Şimdi Ara

Beyler Somaliye Gidiyorum . ALLAH'a Emanet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler düşündüm taşındım bu ülkeye gitmeye karar verdim . ordaki hayat düzenini , yaşayış tarzını merak ettim. bende bu ülkeyi gezicem 15 günlük tatilde . Bu arada ülkeye vize alıcak mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christmas -- 19 Aralık 2010; 18:28:43 >

• evet beyler görüşlerinizi almam lazım yanımda ne götüreyim eğer 1 hafta içinde dönmezsem türk polisine bildirin
  • Bildiğim kadarı ile somalide devam eden bir savaş var. dikkatli ol amerika orayıda karıştırmak istiyor.
  • Selam söyle bizden
  • bb oleee
  • Sana puanım 9 kanka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christmas

Evet beyler düşündüm taşındım bu ülkeye gitmeye karar verdim . ordaki hayat düzenini , yaşayış tarzını merak ettim. bende bu ülkeyi gezicem 15 günlük tatilde . Bu arada ülkeye vize alıcak mıyım ?

Somali tarihinin 2. turisti olabilirsin bir de somaliye ayak basan ilk türk turist olabilirsin.

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&VersionID=64528&Date=12.12.2010&ArticleID=1032246

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 19 Aralık 2010; 18:49:14 >

• hacı gidicem ama tırsıyorum hafif somali korsanı filan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.