Şimdi Ara

Bilgisayar Açılmıyor WİN8 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığımız kasada orjinal win8 yüklüydü win7 yüklemek istedik ancak dosya formatını desteklemediği için xp cdsi ile ntsf ye dönüştürmeye çalışırken kur dosyaları kopyalıyor yazısından sonra mavi ekrana düştü ve şuan ekrana görüntü gelmiyor bilgisayar çalışıyor ancak görüntü yok neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

• Donanımsal arıza olabilir o yüzden ramini çıkarıp tekrar takınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djtarz

Yeni aldığımız kasada orjinal win8 yüklüydü win7 yüklemek istedik ancak dosya formatını desteklemediği için xp cdsi ile ntsf ye dönüştürmeye çalışırken kur dosyaları kopyalıyor yazısından sonra mavi ekrana düştü ve şuan ekrana görüntü gelmiyor bilgisayar çalışıyor ancak görüntü yok neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

Bios ekranına gir burdaki anlatımı uygula
    sonrada windows 7 yükle

http://forum.donanimhaber.com/m_69006321/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: nejaterol

quote:

Yeni aldığımız kasada orjinal win8 yüklüydü win7 yüklemek istedik ancak dosya formatını desteklemediği için xp cdsi ile ntsf ye dönüştürmeye çalışırken kur dosyaları kopyalıyor yazısından sonra mavi ekrana düştü ve şuan ekrana görüntü gelmiyor bilgisayar çalışıyor ancak görüntü yok neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

Bios ekranına gir burdaki anlatımı uygula
    sonrada windows 7 yükle

http://forum.donanimhaber.com/m_69006321/tm.htm

Bios ekranını göremiyoruz ki ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor garantili olduğu içinde açamıyorum.

• Normal şekilde F2 ile girmiyorsa PC yi kapatın
    Elinizle F2 tuşuna basılı tutun sonrada power tuşuna basın
    BİOS ekranına girecektir..

Yada daha önce hangi tuş ile biosa girdiysen o tuşa basılı tut power aç
    Delete tuşu da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejaterol -- 25 Aralık 2012; 18:55:16 >
  • Bilgisayar 64 bit ise sendeki win7 32 bit olabilir. O yüzden olmuş olabilir..
  • quote:

Ekran kartında donanımsal bir arıza olabilir garantisi var demişsiniz garantiye verin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birebir değişim yapıcaklarmış ellerinde yok gelmesini bekliyoruz teşekkürler yardımlarınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.