YA BIKTIM ÇILDIRDIM USANDIM HER KONUYA GİREKEN 5 SANİYE BEKLETEN REZALET REKLAMLARDAN NE BU YA REZİLLİK
bende hayattan bıktım usandım ama yapacak bişey yok malesef
bu 5 sn olayı tek bende olmuyor sanırım
Hele bi soluklan yeğenim ne bu şiddet bu celalettin
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
Devrim şart
quote:
Orijinalden alıntı: ISEE
Devrim şart
Alıntıları Göster
firefox+adblock
quote:
Orijinalden alıntı: áshtráy
firefox+adblock
neki bu bende miromox kullanıyorum ama bu ne demek açıklarsan yaparım
quote:
Orijinalden alıntı: ISEE
Devrim şart
Alıntıları Göster
para için reklam ,reklam için para lazım herşey dh için
quote:
Orijinalden alıntı: $$kingodisco$$
para için reklam ,reklam için para lazım herşey dh için
Alıntıları Göster
40 sayfalık bir konu var okumam lazım ama valla deli olacam ya her sayfa geçişte takılıyor, şaşırmış bunlar.
gene
quote:
Orijinalden alıntı: _Sasuke_
quote:
Orijinalden alıntı: Persopolis
40 sayfalık bir konu var okumam lazım ama valla deli olacam ya her sayfa geçişte takılıyor, şaşırmış bunlar.
gene
Alıntıları Göster
Ben de sitem konusu açtım konu silindi PM geldi "Bir mesajınız hakkında işlem yapıldı" diye. Kurallara aykırıymış reklama ses çıkarmak...
Şu güne kadar kullanmıyodum ama hakkaten dellendirdiler, ben de adblocker bi yazılım kullanıcam bundan sonra.Yan reklamlar, kelimeler vs alıştık ama şu tam sayfa olayı son damlayla taşırdı bardağı. Şurdan kazancakları para için her gün kaç kişiden küfür yiyolar acaba
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
Ben de sitem konusu açtım konu silindi PM geldi "Bir mesajınız hakkında işlem yapıldı" diye. Kurallara aykırıymış reklama ses çıkarmak...
Şu güne kadar kullanmıyodum ama hakkaten dellendirdiler, ben de adblocker bi yazılım kullanıcam bundan sonra.Yan reklamlar, kelimeler vs alıştık ama şu tam sayfa olayı son damlayla taşırdı bardağı. Şurdan kazancakları para için her gün kaç kişiden küfür yiyolar acaba
Önemli olan küfür değil, paradır
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
quote:
Önemli olan küfür değil, paradır
Alıntıları Göster
sağ üst köşede reklamı geç alanını tıklarsanız 5 saniye beklemezsiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy Ben de sitem konusu açtım konu silindi PM geldi "Bir mesajınız hakkında işlem yapıldı" diye. Kurallara aykırıymış reklama ses çıkarmak...
Küfür karın doyurmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Akhunturk
Gerçekten mi?
quote:
quote:
Gerçekten mi?
Gerçekten arkadaşım. Ayrıca belli tarayıcılarla bazı ayarlar yapıp reklamlardan kurtulma yollarıda var biraz araştırsanız bu 5 saniyeye isyan etmezsiniz. Burada bedavadan ahkam kesmek yok forumun belli kuralları var uyacaksın beğenmiyorsan gideceksin. Alternatiflerini de biliyoruz bu forumun. En büyük forum sitesi diye yıllarca ilan edilenlerin sayfaları kelimeleri reklamdan geçilmiyor. Sen reklamsız bedava millli maç bile seyredemiyorsun. Ulaşımını sağlayan araçların üstünde içinde reklam var. İletişimini sağlayan araçlara reklamlar geliyor istemesende . Hastanede doktorun verdiği ilaçlar bile firmaların doktorlara hastane yönetimine verdikleri paya promosyonlara göre.
Sen gel burada bedava konuş sonrada gerçekten mi???
quote:
Orijinalden alıntı: áshtráy
firefox+adblock
ADBLOCK olsa bile o 5 sn penceresi açılıyor fakat reklamı göremiyorsun. Önemli olan o 5 sn penceresi açılmasın.
quote:
quote:
quote:
Gerçekten mi?
Gerçekten arkadaşım. Ayrıca belli tarayıcılarla bazı ayarlar yapıp reklamlardan kurtulma yollarıda var biraz araştırsanız bu 5 saniyeye isyan etmezsiniz. Burada bedavadan ahkam kesmek yok forumun belli kuralları var uyacaksın beğenmiyorsan gideceksin. Alternatiflerini de biliyoruz bu forumun. En büyük forum sitesi diye yıllarca ilan edilenlerin sayfaları kelimeleri reklamdan geçilmiyor. Sen reklamsız bedava millli maç bile seyredemiyorsun. Ulaşımını sağlayan araçların üstünde içinde reklam var. İletişimini sağlayan araçlara reklamlar geliyor istemesende . Hastanede doktorun verdiği ilaçlar bile firmaların doktorlara hastane yönetimine verdikleri paya promosyonlara göre.
Neyin ne olduğunu yazdık zaten, "5 saniyeni" ayırıp okusaydın bu kadar yormazdın parmaklarını. Anaokulu çocuğu bile bilir o buttonun orda olduğunu, yazmış olmak için yazmasaydın keşke. Hem sen biraz yenisin forumda bana göre; bi laf vardı da olmaz şimdi... beğenmiyorsan gidecekmişsin Beğenmiyorum arkadaşım, forumda zırt pırt full ekran reklam çıkmasından haz ediyorsan sende bi terslik var Sayfanın tüm çevresi, şu yazdığım yazıdaki kelimelerin yarısı bile reklam, bi full sayfaları olmayıversin...
quote:
quote:
quote:
Gerçekten mi?
Alıntıları Göster
quote:
Bu konuda yaniliyorsunuz.
forumlari forum yapan uyeleridir. attiklari bilgiler yardimci olduklari konulardir. bu mesajlari cikartalim o zaman reklam alicak sirket bulurlar.
quote:
Orijinalden alıntı: cancannazlican
quote:
Bu konuda yaniliyorsunuz.
forumlari forum yapan uyeleridir. attiklari bilgiler yardimci olduklari konulardir. bu mesajlari cikartalim o zaman reklam alicak sirket bulurlar.
+1 Üyeler olmazsa reklamda alınmaz, dolayısıyla forumda olmaz. Ama koyunlaşmaya meraklı insanlar forumda yazmayı nimet sanıyor.