Şimdi Ara

Bf 1 Sniperlar nasıl tek atıyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yakın ve uzak fark etmeden ben tek atamıyorum
    bazıları var her türlü tek atıyor, tankk mermisi kullandım oda tek atmıyor
    bende 72 yada 88 vuruyorum ?

• Şu gözcülerin yakasını bi bırakın artık yetenekli olmakta suç oldu sizin gözcülerde size yer söylesin sizde indirin :D
  • Sweet spot bf1 diye arattır googleda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bende simdi birüsrü sniper tüfegi var fakat mesafe uzaklaştıkca adamlara 90-80 vuruyorum yakın mesafedende sniper olmazki sıkıntı
  • Yalnız bir silah var ki tek attığı zaman tek kelimeyle düşman piyadeyi mıhlıyor :)
    Tank Gewehr
  • Sürünerek gidersen tek atarlar veya çömelerek siper alıyorsan yine tek yersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence sorun sniperlardan cok sniper oynayan kisilerde mesela 40v40 operasyonda 20-30 civari sniper oluyor olmayan tank falan alıyor objective 0 kill kasıyorlar :D
  • Kafadan vur vurun hardcore mod oynamıyorsanız çok iyi nişancı olmalısınız
  • bende sıkıntı yaşıyorum adamı vuruyorum 93 75 84 vuruyor 100m den sonra. siz v göz ü kaçta kullanıyorsunuz acaba ve hangi silahı
  • 75m ideal sniper için mesela martini henry 30-80 mt mesafede tek atıyor ama nerf geldi düşmanın bazı yerlerine daha az vuruyor. Benim favorim m1903 k.nişancı. 1.7k küsür kill yaptım uzak mesafe silahı.
  • 300 metre üzerinden hs atıyorum.https://www.battlefield.com/companion/career/487742969/bf1/weapons/4E40014C-B574-41A7-AF7C-8FE4556AC201 buradan bakabilirsiniz. gewehr 98. bu silah çok ölümcül.haritada ki bayrak mesafelerine göre düşmanın yerini göz kararı ölçüp dürbününüzü ayarlayın.sabit noktaysa shift e basarak nefesinizi tutup ateş edin.hedef hareketliyse biraz önüne ve üstüne doğru sıkın.sis içinden hs atmak kolaydır.silahın alevinin kaynağını görüyorsanız yarım santim üstüne ateş etmeniz yeterli.
  • ben gewehr95 dürbünsüz kullanıyorum, 75m sabit. 85-90 civarı vuruyorum genelde az bir darbe yemiş düşmanların işlerini bitirmekte birebir yakınımda çıkarsa bir tane atıp tabancaya geçiyorum, tek kurşuna gidiyorlar zaten. mars automatic varken rifle'ye de gerek yok gerçi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.