Şimdi Ara

Bilgisayar harici harddisk ikincil bölümü görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler aniden ve saçma bir şekilde böyle bir problemle karşılaştım ...

Öncelikle Bilgisayarımda Windows 10 yüklü ve uzun zamandır kullandığım Samsung M3 Portable 1 tb hdd harici olarak var ve sürekli takılıydı ve kullanıyordum sıkıntı olmadan...

kısa bir süre önce bilgisayarda yapmam gereken bir değişiklik nedeniyle güvenlik açısından kendim Sistem geri yükleme noktası oluşturmak istedim ama oluşturmak istersen Windows mavi ekran vererek gerekli bilgiler toplanıyor daha sonra sistemini yeniden başlatabilirsiniz uyarısı verdi ve bilgisayarım yeniden başladı bilgisayar ve sistemde sıkıntı olmadan başladı ama asıl sorun harici olarak kullandığım harddiskte oluştu..

Harici olarak kullandığım Samsung M3 Portable 1 tb hdd iki bölüme ayrılmış şekildeydi ilk bölüm görünüyor ama benim için asıl önemli olan ve kullandığım ikinci bölüm görünmemeye başladı...

Disk yönetiminde resimde eklediğim gibi görünüyor... Bilgisayar harici harddisk ikincil bölümü görmüyor
    Maalesef kaybolan bölüm bütün işlerimin olduğu bölüm bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim teşekkür ederim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PerWer -- 19 Aralık 2016; 0:8:47 >

• kimsenin umursadığı yok cevap vermedi ben çözdüm belki daha sonra ihtiyacı olan birisi bulur da gösterdiğim yöntemle oda çözer.

teknik olarak tahminim harici harddiskin ikinci kısmının boot da sıkıntı olduğu silindiği yada zarar görmesiydi. Dosyalarıma Live Linux ile eriştim. flash bellekten kullandığım live Linux ile sıkıntı olmadan eriştim umarım daha sonra ihtiyacı olan birisine yarar.
  • teknik olarak tahminim harici harddiskin ikinci kısmının boot da sıkıntı olduğu silindiği yada zarar görmesiydi. Dosyalarıma Live Linux ile eriştim. flash bellekten kullandığım live Linux ile sıkıntı olmadan eriştim umarım daha sonra ihtiyacı olan birisine yarar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.