Şimdi Ara

Bilgisayar Güvenliği Hakkında Ki Sorularınız [UZMANINDAN CEVAPLAR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
3.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Virüslerle ilgili her şeyi sorabilirsiniz sorunuza daha kaliteli ve daha iyi cevap verilmesi için aynen şu şekilde konu altında yazılmalıdır :

Virüs Programı Tesbit Ettiyse Virüsün İsmi :  
    Görev Yöneticisinin Resmi :
    Başlangıçta Çalışan Programların Listesi :
    Kullandığınız antvirüs :
    Şuana Kadar Gördüğünüz Size Bulaşan Virüsün Zararları :

Bilgilendirme amaçlı mesajınız :

Antivirüs Tavsiyesi İçin :

Sistem Özellikleriniz :  
    Bilgisayarı Kullandığınız Yer :
    Ne Tür İnternet Kullanıyorsunuz? (Ortak Wifi)-(Kendime Ait Paylaşımsız İnternet) :
    Bilgisayarınız Masaüstümüz Veya Dizüstü Mü? :
    Bilgisayarı Kullandığınız Alan (yani sadece internette mi geziniyorsunuz veya bilgisayarda neler yapıyorsunuz?) :

Bilgilendirme amaçlı mesajınız :

Antivirüs Sıralaması :

1-) Kaspersky İnt. Sec.

2-) Comodo İnt. Sec ( Ücretsiz )

Standart ev kullanıcıları için : Avira Free

İlk başta üst taraftaki antivirüs önerme örneğini doldurursanız daha çok yardımcı oluruz.

Lütfen DNS Adresi Kullanmayın ! :

21.03.2014 tarihinde yapılan saldırıyla birlikte çoğu DNS sunucusu hackerler tarafından ele geçirildi şuan Google DNS adresini kullananlar güvenlik için değiştirsinler.
    Sunucular çok yoğun şimdi ne olacağı belli değil Twitter bir yabancı hacker grubu tarafından down edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AAC33DBF -- 21 Mart 2014; 7:46:20 >

• win32 sality
  • DEV Kampanya 17 TL YE KASPERSKY INTERNET SECURITY 3 KULLANICI 1 YIL
    3 Arkadaş bir araya gelin kişi başına 16 TL ödeyin 3x16=49 TL ÖDEYİN
    Kaspersky İnternet Security 2013 2014 uyumlu 3 kullanıcı 1 yıl
    www.fullpara.blogspot.com
  • // GÜNCEL ARKADAŞLAR !
  • Değerini bilelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyi virüs tarama programı nedir? combofix kullanıyodum ama w8.1'e daha çıkmadı. işlemciyi de yazayım belki her ihtimale karşı: i5 3317u
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

en iyi virüs tarama programı nedir? combofix kullanıyodum ama w8.1'e daha çıkmadı. işlemciyi de yazayım belki her ihtimale karşı: i5 3317u

Şuan dünyanın En İyisi Kaspersky dir.
    Şu web'de çıkan saçma sapan testlere inanmayın onların hepsi yalan yanlış.

Kaspersky geçebilen virüsler nerdeyse yoktur neden derseniz.
    Hem dünyanın en geniş virüs veri tabanına sahip ve en iyi yapay zekaya sahip antivirüs programı.

Ücretsizlerin de en iyisi : COMODO
    Veri tabanı büyük ölçüde iyi.
    Yapay zekasıda iyidir.
    Güvenlik duvarı olarak mükemmeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AAC33DBF -- 10 Mart 2014; 20:08:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unnecessary XVII

win32 sality

Her dosyaya bulaşan bir virüs kendisi bu virüsü en iyi silen Kaspersky'dir.
    Eğer bir hata yapıp combofix açarsanız win32 sality bulaşmış bilgisayara bulaşmış tüm dosyaları siler ve bunların arasında sistem dosyaları da gider.
  • minerd.exe ?
  • Antivirüs değilde güçlü bir firewall kullanmak daha mantıklı.Tabi bu birazda ne tür ortamlarda çalıştığınıza bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-Akasha

minerd.exe ?

Bilgisayarın yavaşlamasına yol açıyordu son hatırladığım.
    Eğer bilgisayar yavaşsa minerd.exe şüphelenin.
    Combofix iş görür bu ortamda.

quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Antivirüs değilde güçlü bir firewall kullanmak daha mantıklı.Tabi bu birazda ne tür ortamlarda çalıştığınıza bağlı.

Güvenlik duvarı bilgisayara koruma sağlamaz.
    Açtığınız dosyaların nerelere ulaştığını sadece size bildirir.
    En iyi güvenlik duvarı ise : comododur.

Eğer dizüstü kullanıyorsanız %100 iyi bir güvenlik duvarı kullanmanız gerekir.
    Çünkü açık alanda web bağlandığınızda o ağa bağlı kişiler sizi rootlayabilir.

• hocam bende bit defender yüklü işletim sistemi win 8 durmadan uyarı veriyor birden fazla virüs programı var dıye uyarıyı açıyorum iki tane gösteryor ikiside bitdefender. bitdefendere kaldırıp yerine ne kurayım sizce bi banka kampayasından 6 aylık eset kullanım hakkım var nortonun trial reset diye bi programı var süre bitiminde yenileniyo sizce ne yapmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

quote:

en iyi virüs tarama programı nedir? combofix kullanıyodum ama w8.1'e daha çıkmadı. işlemciyi de yazayım belki her ihtimale karşı: i5 3317u

Hem dünyanın en geniş virüs veri tabanına sahip ve en iyi yapay zekaya sahip antivirüs programı.

Yapay zekasıda iyidir.

https://www.comodo.com.tr/downloads?key5sk1=d424a26792a2eb25b36b01ad0a75ca4466d857a8&key5sk2=&key5sk3=1394559757000&key5sk4=&key5sk5=1394559770000&key5sk6=&key5sk7=1394559778000&key5sk8=&key5sk9=1394560947000&key5sk10=&key5sk11=1394560965000&key6sk1=&key6sk2=CH3301750146&key6sk3=40&key6sk4=tr-tr&key6sk5=GB&key6sk6=0&key6sk7=Google&key6sk8=120-1&key6sk9=1600900&key6sk10=true&key6sk11=454c4e388f61e19503d3624808eb9dcc22b47f91&key6sk12=2034&key7sk1=0&key7sk2=0&key7sk3=0&key7sk4=0&key1sk1=ors&key1sk2=Google

comodo sürümünün hangisini indirmeliyim laptop için her türlü olarak korusun diye

• quote:

Orijinalden alıntı: omerrr92

quote:

quote:

Yapay zekasıda iyidir.

https://www.comodo.com.tr/downloads?key5sk1=d424a26792a2eb25b36b01ad0a75ca4466d857a8&key5sk2=&key5sk3=1394559757000&key5sk4=&key5sk5=1394559770000&key5sk6=&key5sk7=1394559778000&key5sk8=&key5sk9=1394560947000&key5sk10=&key5sk11=1394560965000&key6sk1=&key6sk2=CH3301750146&key6sk3=40&key6sk4=tr-tr&key6sk5=GB&key6sk6=0&key6sk7=Google&key6sk8=120-1&key6sk9=1600900&key6sk10=true&key6sk11=454c4e388f61e19503d3624808eb9dcc22b47f91&key6sk12=2034&key7sk1=0&key7sk2=0&key7sk3=0&key7sk4=0&key1sk1=ors&key1sk2=Google

comodo sürümünün hangisini indirmeliyim laptop için her türlü olarak korusun diye

comodo int. sec.
    antivirus+guvenlik duvari
    tavsiyem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Virüslerle çok yakından ilgileniyorum sanal pc açıp virüsleri tek tek deneyip sorunlarına karşı çözümler üretiyorum.

Bot olan arkadaşlara özellikle yardım edebilirim çünkü malum sansür yasası geldi başlarına bir şey gelmeden iletişime geçsinler benimle.
    Sisteminize göre antivirüs önerebilirim ve antivirüs karşılaştırmalarını yapabilirim.

Konu altında bilgisayar güvenliği ile ilgili tüm soruları sorabilirsiniz.
    HEP GÜNCELDİR KONU

avast antivirüs nasıl? Düşük bir donanıma sahip bilgisayarda kaspersky çok zorluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Link

quote:

Virüslerle çok yakından ilgileniyorum sanal pc açıp virüsleri tek tek deneyip sorunlarına karşı çözümler üretiyorum.

Bot olan arkadaşlara özellikle yardım edebilirim çünkü malum sansür yasası geldi başlarına bir şey gelmeden iletişime geçsinler benimle.
    Sisteminize göre antivirüs önerebilirim ve antivirüs karşılaştırmalarını yapabilirim.

Konu altında bilgisayar güvenliği ile ilgili tüm soruları sorabilirsiniz.
    HEP GÜNCELDİR KONU

avast antivirüs nasıl? Düşük bir donanıma sahip bilgisayarda kaspersky çok zorluyor.

Avast'ı ben pek beğenmiyorum kullandım ama gösterişten fazla bir şey göremedim o kadar kalkan var diyor ve hiç biri bir işe yaramıyor.

Düşük sistemlere tavsiyem : Avira Free Antivir

Eğer ben birşey indirmem öylesine gezinirim PC de derseniz MSE iyidir.

• Resetleyerek sürekli trial versiyon kullanımı yada crk ile kullanılan Antivirüs-İnternet Security pc için ne kadar güvenli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Resetleyerek sürekli trial versiyon kullanımı yada crk ile kullanılan Antivirüs-İnternet Security pc için ne kadar güvenli olur.

Orjinal lisansla araların da bir fark neredeyse yoktur çünkü

Lisanslıda da tüm modüller etkin oluyor
    Trial versiyonda da.

Tabi ki kullanılacak programa göre değişiklik gösterebilir.
    Siz en iyisi bana kullanacağınız programın ismini söyleyin ona göre yorum yapayım?

Not : Örnek vereyim avast ne kadar cracklasanız da avast motoru hep cracklandığının farkındadır ve güncellemelerde vs büyük sorunlar yaşatır tabi ki çoğunun siz farkına varamazsınız avastta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AAC33DBF -- 12 Mart 2014; 14:28:33 >
  • Trojan.Win32.Generic

Kaspersky bugün bu trojanı tespit etti ama sildikten bir süre sonra yeniden ortaya çıkıyor bu trojan. Nasıl silebilirim bunu yardımcı olur musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtyrone

Trojan.Win32.Generic

Kaspersky bugün bu trojanı tespit etti ama sildikten bir süre sonra yeniden ortaya çıkıyor bu trojan. Nasıl silebilirim bunu yardımcı olur musun ?

Hocam şimdi Trojanlar hep yayılırlar yani 1 yerde silinse bile emin ol yayılmıştır bile.
    Görev yöneticisini açıp aktif şeylere bak onlardan sonlandır ve tekrar kaspersky ile tarama yap böylece trojan kendini kopyalayamaz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.