Şimdi Ara

Bilgisayar garip bir ses çıkartıyor ve mavi ekran.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba videou atıyorum bilgisyar mavi ekran verip kapanıyor ses çıkartıyor birde herşey güncel pc de bad sectör yok virüs te yok. Bilgisi olan yardımıcı olabilirmi?https://www.youtube.com/watch?v=2AA4gLxVtpU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maplurtz -- 9 Eylül 2017; 18:28:55 >

• 1- Bilgisayar yeni mi?
    2- Kaç Senedir kullanıyorsun?
    Mavi Ekran Hiçbir zaman iyi değildir. bu bilgisayarın çöktüğünü gösterir.
    Ses Fandan Geliyorsa Fanın döndüğü yer tozlanmış olabilir .

Videoya Göre Hareket edersek bir dosya arızalı veya çalışamıyor.
    Garanti süresi dolmamış ise aldığınız yere sorunu bildirip cihazı garantiye vermeniz gerekmekte.
    Garanti süresi dolmuş ise bilgisayarcıya GİTMEYİN Servisi Vardır Bu aletin. sorun yazılımsal gibi görünüyor. garantisi dolmuş ise servis biraz tuzlu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BlacKnight_

1- Bilgisayar yeni mi?
    2- Kaç Senedir kullanıyorsun?
    Mavi Ekran Hiçbir zaman iyi değildir. bu bilgisayarın çöktüğünü gösterir.
    Ses Fandan Geliyorsa Fanın döndüğü yer tozlanmış olabilir .

Videoya Göre Hareket edersek bir dosya arızalı veya çalışamıyor.
    Garanti süresi dolmamış ise aldığınız yere sorunu bildirip cihazı garantiye vermeniz gerekmekte.
    Garanti süresi dolmuş ise bilgisayarcıya GİTMEYİN Servisi Vardır Bu aletin. sorun yazılımsal gibi görünüyor. garantisi dolmuş ise servis biraz tuzlu olabilir.

Monster abra a5 laptop yeni laptop 2 seneyi doldurdumu doldurmadımı tam bilmiyorum. Ses hapörlerden geliyor. sürekli olan bir şey değil şimdiye kadar 5-10 kere olmuştur. Bazen bilgisayar yavaşlıyor ağırlaşıyor sonra geliyor bu hata. Benim aklıma gelen harddisk yada ramde bi problem ama harddiskte bad sectör yok baktım. kronik bir sorun var mı böyle bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.