Şimdi Ara

bıktım burada yaşamaktan anımı okuyun hak vereceksiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğuda yaşıyorum beyler bugün ve önceden birçok şey oldu artık nefret ediyorum buralardan olaya geçelim bugün hastaneye gitmiştim sabah işte kürdün teki(beyler ayrım yapmak istemezdim ama bu tür olaylar ne yazıkki hep kürtlerin başının altından çıkıyor aralarında tek tük iyileri de var) hastanedeki güvenlik görevlisine bi yeri sordu görevli bilmiyomuş bu adam(!) kavga çıkarttı yok efendim nasıl bilmezsin bide kürtçe konuşuyolar anamıza bacımıza küfür mü ediyolar belli değil onu ayırdık işte sonra hastaneye girdik tahlil işi filan vardı kan alma yerine geldik insan gibi sıraya girdim üstte numaralar filan var ama onlara uyulmuyor yani kafaya göre geçiyo onlar sıraya girdim yine kürdün teki(nerden biliyosun demeyin kürtçe konuştuğunu duydum) girdi önüme dedim hayırdır birader dedi sıra benim gösterdi sıra numarası 79 gerçekten de 79 yazıyo ekranda sonra kan alan hemşire dedi ki beyefendi ordaki sıralara bakılmıyo baktım hemen adam atarlara girdi yok banane gardaş sıra benim filan dedim geç hadi geç insanlık bizde kalsın işte böyle beyler daha çok böyle hikayem var bıktım burada yaşamaktan insanlıktan anlamıyolar

özet:doğu illlerinden birindeyim bugün hastanedeki olayı anlattım kürtler adamın burnundan getiriyo arada iyileri de var

• Batının da pek farkı olduğunu söyleyemem ama doğudan iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Batının da pek farkı olduğunu söyleyemem ama doğudan iyidir
    Anımı okuyun'u nasıl okudum bilemezsiniz oha diyorum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Batının da pek farkı olduğunu söyleyemem ama doğudan iyidir
    türkiyenin her yeri öle hocam bu ülke yaşanılacak bir yer değil ki imzadaki ülke akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Mes-

Onu bir tek ben yanlıs okudum sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Believe43

quote:

Bide gidişatta iyi yani bıktım burada yaşamaktan ***na **yim

• A... Koyayim iye ookuyan bitek benmiyim lae :s
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Believe43

quote:

Bide gidişatta iyi yani bıktım burada yaşamaktan ***na **yim

Bıktım lan bıktım burda yasamaktan a..

• Believe43 kullanıcısına yanıt
  • Benimde kökenim kürt sayılır ama cidden böyle hastahane de falan maraz çıkaranların alayı ya kürttür ya da roman !

Ve doğuda da bu tip olayların batıya göre çok fazla yaşanması normaldir..

sebeb onların ırkı , kökeni değil , aldıkları eğitimdir.. eğitim deyince sadece okul üniversite akla gelmemeli , aile terbiyesi falan da önemli. bir çoğu ilkokula ya gitmiştir ya da gitmemiştir. ailesinden ne gördüyse onu devam ettiriyor bir çoğu...

yapacak en iyi şey göç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

türkiyenin her yeri öle hocam bu ülke yaşanılacak bir yer değil ki imzadaki ülke akar

O ülkenin polisi bile bi ayrı kafaya sahip (drag yarışlarından bahsediyorum)
    Neyse soğuktandır

• anını mı okuyım?
  • Atom bombasi boylelerini toplu katletmek icin yapildi ama biz naptik gityik guzelim japonlara attik
  • Başlık sakat... 2. Denememde doğru okuyabildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Başlık sakat... 2. Denememde doğru okuyabildim
    1 Hafta çapaya gel istersen geri gidersin gittgin yere intorn arkadaslar var hepside doguda gorev yapmak istiyor ne alaka bilmiyorum
  • quote:

Bunu yazmaya girmiştim.
  • Birazdan gelir yaptiginiz irkcilik diye sacma sapan konusanlar sen gayet dogru ifade etmissin hocam ne arasan bunlarda var kacakcilik , uyusturucu , kadin ticareti bir bunlar bide cingenler arada bir baska adamlarda yapiyor ama geneli bunlar bahane olarakta is yok para yok diyorlar istanbullu adama gel sen calis diyip sana git mi diyorlar calisana her yerde is var
  • Fransadada cok selam diye roj bas diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kellerman

Fransadada cok selam diye roj bas diyorlar.
    Lan başlık güldürdü ha
  • Yav boyle insanlar hic bitmeyecek biz 75 milyon bi ulkeyiz artik su nufusu bizden katlarca az olan 5-10 milyonluk ulkelerle karsilastirmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E7BD02E2 -- 15 Ağustos 2013; 3:27:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.