuşmadık. Kızın ne telefon numarası bende var ne de her hangi bir internet sitesinde hesabı. Öyle özelden yürümek falan olmaz yani. Kızın yanına gidip muhabbet etmeye de çok çekiniyom sevdiğimi ya anlarsa diye. "Ulan anlarsa anlasın yaa" falan demeyin abi kendisi sevmiyorsa anlamasın. Onunla iyi anlaşan arkadaşlarım da var ama gidip "Aramızı yapsana heheh" falan diyemem onlara da. Çünkü adamlar 2 eliyle bir çubuğu bile doğrultamaz batırırlar diyeyim. Son olarak beyler napabilirim lan?

• otomatik portakalı okuduktan sonra olduysa normal bence biraz ilginç bi kitap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 14 Şubat 2014; 18:27:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kız arkadaşımla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.