Şimdi Ara

bilgi. ı açarken iki windows yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • format atarken hdd i iki bolume ayırmıstım D: ye xp home u kurdum ama sonra bozuldu C: de de xp pro vardı bozuktu C: ye xp home kurdum D: yi biçimlendirdim fakat su anda bilgisayarı acarken iki secenek sunuyor

Windows XP Home Edition
    Windows XP Home Edition

ilk olan C. de olan o calııyor su an kullandıgım
    ikinci olan D de olan fakat sildigim halde hala orda cıkıyor ve açılmıyor

ikinci olanı format cekmeden oradan kaldırabilirmiyim

• Neden Xp home ve pro'yu aynı anda kullanıyorsun anlamadım.
    Silmek için bilgisayarıma sağ tıkla, Gelişmiş, Başlangıç ve kurtarma, ayarlar a tıkla, sonra düzenle'ye tıkla,

Bir notepad dosyası açılacak, o dosyada yazanları buraya aynen olduğu gibi kopyala yapıştır, sonra sana yardım etmeye çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardon -- 16 Ekim 2007; 2:13:31 >
  • bilgisayarım- özel.- gelişmiş- başlangıç ve kurtarma- ayarlar- düzenle- buradaki boot seçeneklerine ait bilgilerden Açılışta görmek istemediğin işletim sistemine ait bilgileri sil. Sadece açılışta görmek istemediğin işletim sistemine ait bilgileri sil ama...
    sonra açılışta işletim sistemlerini gösterme süresi var onu da 0 yaparsak sorun hallolur.
  • hallettim cok tesekkur ederim

pro ve home u aynı anda kurmadım ilk pro kurdum cd si cizik içindeydi bazı dosyalar bozuktu ustune home kurunca direk pro yu silmeden d ye kurdu sonra ikisinide silip home u c ye kurunca d deki home un baslangıctaki yazısı kaldı oyle

ilginiz için cok tesekkurler pc yi her açtıgımda enterlamak zorunda kalıyodum Allah razı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.