Şimdi Ara

Bilgasayarı geri iade almıyorlar, Tüketici hakları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler almıştık hazır pc herkez dedi kavık.avi felan bende gittim bugun iade etmeyi sormak için elektronik eşyalarda geri iade almıyorlarmış. Tükeciti haklarına başvursam şimdi bir sonuç çıkarmı pek sanmıyorum ama bileniniz varsa bilgilendirin biraz

• 2. el mi yoksa teknosa bimeks gibi biryerden mi aldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mea97

2. el mi yoksa teknosa bimeks gibi biryerden mi aldın ?

Yok 1. el , daha 6 günlük kardeş markası casper. Bizim burda Ev Center var ordan aldık işte bi hata yaptık
  • :D
  • Nereden aldın, nasıl aldın, neden vermek istiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Nereden aldın, nasıl aldın, neden vermek istiyorsun.

Ev Center diye bir mağazadan aldım, Çok pahalı aldık, bu fiyata daha iyi bilgisayar alınır.
  • ev center ne lan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya tamam şimdi sormayın konuyu değişmeyin tüketici haklarıyla geri iade edebilirmiyim yardımcı olurlarmı bana ?
  • Kaç para verdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smırnofff

quote:

Ev Center diye bir mağazadan aldım, Çok pahalı aldık, bu fiyata daha iyi bilgisayar alınır.

Yok öyle birşey sert çık kardeşim bak bilgisayarın tüm parçalarını topla bi paket yap sonra sözleşmeyi al git de ben geri iade edicem gelin evden alın parçaları neden diye sorarlarsa beğenmedim vazgeçtim dersin ama sert konuş almak zorunda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mea97

2. el mi yoksa teknosa bimeks gibi biryerden mi aldın ?

Yok 1. el , daha 6 günlük kardeş markası casper. Bizim burda Ev Center var ordan aldık işte bi hata yaptık

normalde degiştirmeleri lazım ama degiştirdikleri ürünün fiyatından %15 kesinti yapıyorlar tüketici haklarına başvursan sonuc çıkarmı bilmem ama tüketici hakları olaya el atana kadar cok zaman geçer bence adamı korkut bunu degiştirmessen seni şikayet ederiz gibisinden birşey de ama degiştirsende zarar edersin kesinti falan yapıyorlar. degiştirene kadar pc'yi kullanma
  • quote:

Kaç para verdin?

2000 TL
  • quote:

quote:

Kaç para verdin?

2000 TL

Zorla iade et kazık yemişsin
  • Herhangi bir mağazadan alınan bir mal veya ürünün pişmanlık nedeniyle iade hakkı bulunmamaktadır. Sabit adresi olmayan mağazalardan, internetten, posta siparişli yoluyla alınan mallar da iade hakkı bulunmaktadır.

Bir mağazadan yapılan alışverişlerde pişmanlık hakkı aşağıdaki durumlarda gerçekleşir.
    -Alışveriş esnasında bu anlaşma yapılarak
    -Mağazanın iade hakkı ya da pişmanlık hakkı sağladığı belirtilmiş olursa
    -Mağazanın bu hakkı tanıdığı biliniyorsa
  • mesafeli alışverişler hariç (internet telefon gibi) arıza yoksa koşulsuz iade hakkınız yok, ancak mağazanın insiyatifi çerçevesinde genelde yüzde 15 kesinti yapılarak iade alınabiliyor.

Tabi mağazada çıngar çıkarıp iade eden arkadaşlarda var forumda ancak yasaya göre mağazadan direkt alınan ürünlerin durumu böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

quote:

quote:

Yok öyle birşey sert çık kardeşim bak bilgisayarın tüm parçalarını topla bi paket yap sonra sözleşmeyi al git de ben geri iade edicem gelin evden alın parçaları neden diye sorarlarsa beğenmedim vazgeçtim dersin ama sert konuş almak zorunda

ha aynen böyle yap elinde kalsın hepten.

açıkçası boyle durumlarda iade biraz zor. Mesafeli satışlarda 7 gun icinde iade var.

Sen bi daha git eger almayacaksanız hakem heyetine gidecem de belki yerler. Olmazsa basvur şansını bi dene.

• firmanın belirledigi iade gününü aşma muhtemelen 15 gün yada 30 gündür bu günü aşarsan birdaha iade almazlar
  • Ya bu foruma üst konu olarak casper'lardan uzak durun konusu açılması gerekiyor. Kardeşim alma casper türk malı zaten bende notebook'u vardı 1 yılı bile zor çıkardı sonra tamamen arızalandı o kadar dandik bir üretici. Merak etme bu üründen canı yanan tek kişi sen değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 3 Mart 2012; 13:14:19 >
  • quote:

Herhangi bir mağazadan alınan bir mal veya ürünün pişmanlık nedeniyle iade hakkı bulunmamaktadır. Sabit adresi olmayan mağazalardan, internetten, posta siparişli yoluyla alınan mallar da iade hakkı bulunmaktadır.

Bir mağazadan yapılan alışverişlerde pişmanlık hakkı aşağıdaki durumlarda gerçekleşir.
    -Alışveriş esnasında bu anlaşma yapılarak
    -Mağazanın iade hakkı ya da pişmanlık hakkı sağladığı belirtilmiş olursa
    -Mağazanın bu hakkı tanıdığı biliniyorsa

Tek şans artık tüketici haklarımı ?
  • Geri iade etmek ne demek ??!?!????
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.