Şimdi Ara

Bıktım yeter yeni bir oyun arıyorum ama//YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu küçük çocukların her oyunda olmasından bıktım mümkünse küçük çocukların olmadığı bir oyun biliyormusunuz oyun türü fark etmez.

• Öyle bir oyun yoktur piyasada her yerde varlar ha bazı yerlerde yaş ortalaması yüksek olduğu için onları atlayabiliyorsunuz wow,gw2 gibi paralı oyunlarda sayıları azalıyor. =)
  • kimlik numraralarıyla giriş yapılacak oyunlara çocuklar her oyunda vardır engellemenin yolu yok.
    çocukların ne zararı var hem? hile yapmazlarsa, trollermezlerse yaşın önemi yok

trolün, hilenin az olduğu oyunlardan biri tribes ascend. oyun çok hızlıdır, oyuncular 250 km hıza kadar çıkabiliyorlar, mermilerse 400 km civarı falan gidiyo sanırsam. mermiler hedefe genelde 2-3 saniyede gidiyor.
    o sürede oyuncu yönünü değiştirebiliyor bu yüzden aim bot, wallhack gibi hileler işe yaramıyor.

en iyi multiplayer oyunlar diye liste yapsam 1. veya 2. sıraya koyarım tribesı. puanları da çok yüksektir ama oynayanı az. yine de her zaman full 1-2 server oluyor.
    geliştirici firması tribesı bırakıp smite diye bir oyuna yoğunlaştılar. serinin eski hayranlarının birçoğu tepki olarak bıraktı oyunu ama hala kemik bir kitlesi var düzgün adamlardır. çoğu oyuncu tanıyorum artık ne yapar nasıl oynar falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 21 Ağustos 2015; 14:33:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.