Şimdi Ara

BEYLER MİMAR OLDUM SS'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun uğraşlar sonucu Dünya'da bir ilk olan projemi sizlere sunuyorum. Tam tamına sen de 3 ben diyeyim 5 senemi aldı. Eşi benzeri yok. Bildiğin yelkenliye benzeyen bir bina yaptım. Ağaoüluyla görüşmelerimiz sürüyor. 1500000 euro (olmadı $ en kötü ihtimal TL) ya anlaşmak üzereyim dedim bak alicim bu bir ilk az veriyorsun ama senin o hatrın için olsun şimdilik. Herneyse bu güzel binanın adını Bruj El GOP koyacağım. GOP'un açılımı Gaziosmanpaşa. İstanbul'un güzide zengin ilçelerinden biri olan Gaziosmanpaşa'ya yapacağız. Zaten Beşiktaş,Şişli,Etiler gibi yere bu kadar lüks şey gitmez. İlk başlarda Gazi mahallesi ile küçükköy arasındaki futbol sahasına yapacaktık ama eğlencesi bol olsun diye Türkiye'nin gelmiş geçirmiş en güzel Kafasi Şanzelize'nin az ilerisinde hastaneyi yıkıp oraya yapacaz. Yapacağım binaya eğlence merkezi falan koymayacağım. Şanzelize Kafe her türlü götütür işi. Yürüme sen de 10 ben diyeyim 30 dk ramidesin. Camii hemen 1.5 km solda. Okul desen YOK o derece. İnsan çok. Hergün bilimum bir bıçaklanma,kapkaç bilemedin ev soygunu oluyor. Ev soygnuna çözüm olarakta son teknoloji olan uzaktan kumandasız asma kilit var. Çalışma prensibi karışık olduğundan kullanma kılavuzu tapu ile birlikte verilecektir. Gelelim SS'lere

ÖNDEN GÖRÜNÜŞ

BEYLER MİMAR OLDUM SS'Lİ

ARKASI

BEYLER MİMAR OLDUM SS'Lİ

YAN TARAF

BEYLER MİMAR OLDUM SS'Lİ

BEYLER MİMAR OLDUM SS'Lİ

GÖBEK TARAFI ( En can alıcı nokta tüm gazi mahallesi ve küçükköy ayağınızın altında. Yürüme 5 dkya dönerci ayağınızın altında)

BEYLER MİMAR OLDUM SS'Lİ

Tutarmı beyler ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostplanetp -- 9 Ocak 2013; 22:40:30 >

• tutamaz mı tutabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

tutamaz mı tutabilir

olamaz mı, olabilir
  • Üzgünüm ama olmaz çünkü çok benzeri arab yarımadsında bi ülkedeydi ss yi bulunca atarım.
  • Başarılı bir çalışma olmuş ama bana bir yerden çağrışım yapıyor.
  •  BEYLER MİMAR OLDUM SS'Lİ
  • beyler inanmayin aynisi dubaide var ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler inanmayin dubai de ki otelin maketi o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav o değil de bu kadar sıkıcı csb okumamıştım. sakız gibi uzatmışsın bilader giriş kısmını oku oku bitmedi. kısaca OKUMAYIN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.