Şimdi Ara

beyler özür dilemeli miyim yoksa haklı mıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okulun fotoğraf çekimi vardı 12.sınıflar için
    herkes de takım elbiseyle falan gidiyodu benim de takım elbisem yoktu anneme dedim anne arkadaşlar takım elbiseyle gidiyo bana da takım elbise alır mısınız dedim annem de paramız yok ayağına falan yattı sonra 110 lira verdi ve dediki git bununla kendine gömlek kravat al
    ben de ertesi gün vazgeçtim ve okulun 12.sınıfta mezun olacak öğrencilerin isimlerinin yazılı olduğu poloyu 40 liraya aldım arkadaşlarla da bayağı bi yedik içtik

sonra eve geldim annem üstümdekini gördü diyo bu ne gerizekalı, aptal ya ben dedim git gömlek al o gitmiş ne almış beyinsiz falan
    ben de arkadaşlarla yemek yediğimi öğrenirlerse daha çok kızarlar diye poloya 60 lira dedim ve arkadaşlar hep takım elbise aldığı için ben de gömlek almak istemediğimi söyledim
    sonra annem de hani arkadaşların gömlek kravat alıcaktı dedi (kafasından uyduruyo) benim iyice tepem attı dedim sen nerenden uyduruyosun herkes takım elbise alıcaktı diyorum o da yalan yere yemin ediyo yok sen demiştin ya 3-4 kişi gömlek kravat alıyo diye

------------------------------------------------------------------------ÜŞENENLER BURADAN İTİBAREN OKUSUN-------------------------------------------------------

sinirlendim odama gidiyodum babam da anneme: "bırak bi şeylerden de eksik kalsın" dediğini duydum ben de çıldırdım resmen ama diyecek söz bulamayınca gittim yanına
    bazılarımız bir şeylerden fedakarlık etmesi gerekirse herkesin yapması gerekir bence sen de sigarayı bırakmalısın dedim

ertesi gün eve geldi bi baktım prestige almış öyle üzüldümki

özür dileyeceksem nasıl dileyeyim

• Parayı başka yere harcadığın için suçlusun. O zaman şunu şunu yapacam diye alman gerekirdi. Az bir meblağ değil çünkü. Prestige alınca üzüldüm demişsin. Senin asıl üzülmen gereken annenin sigara içerek kendini zehirlemesidir. Dandik sigara içince mi üzülüyorsun? Ben senin yerine olsam bıraktırmak için elimden geleni yaparım. Söylediklerime kırılsa bile. Ayrıca her duyduğunu cevap verme daha da kızarlar. Bu insanların hepsi için geçerli. Baktın eğer laf anlamıyorsa he he diyip geç. Karşı çıkmadığın için kötü söz söylemediğin için onlar diyecek birşey bulamazlar kendi kendine sinirlenip olay kapanır unutulur...
  • Ya sanki ne yapmışlar.. tabi ki dile.
    Haksız da olsan dile haklı da olsan dile yarın bir gün bunlar aklına gelir kafanı duvarlara sürtersin ateş çıkana kadar.
  • tam dayaklıksın
  • Kardeş evlat olsan bağrıma basmam seni, gözlerim doldu yeminle. Naptın adama sen böyle be.
  • Öncelikle, ailenin maddi anlamda senden bir şeyleri kıstığını düşünüyorum. Sigaraya harcadıkları parayı sana ayırmaları gerekir. Anne ile baba olmak s*kişmekten ibaret değildir. Bunun haricinde, sen neden takım elbise alman gereken parayla gittin ayakkabı aldın ve paranın geriye kalan kısmını cebine atmak yerine bok varmış gibi arkadaşlarına yemek ısmarladın? Ayrıca takım elbiseler, 100 TL ile alınacak bir şey değil diye biliyorum.
  • Bidaha özür dileyeceğin şeyler yapma affediyorum seni

Dedimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Notrius Monster

okulun fotoğraf çekimi vardı 12.sınıflar için
    herkes de takım elbiseyle falan gidiyodu benim de takım elbisem yoktu anneme dedim anne arkadaşlar takım elbiseyle gidiyo bana da takım elbise alır mısınız dedim annem de paramız yok ayağına falan yattı sonra 110 lira verdi ve dediki git bununla kendine gömlek kravat al
    ben de ertesi gün vazgeçtim ve okulun 12.sınıfta mezun olacak öğrencilerin isimlerinin yazılı olduğu poloyu 40 liraya aldım arkadaşlarla da bayağı bi yedik içtik

sonra eve geldim annem üstümdekini gördü diyo bu ne gerizekalı, aptal ya ben dedim git gömlek al o gitmiş ne almış beyinsiz falan
    ben de arkadaşlarla yemek yediğimi öğrenirlerse daha çok kızarlar diye poloya 60 lira dedim ve arkadaşlar hep takım elbise aldığı için ben de gömlek almak istemediğimi söyledim
    sonra annem de hani arkadaşların gömlek kravat alıcaktı dedi (kafasından uyduruyo) benim iyice tepem attı dedim sen nerenden uyduruyosun herkes takım elbise alıcaktı diyorum o da yalan yere yemin ediyo yok sen demiştin ya 3-4 kişi gömlek kravat alıyo diye

------------------------------------------------------------------------ÜŞENENLER BURADAN İTİBAREN OKUSUN-------------------------------------------------------

sinirlendim odama gidiyodum babam da anneme: "bırak bi şeylerden de eksik kalsın" dediğini duydum ben de çıldırdım resmen ama diyecek söz bulamayınca gittim yanına
    bazılarımız bir şeylerden fedakarlık etmesi gerekirse herkesin yapması gerekir bence sen de sigarayı bırakmalısın dedim

ertesi gün eve geldi bi baktım prestige almış öyle üzüldümki

özür dileyeceksem nasıl dileyeyim

düşünceli birisi; ailesinin maddi durumunu bilir, ona göre para ister belkide bir bahane bulup o fotoğraf çekimine gitmez. Ailesini para yüzünden üzeceğine derdini sıkıntısını kendi içine atar.

• 110tl almışın daha ne istiyon
  • Aileye dik gidilmez oğlum.benimde içimde ne fırtınalar kopuyo ama kafayı emme basma tulumba gibi sallıyorum tamam olur diyorum geçiştiriyorum.ailesine dik dik konuşan arkadaşlarım var acıyorum onlara.sen alttan al her türlü onların huyuna suyuna git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim anne babayla küslük olmaz. Allah korusun birgün vefat ettiklerinde onları üzdüğümüz bir bir aklımıza gelicek. Bu çok kötü bir duygu.
    Sen de ailenin maddi durumuna göre davransaydın be kardeşim. Arkadaşlarına neden yemek ısmarlıyorsun. Takım elbise almadım hiç ama 100 lira değildir büyük ihtimalle.
    Ben genelde zorunlu olmadıkça öyle etkinliklere katılmam bir bahaneyle. Çünkü takım elbiseyi alacaksın, büyük ihtimalle ilerde giymeyeceksin. Babanın prestige alma olayı beni çok üzdü. Bence babanı sigarayı bıraktırmaya çalış.

Git annen baban yemek yerken falan bir aradayken ;
    Anne x olayı için çok üzgünüm. Bazen ne dediğimi bilemiyorum. Sizi kırdıysam affedin.
    Falan demen yeterli.
  • Cahilliğimi affedin de polo ne?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.