Şimdi Ara

Bilgisayar Açılıyor Görüntü Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bilgisayarım açılıyor, açılış sesleri vs geliyor ancak ekrana görüntü gelmiyor. Çalışıp çalışmadığını anlamak için görüntü kablosuyla televizyona bağladım ve görüntü aldım. Sorunun ayalarda olduğunu düşünüyorum.

Not: bilgisayarım laptop, masaüstü değil.

Önemli Edit: Ya yeni oldu yada yeni farkediyorum: laptopun ekranında çok aşırı karanlık (parlaklık %1'e ayarlanmış gibi) belli başlı şeylerin(mesela pencereyi kapamanın falan) hareketini seçebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinankrall -- 6 Mart 2013; 17:05:15 >

• eğer tv ye bağlayıp görüntü alabildi iseniz sorununuz ya lcd yada anakrtla lcd arasıdnaki bağlantı kablosundandır
    iyi forumlar
  • e ne yapaağımı da söyleseniz...
  • http://www.youtube.com/watch?v=HiDBqx_wsdM

anlamadığın yer olursa sorabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinankrall

e ne yapaağımı da söyleseniz...

Farklı bir kabloyla deneyebilirsiniz.
  • 1.Kabloları kontrol et 2.Ekran kartını çıkarıp,onboard ekran girişine tak. Eğer görüntü gelirse Sorun Ekran kartından, Eğer görüntü gelmesse Ekran kartından değil. Eğer gelmez İse; Ram,Hardisk vb. çıkar ve yeniden başlat.Eğer gelirse ram veya hardiskten.Gelmez ise , Power'ı değiştir.Yine glmezse Sorun Anakartta.Kocaeli Üni.1Yıl staj yaptım iyi bilirim bu sorunu.Dediklerimi dene.
  • Ekran kartını değiştirmeni tavsiye ederim yinede bir bilgisayarcıya sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bilgisayar masaüstü değil laptop rami falan çıkaramam yada kerankartı değiştiremem
  • quote:

Arkadaşlar bilgisayar masaüstü değil laptop rami falan çıkaramam yada kerankartı değiştiremem

Pardon ama Laptoptan anlamıyorum.Ben bilgisayar kullanıyosun sandım
  • ekranın arka aydıntalması bozulmuş yani lcd değişimi gerek...
  • quote:

Arkadaşlar bilgisayar masaüstü değil laptop rami falan çıkaramam yada kerankartı değiştiremem

Lcd de sorun olabilir notebook hastaneleri olur araştır oraya götür orda çözerler.Eğer tvye bağladığında çalışıyosa ya ekranla anakart arasındaki kablodandır yada ekran çipin arızalanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckrhn

quote:

Lcd de sorun olabilir notebook hastaneleri olur araştır oraya götür orda çözerler.Eğer tvye bağladığında çalışıyosa ya ekranla anakart arasındaki kablodandır yada ekran çipin arızalanmıştır.

Önemli not: Arkadaşlar şimdi aklıma geldi bide ekran gitmeden önce ekran kartının driverını güncellemiştim windowsandroid diye bi programı çalıştırmak için.
  • öncelikle bir konu hakkında kesin bir fikriniz yoksa insanlara lcd değiştir ekran kartı satın al gibi kesin yönergeler vermeyin ayıptır.

ekran çipsetin sağlam pc açılınca (tv ye bağlama) güçlü bir elfeneriyle ekranı incele yazılar beliriyormu evet ise inverter değişecek 30 lira bişey
  • Senin Bilgisyar Laptopya .Bİlgisyarıı bağla televzyona.Bak Ctrl nin yanın "FN" tuşu var ona basılı tut ekranın ortasında simgelere çıkacak hepsini dene BEnce BOLE
  • LCD led arka aydınletması bozulmuş bunun tamırı mumkun.

vara yoka yazmış millet...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mckrhn

quote:

Önemli not: Arkadaşlar şimdi aklıma geldi bide ekran gitmeden önce ekran kartının driverını güncellemiştim windowsandroid diye bi programı çalıştırmak için.

Yanlış driver yüklemiş olabilirsin.

• problem ekran deil telefonun lcd ekranı gibi düşün ışık yok aynı sekilde elimde bi leptobun ekranını değiştirdikten sonra fark ettim ekran bağlantısı haricinide 2 uclu zayıf bi kablo war ekranın altındaki ısık kartına takılan parca arızalı olabilme ihtimalin yüksek
  • ben bişey sormak istiyorum şimdi ben bilgisayarı acıyorum tam hoş geldiniz cıkıcak siyah ekran oluyo gelmıyo ben daha sonra güvenli moddan acıyorum kurtarma cıkıyo ben tam olarak anlamadım bilgisayarımın neyi var _?
  • 25 tl'LİK İNVERTER GEREKLİ.
  • bana cabuk yardımcuı olabilirmisiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.